Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

90% cred ca se poate. Ia legatura cu turbocip sau cu voinea si te lamuresc ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu cred ca dau bine pana la urma farurile astea.Vad ca apar din ce in ce mai multe poze cu astfel de faruri.De ce nu trece criza asta odata :icon_cool: ?

post-28968-1253557442_thumb.jpg

post-28968-1253557454_thumb.jpg

Link către comentariu

Dar Garcica al nostru, stie ce sunt alea DRL-uri? Sau cu prima ocazie te opreste si te pune sa aprinzi faza scurta in loc de briz-briz-urile astea?

Link către comentariu

Stie cineva daca suspensia sport de pe Passat B6(cea care o coboara cu 15mm) vine doar cu alte arcuri sau si alte amortizoare?

Link către comentariu

dark_master

Eu am suspensie denasta dar din ce stiu eu singuru lucru care e scos fata de cea normala sunt tampoanale alea de cauciuc .

De amortizoare daca sunt altfel sau arcurile daca sunt mai scurte decat celelalte de la drumuri grele nu stiu ce da zic .

Ai pm !

Link către comentariu

A gasit/vazut cineva pe undeva un eleron pentru luneta?

test.jpg

Asa ceva vreau!

Scuze pentru calitatea pozei, asa am gasit-o si eu.

Link către comentariu

Da, gasesti la ABT. Pretul nu este unul chiar mititel, dar ei au asa ceva.

Gasesti datele de contact al impoprtatorului AICI !

Link către comentariu

Tocmai mi-am instalat noile lampi fata de semnalizare cu LED . 105+105 leduri . Fara erori si fara vag-com . Extrem de greu de facut insa cred ca merita .

post-32123-1254157480_thumb.jpg

post-32123-1254157488_thumb.jpg

post-32123-1254157493_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pt lucrare iuly1209, dar am si 2 intrebari :icon_cool:

1. Raman cumva permanent aprinse la o intensitate mai mica specific modelelor din USA ?

2. Difera intensitatea luminii fata de cele din oglinzi ?

Link către comentariu

1. nu prea inteleg intrebarea. nu raman aprinse. fac acelasi lucru ca si cele cu bec normal.

2. avand in vedere ca in oglinda sunt doar 2 leduri iar aici 105 sunt mai puternice. nici la cele normale cu bec intensitatea nu e aceeasi ca la oglinzi

Link către comentariu

interesanta lucrare insa mai interesante sunt acele leduri montate in grila proiectorului , poti da mai mute detalii despre ele ?

Link către comentariu

Cele din grila proiectorului sunt daca nu ma insel leduri tip S6 sau cum se numesc ele. Se gasesc pe la magazinele de profil undeva la 200 euro setul daca nu ma insel

Link către comentariu

Da, sunt proiectoare originale de audi S6 . Se vand pe net la 220-250 euro . Cu instalarea e mai complicat . De obicei se pun in spatele grilelor masinii sau undeva intre spatiile goale din grila insa ele fiind mai mari o parte ramane acunsa in bara .

Eu le-am montat ca sa se vada ca lumea cu totul . A trebuit insa modificata bara fata . Modificari destul de mici nu foarte mari .

Link către comentariu

Un DIY ai?

Eu de asta am vrut masina fara proiectoare, ca sa imi pun leduri, dar abia apoi am vazut ca trebuie taiata grila si mai ales bara si m-am lasat pagubas!

Link către comentariu

Daca vrei neaparat leduri, le cumperi si apoi vezi ce trebuie taiat /modificat ca sa se potriveasca...probabil trebuie putin taiat din bara spre grila centrala. Oricum nu se observa. Asa ca multa bafta la taiat :lol:

Link către comentariu

Din pacate nu am DIY . Cert este ca ne-am chinuit eu si cu un prieten 12 ore . Mai ales ca nu stiam exact ce trebuie sa facem. Am decupat putin din bara in partea de jos spre grila centrala cam 1.5 cm insa nu se vede . De asta am folosit plasa metalica in loc sa pun grila pt ca acopera mai mult si se vede bine . Nu se cunoaste ca s-a decupat si arata bine. Au aproape 1 an de cand le-am pus si absolut nici o problema.

Link către comentariu

Post sters.

Moderator: art.21. Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare, cumparare, prestari servicii. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

Pentru nerespectarea acestui articol ai fost sanctionat.

Modificat de c o s m i n
Link către comentariu

Ai cam gresit locatia postului...

Daca vrei sa vinzi-schimbi-cumperi ceva, vezi ca exista arie speciala pt asa ceva -> Anunturi Online :D

LE: Acum vad ca tu ai abia 8 posturi, deci de aia nu vezi respectiva arie... :))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Tocmai mi-am instalat noile lampi fata de semnalizare cu LED . 105+105 leduri . Fara erori si fara vag-com . Extrem de greu de facut insa cred ca merita .

Salut iuly1209!

Imi poti spune si mie de unde ai cumparat lampile si cat au costat? Sau sunt confectionate? Deasta spui ca e greu de facut? Ai pe cineva care face asa ceva? Sunt intertesat!

Multumesc anticipat de raspuns! :icon_thumright:

Lucian

Link către comentariu

Am trimis PM

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie careva de unde imi pot cumpara si eu un set pleope dar nu la 80 de euro cum sunt pe net caut ceva mai ieftin pt ca pretul de 80 de euro nu e justificat ! daca aveti vreo idee astept ! mersi

Link către comentariu

Salut! Incearca pe Okazii.ro, este un vanzator Palika din Targoviste.

Eu mi-am comandat deja(pe Vineri trebuie sa le primesc) si vei gasi acolo la intrebari si raspunsul cu pretul pt. pleoape.

Bafta!

Modificat de Adi 36
Link către comentariu

Salut ! Stie cineva daca volanul de pe passat CC se poate monta pe b6 ..eu am volan in 3 spite dar fara comenzi...si as dori sa imi pun unul de CC...merci

Link către comentariu

Passat-urile B6 vin acum cu volan si cadrane de CC. Deci ar trebui sa mearga inlocuit, desi cei de la reprezentanta spun ca nu merge (m-am interesat si eu acum ceva vreme). Cu comenzile nu stiu cum sta treaba, pentru ca volanul de CC are schimbate butoanele fata de passatul normal. Eu am preferat sa il schimb cu unul de Golf 5 GTI ca sa fiu sigur ca se potriveste fara probleme.

Link către comentariu

Merci pt raspuns ...pai si s-a potrivit pur si simplu sau a mai trebuit sa faci unele modificari ..am tot citit pe forumuri si nu este chiar simplu de schimbat ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!