Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Eu nu am facut alte modificari pentru ca aveam deja comenzi pe volanul vechi si am comp de bord maxi dot. Ai si pm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca as monta un set de jante 19" pe passatul meu 3c , as distruge ceva la partea mecanica a masini, cer parerea unora care se pricep pt ca eu nu prea stiu ! multumesc

momentan am unele pe 17 model de rs4 dar vreau ceva mai mare si tot nu gasesc (eu vreau schimb pe schimb si ce am gasit pana acum nu prea imi convin) daca sunteti vreunul interesat astept mesaj !

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Salutare.

Eu mi-am montat volanul de CC MFSW pe B6 in locul volanului cu 4 spite, fara comenzi. Se potriveste perfect.

Am insa o alta problema, controlerul meu este 3C0953549L. Stie cineva daca suporta comenzi pe volan acest controler?

Am cautat in ETKA si scrie doar ca nu se mai fabrica si a fost inlocuit cu 3C0953549P.

Nu l-am codat inca ptr. MSFW, mi-e sa nu ii fac ceva daca nu suporta.

Multam.

Link către comentariu

Cat te-a costat volanul de CC? Si de unde l-ai luat si unde l-ai montat?

Link către comentariu

Asa cum am mai scris intr-un alt post, l-am luat de pe eBay, de la un dealer din Polonia. A fost nou-nout. M-a costat 130 EUR cu tot cu transport si comisioane. Culmea, cand l-am primit si m-am uitat mai atent era Made in Romania blink.gif

Airbagul l-am luat de la cineva din Romania, de pe okazii.ro cu 9 mil.

De montat mi l-am montat singur, este f. usor, are marcaje si pe el si pe coloana si nu ai nici o emotie ca nu il pui corect. Ai nevoie doar de o oglinjoara, o surubelnita si un Torx M12 pe care il gasesti in Obor cu 10 RON.

Apoi senzorul s-a calibrat singur si merge absolut perfect.

Deci in total m-a dus la vreo 340-350 EUR cu totul

Link către comentariu

Salutare.

Eu mi-am montat volanul de CC MFSW pe B6 in locul volanului cu 4 spite, fara comenzi. Se potriveste perfect.

Am insa o alta problema, controlerul meu este 3C0953549L. Stie cineva daca suporta comenzi pe volan acest controler?

Am cautat in ETKA si scrie doar ca nu se mai fabrica si a fost inlocuit cu 3C0953549P.

Nu l-am codat inca ptr. MSFW, mi-e sa nu ii fac ceva daca nu suporta.

Multam.

Daca volanul care ti l-ai luat are comenzi pe volan si daca modulul de sub volan suporta comenzile pe volan ,acestea, adica comenzile,ar trebui sa se aprinda atunci cand aprinzi pozitia ,daca nu atunci trebuie sa-ti cumperi modul care va costa cam 75 E ,pe ebay .Vezi ca mai e un topic despre montat volan cu comenzi aici

Link către comentariu

• 2 weeks later...

scuzati-ma ca scriu in acest topic ....dar in cel dedicat navigatiei nu raspunde nimeni !

salut , mi-am montat o navigatie dupa un passat din 2006 , modelul navigatiei este rns mfd2 , am o mare problema cu ea ...nu imi merg decat vreo 2 cd-uri facute de mn la 8x, altele nu vor sa imi ma mearga...ce pot sa ii fac sau ce remediere stiiti voi ..nu vreau decat sa imi mearga toate cd-uri (track-uri bineinteles)!! multumesc anticipat pt ajutor !!

Link către comentariu

Acele 2 cd-uri merg tot timpul sau si acelea fac figuri? Daca fac figuri inseamna ca e o problema cu navigatia, in speta cu unitatea optica. Daca nu, poate e de la blank-uri, sau de la viteza de scriere(poti incerca mai mica, mai mare).

Link către comentariu

Incearca sa faci CD-uri la viteza minima pe care o suporta writerul tau

Incearca macar viteza 4 daca nu ai mai mica

Link către comentariu

Incearca sa inchizi sesiunea de scriere. Unele playere mai vechi nu accepta cd-uri care au sesiunea deschisa (adica cele pe care mai poti adauga in viitor date daca a ramas spatiu liber)

Link către comentariu

incearca cd-uri originale si o sa iti mearga fara probleme. la mine cele scrise la pc merg 1 ora dupa care nu le mai citeste.

Link către comentariu

multumesc tuturor pentru raspunsuri si sugestii in legatura cu navigatia ...dar m-am hotarat sa o dau pt ca un cd-mp3 player imi e mai util cum aveam inainte ..acum sa vad daca gasesc pe cineva interesat ! multumesc inca odata !!

Link către comentariu

se poate cumva modifica cumva iluminarea bordului din albastru in alb (cum e la cc)?

