Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

ce pot sa spun ...am vazut linkurile trimise de voi dar au niste preturi astronomice ...... pe bune 450 sau 800 de euro ...enorm, eu am dat pe ea 100 de euro ca avea o crapatura pe care am facut-o ! cand va fi montata pe masina pun o poza cu ea sa imi puteti spune parerea voastra

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut un passat cu modelu' acesta de kit prin oras chiar azi si ce pot sa zic... din fata arata interesant, dar spatele e urat cu spume :icon_thumright:

L-ai incurajat pe om nu gluma Riddler.

In alta ordine de idei daca vrei sa faci ceva de calitate macar incearca sa pui tot kit-ul complet si nu sa combini partile de la diferite kit-uri.

Link către comentariu

In alta ordine de idei, ce ai facut cu evacuarea, daca ai pus bara de care vorbesti?

Body kit 1000$

picture_5346.jpg

picture_5347.jpg

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

lol, ce kit de tuning "extrem" -_-

EXTREM cu toate litere mari as putea zice :) ...sar prea mult in evidenta prelungirele + praguri, adica se cam vede de la o posta ca nu ar trebuie sa fie acolo :(

@PH-11-WRC: am zis o parere personala, ca asta vroia omu' sa auda, o parere de la un posesor de Passat B6 ;)

Oricum daca lui ii place, fii sigur ca nu va tine cont de ea. Mie kit-urile de tuning ca cel R-GT (sau V-Line, ca asta ar fi numele lui tehnic) + cel de mai sus mi se pare agresive, iar eu unu prefer kit-urile mai "blande" daca putem zice asa, care nu ies in evidenta din tiparul si/sau formele masinii :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Desi poza de mai jos se putea incadra la topicul cu "...ce modificari putem aduce B6-lui...", eu zic ca merge mai bine aici:

DSC00934.jpg

Un exemplu de tuning ieftin, dar foarte placut din punctul meu de vedere, pentru colegii cu masini negre. ;)

Link către comentariu

imi place f mult cum arata passatul ala negru cu nr straine , exact asa vreau si eu o bara pt fata , am tot cautat si nu am gasit decat noua la preturi ff mari ! oricum e de bun gust ! saptamana viitoare pun si pozele cum a iesit masina mea cu bara aia de spate R GT!

Link către comentariu

Ce are montata in fata acel Passat negru este de la firma "CARACTERE" si nu e toata bara ci o aplicatie peste bara originala + vopsire .

Mentionez ca se lipeste cu solutie de lipit parbrize .

Asta fiind motivul pentru care eu nu am luat acest kit de la cei de la "CARACTERE" .

Link către comentariu

Se pare ca au aparut si primele modele de faruri devil-eyes pentru passat:

Sunt curios cum ar arata puse pe masina.

TheNewHeadlights004.jpg

Restul informatiilor aici.

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

as vrea sa stiu daca imi pot cumpara si eu de undeva prelungirea aia de fata (ma intereseaza decat prelungirea barii de fata ) aia care vine aplicata pe bara de la passatul negru , de unde si cat costa mie imi place, sau daca stiiti de unde pot cumpara o prelungire pt bara de fata va rog sa imi spuneti si mie

in legatura cu farurile devil eyes ...sunt foarte frumoase dar cam scumpe 300 euro ...

Link către comentariu

razvanb dar la tine toate par cam scumpe... de ce ti-ai mai luat masina dinasta e o masina destul de scumpa... si piesele sunt la fel...

vrei sa iti zicem ca o prelungire costa cel putin 400 eur... si ajunge pe la 600 eur cea de ABT...

Link către comentariu

Acolo scrie ca nu se potrivesc la cei ce au bixenon OEM.

