Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Interesante ledurile !!!!!!!!

Dar ca un sfat :

La becurile de la numarul spate nu ai sa ai niciodata eroare !!!!!!!

Nu este diagnosticat de computer .

De asta nu dau eroare .

Deci puteti lua cu incredere .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am incercat eu cu unele si dadea dadea eroare de bec ars, mi se aprindea cand unul, cand altul. Si imi aparea si mesaj in bord "Check number plate light" sau ceva de genu. Deci si alea sunt diagnosticate. :) In schimb, le-am pus la parasolar si acolo nu dau eroare.

Link către comentariu

cele din poza de mai sus nu costa ''decat'' 60$ /setul

sunt destule leduri tip festoon la noi care nu dau eroare

Link către comentariu

@DRI@N, fara suparare, cine te-a mintit pe tine ca la becurile de la numar nu iti iei eroare? Depinde de nivelul de echipare in principal, dar daca la ala al meu din 2005 vede eroarea, m-as gandi ca la astea noi sigur o vede.

Link către comentariu

animalutz

Nu ma mintit nimeni !

Am testat pe pielea mea cand mi-am facut legaturile la ledurile de pe portbagaj .

Am fost nevoit sa scot o lampa ca sa vad care este + si care este - si nu am avuti nici o eroare pe bord cand am aprins pozitiile desi nu pusesem lampa la loc .

Masina este cea din semnatura .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

referitor la ledurile de la numar am incercat sa schimb becuri tip lumanare cu leduri albe.ideea este ca, un bec normal intr-o parte si led in cealalta parte nu apare eroare.deci cine se multumeste cu alb pe jumatate.......

Modificat de Casper_bvl
Link către comentariu

Sunt unele leduri care merg la numar fara anulator si nu dau eroare .

post-32123-1261137903_thumb.jpg

Link către comentariu

o poza cu tipurile de leduri care nu necesita anulatoare si care nu dau eroare ar fi foarte ok.

Link către comentariu

La becurile de la numarul spate nu ai sa ai niciodata eroare !!!!!!!

La mine, cand am avut un accident si mi s-au spart becurile de la numar, imi dadea eroare pe computerul de bord.

Link către comentariu

Sustin si eu ceea ce a spus alxrro. Si mie mi s-a intamplat la fel, tot dupa un accident...

Modificat de dm76ro
Nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY sau FAST REPLY. Multumesc.
Link către comentariu

Salut! Acestea sunt ledurile pe care le-am montat si nu dau eroare nici la pozitii fata nici la nr.de inmatriculare si am incercat pana acum destule tipuri.

Acestea sunt singurele care m-au multumit fara sa fac nici o modificare,doar le-am montat. Rezultatul il puteti vedea si voi(a fost nevoie sa micsorez pozele pentru a le putea posta),nu am nici o probleme cu ele... pretul lor a fost pe set 11 euro.

Toate cele bune!

post-28008-1262036558_thumb.jpg

post-28008-1262036571_thumb.jpg

post-28008-1262036585_thumb.jpg

post-28008-1262036598_thumb.jpg

post-28008-1262036614_thumb.jpg

post-28008-1262036619_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca ai fi amabil sa ne spui si de unde sunt cumparate, ar fi de mare ajutor :icon_thumright:

Link către comentariu

Daca incalc regulamentul postand de unde rog moderatorul sa stearga datele, iar pe colegii de forum sa ma contacteze telefonic.

.....................

Un An Nou Fericit! tuturor :rolleyes:

Modificat de dm76ro
DECI PENTRU DETALII...FOLOSITI PM SAU TELEFONUL
Link către comentariu

mi-am schimbat luminile la bord din albastru in alb ca la audi pot spune ca arata f bn , la bord si climatronic , as pune poze dar nu stiu cum , pt cine e interesat sa imi de un pm si ii trimit poze pe mess!

si ar trebuii sa existe o sectiune in acest site unde fiecare sa isi puna poze cu masina lui , inainte am avut o skoda octavia tour si tot asa eram membru skodaforum unde puteam pune si poze cu masina fiecaruia astfel de cateva ori ne-am recunoscut pe sosele !

Link către comentariu

si ar trebuii sa existe o sectiune in acest site unde fiecare sa isi puna poze cu masina lui , inainte am avut o skoda octavia tour si tot asa eram membru skodaforum unde puteam pune si poze cu masina fiecaruia astfel de cateva ori ne-am recunoscut pe sosele !

Exista, vezi AICI

Link către comentariu

@razvanb - iti poti prezenta masina in aria "Masina Mea". te asteptam acolo cu masinuta ta!

Link către comentariu

greu ma decid in privinta jentilor! ori pe 17' ori pe 18'!!!

Link către comentariu

Am gasit poza cu aceste jante pe pagina 2 a acestui thread dar nu zice nicaieri numele modelului. Poate sa imi spune cineva exact denumirea lor?

post-5890-1262880288_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare,

poate cineva sa ma ajute cu codul pentru bara fata Passat 3C din 2006 modelul R36 ?

Link către comentariu

Qhiu

Colegul TIR cred ca te poate ajuta cu acest cod .

Asta daca mai are codul ca bare o are sigur montata pe masina .

Link către comentariu

chiar m-am si gandit :rr: dar ideea e ca trebuie sa iti dau codul la tot :beerchug: si grila si si grilele de proiectoare trebuie sa gasesc factura ca nu le stiu sincer:)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stiti cumva daca masinile cu suspensie sport din fabrica au si alte amortizoare sau doar alte arcuri? Stiu ca masina e cu 15mm mai joasa, ceea ce pentru mine ar fi un compromis perfect intre confort si look.

Am intrebat si pe alt topic(fara succes), dar cred ca aici intra mai multa lume. :icon_thumright:

Link către comentariu

Din cate stiu eu (am citit pe vwvortex printr-un topic) doar arcurile sunt diferite si putin mai scurte. In rest, amortizoarele sunt la fel.

Link către comentariu

Daca ar fi asa ar fi perfect. Mi-a propus cineva mai demult 4 bucati la 300 lei(cu rulaj aprox 5000 km). Sau stiti cumva niste arcuri sport care sa coboare pana in 20mm? Stiu ca eibach-urile sau alte modele sport coboara cu 30mm sau mai mult.

Link către comentariu

@dark_master: Sa-ti zic ceva. Si eu am avut mania asta sa cobor masina anul trecut, insa in afara de forum, toti mecanicii pe la care am fost mi-au recomandat sa schimb, daca tot vreau s-o cobor, tot, adica si arcuri si amortizoare. Eu nu pot sa-ti dau un sfat, ca nu-mi permit, doar iti sugerezi sa vorbesti cu unele persoane pricepute in asa ceva inainte sa iei o decizie.

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!