Link către comentariu

in principiu se poate.la vectra c facelift care il aveam inainte de vw am schimbat.m-a costat in jur de 400 Ron/ 100 ledurile smd + 300Ron schimbat leduri. am schimbat ledurile la :bloc lumini, bord, consola cd player(aprox 35 leduri), ecran si climatronic,

Modificat de Casper_bvl
Link către comentariu

Sincer, arata mai bine albastru-rosu :icon_thumright:

E mai specific marci Volkswagen... alb-rosu fiind specific marci Audi ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

pai si cc-ul nu e tot vw, sau scirocco

Link către comentariu

Parere persoanala: MARE PROSTIE au fost cu CC-ul, Scrirocco-ul, Golf-ul 6 si mai nou cu Polo-ul cand i-au schimbat iluminatul interior :lol:

M-am urcat acum 2 saptamanii intr-un Golf 6 si ma enerva la culme iluminarea, ca era total aiurea...

Ceasurile erau alb-rosu, player-ul ( RCD310) era albastru-rosu... putin mai lipsea sa nu iasa un pom de craciun :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Salut ! Stie cineva daca volanul de pe passat CC se poate monta pe b6 ..eu am volan in 3 spite dar fara comenzi...si as dori sa imi pun unul de CC...merci

Salutare.

Dupa cateva saptamani de chin am reusit sa fac volanul de CC perfect functional pe 3C (B6). Merg perfect toate comenzile de pe volan (se poate controla atat RNS 510 cat si MFD).

Singurul modul pe care am reusit sa il codez ca sa functioneze cu volanul de CC fost 3C0 953 549 AJ. Iar codarile cu VAG-COM sunt cele de CC, nu cele de B6. Adica, normal la B6 codarea ptr. multifunctii ar fi fost 0000113 (Manual transmision, with Cruise Control, witf MFL and without rear whiper), ca sa recunoasca volanul de Passat CC codarea trebuie sa fie 0001511 (desi in VAG com nu apare ca acest cod ar fi valid ptr. B6 el merge si activeaza un alt controler de pe volanul de CC, dupa care acest controler invata singur comenzile).

Asa ca cine vrea sa intsleze volan de piele multifunctii de CC sau Golf VI pe Passat B6 sa o faca cu toata increderea caci merge!

Link către comentariu

De ceva vreme ma tot chinui sa imi iau niste pleoape ....ideea este ca nu reusesc sa ma hotarasc intre aceste modelepost-10346-1258142458_thumb.jpgpost-10346-1258142466_thumb.jpg Care credeti ca ar arata mai bine in primul rand si in al doilea rand daca modelul din poza cu passatul b5 nu afecteaza cumva lumina data de far(ma refer la distanta iluminata, daca nu obtureaza ca sa zic asa lumina in partea de sus a farului..sper sa intelegeti la ce ma refer.

Link către comentariu

Nu afecteaza deloc, poti sa pui fara probleme. Vezi pleoapele colegului @dri@n din prezentarea masinii lui, mi se par mai frumoase ca astea decupate.

Modificat de PLay3R
Link către comentariu

Parere persoanala: MARE PROSTIE au fost cu CC-ul, Scrirocco-ul, Golf-ul 6 si mai nou cu Polo-ul cand i-au schimbat iluminatul interior :(

M-am urcat acum 2 saptamanii intr-un Golf 6 si ma enerva la culme iluminarea, ca era total aiurea...

Ceasurile erau alb-rosu, player-ul ( RCD310) era albastru-rosu... putin mai lipsea sa nu iasa un pom de craciun :)

aici ai dreptate.

trebuia ori, ori

Link către comentariu

am si eu nevoie de cateva indrumari : nu stiu cum sa pun poze cu masina mea aici ca sa va da-ti seama mai bn despre ce vorbesc ...

1 nu stiu de care faruri sa imi pun angel eyes sau day light pe negru sau crom (mentionez ca masina mea este gri cu geamuri negre si jante cu negru)

2 caut o prelungire pt bara de fata , ceva discret dar totusi ceva mai mult decat cea standard .

3 un set de praguri tot asa , ceva discret nu te miri ce tiganie . si cu astea 3 ar fi cam gata exteriorul . Multumesc

Modificat de D@ny
scris cu size 3
Link către comentariu

ma gandesc sa achizitionez kitul de V-line si am grila fara semn.stie cineva daca potriveste sau trebuie schimbata si grila?

Link către comentariu

(...)

1 nu stiu de care faruri sa imi pun angel eyes sau day light pe negru sau crom (mentionez ca masina mea este gri cu geamuri negre si jante cu negru)

2 caut o prelungire pt bara de fata , ceva discret dar totusi ceva mai mult decat cea standard .

3 un set de praguri tot asa , ceva discret nu te miri ce tiganie.

(...)

1. Nici unu dupa pareea mea. Sau daca chiar vrei CU ADEVARAT un upgrade, incearca sa cauti (la un pret decent) setul de faruri bixenon OEM :)

2. Prelungirea fata de R-Line iti va "satisface" nevoile :(

3. Ori pragurile de R-Line, ori vopsesti pragurile actuale :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!