Link către comentariu

Ioi ce MISTO ARATA passatul ala :wub:

@CT: pe mine m-ai bagat in boala cu poza aia :lol:

Acu sunt indecis, sa scotocesc eBay-urile dupa farurile cu xenon OEM sau sa-mi iau pe astea ?! :(

Pretul tot pe acolo ma v-a ajunge daca stau sa ma gadesc, dar vreau sa vad calitatea LUPEI de pe scurta :Driver:

Si ca tot vorbim de preturi, razvanb un far original normal, cu halogen pt Passat B6 costa 200 EUR, deci ambele te ajung la 400 EUR

Acum nu crezi ca cei 300 EUR care ii dai pe doua faruri care au si lupa pt faza scurta si DRL-uri tip noul A4 nu te "coafeaza" mai bine ?! :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Si pe mine m-ar interesa farurile alea si din cate vad cei de pe vwvortex sunt multumiti de calitatea farurilor. Daca sunt doritori mai multi, poate facem o lista si luam :Driver:

Link către comentariu

Din cate am vazut eu pe ebay ,cei care vand aceste faruri au si optiunea "preis vorschlagen" adica propunere pret,deci daca va hotarati merita incercat 260-270E , macar sa lase banii de transport ;)

Link către comentariu

Dar pretul cred ca este pt un singur far nu pt ambele.

Link către comentariu

-din punctul meu de vedere nu dau bine pe masina ....isi pierde din farmecul masini, este aceeasi situatie cum sunt pozele alea pe net cu Dacia Nova cu bot de BMW....este o simpla parere.

-dupa cum spunea si @GRooVe@ cred ca pretul este pentru un singur far.

-am vazut model asemanator de far pe modeul vechi de a4 si pe modelul vechi de passat aratau ingrozitor de urat.

Link către comentariu

Poate pe site-ul ala pretul e pt un 1 singur far, dar pe eBay se gasesc la 249 EUR ambele faruri si cu 50E transport se ajunge la 300 EUR/2 faruri (stg.-dr.) transport inclus ;)

Calitatea: New product!

@OviDU: spre deosebire de alte modele de "devils eyes" (cele pt passatul B5.5, Golf4 sau pt Audi-urile B6, B5, B4), acestea arata parca mult mai bine ;)

Adica nu stiu, dar imi da impresia ca nu mai sunt ledurile alea seci, minuscule si care se mai mult la interior decat la exterior.

Si ca tot veni vorba de leduri, oare ele sunt SMD-uri ?! :D

Daca da, atunci e si mai misto ;)

Link către comentariu

Dar pretul cred ca este pt un singur far nu pt ambele.

Pretul este pentru set ,asa scrie acest vanzator de pe ebay: "komplettes Set, Fahrer- und Beifahrerseite",Google traducand set complet ,sofer si pasager,dar sincer va spun ,mie nu-mi plac adica nici cele de pe audi A4 nu-mi plac.

Modificat de TVS
Link către comentariu

oricum , lumina produsa de un astfel de far este net inferioara celei produse de farul original . Lucru verificat si constatat de mine pe o alta masina pe care am faruri FK ; look ok , lumina ;) :biggrin:

Link către comentariu

Noile mele roti :)

post-3120-1248859868_thumb.jpg

Modificat de maximusx_r
Link către comentariu

maximusx_r

Schimba sau corecteaza te rog profilul ca te faci de ras .

Chiar asa :

" Maşina: Wolkswagen Passat B6 2.0 tdi "

In rest faina masina dar eu la culoarea neagra bagam ceva chroame .

Ca ar fi mers mai bine cu oglinzile .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

frumoase jante maximus dar cred ceva cu mai multe spite si cromate cum zice colegu de mai sus te aranja ceva mai bine:D

numai bine

Link către comentariu

multumesc pentru poza maximus_r. Vroiam sa pun si eu folie full da' m-am razgandit. Mai bine fara.

Link către comentariu

frumoase jante maximus dar cred ceva cu mai multe spite si cromate cum zice colegu de mai sus te aranja ceva mai bine:D

numai bine

Prea mult crom pt gusturile mele, prea tiganesc. Imi place mai simplu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!