Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor. Nu tine neaparat de stopuri dar nu stiam unde sa postez..si tot cu luminile are legatura..semnalizari fata cu led...daca va plac ok...daca nu accept criticile voastre, poate ceva idei...

dsc04288.th.jpg

dsc04289.th.jpg

dsc04291.th.jpg

dsc04293i.th.jpg

dsc04294.th.jpg

dsc04295z.th.jpg

Modificat de Seby19
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ Seby19: Mi-ai luat-o inainte :icon_thumright: . M-am gandit si eu sa fac asta dar nu am avut timp . Arata bine. Da ceva erori in bord sau merg direct?

Link către comentariu

Inca nu le-am montat...m-am mai gandit...si parca ar arata mai bine cu 2 siruri de leduri..voi ce ziceti??...deci trebuie sa mai dau comanda de leduri si pt partea dreapta... :|post-10346-1245574211_thumb.jpg

Cat despre erori nu stiu..dar e f posibil sa dea..deci o sa trebuiasca o rezistenta ca sa pacalesc BC

Link către comentariu

Se pare ca au aparut si primele modele de faruri devil-eyes pentru passat (pt doritori 299euro pe ebay):

post-22051-1245610972_thumb.jpg post-22051-1245610979_thumb.jpg

Ce ziceti? Sunt curios cum ar arata puse pe masina.

Modificat de dark_master
Link către comentariu

Eu mai degraba sunt curios de calitatea lupei si a luminii proiectate pe asfalt :D

Oricum interesant model si fain ca au aparat, pt ca era aiurea... masina e pe piata de 3 ani si singura varianta de faruri AM era doar cea cu angel-eyes :P

Cred ca de la distanta vor arata ceva in genul noul A4 ;)

Cine se incumeta sa investeasca in faruri noi ?! :P

P.S.: @dark_master: ai uitat sa preciziei si link-ul de unde ai cules informatiile (pretul/pozele) sa vedem si alte detalii despre "vanzator" :rolleyes:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Uita-te aici Riddler,dar s-a mai vorbit pe aici pe undeva de aceste faruri,sunt aparute de cateva luni bune.

Sau despre angel eyes :icon_thumright: ?

Modificat de TVS
Link către comentariu

Mersi TVS de link, dar idee era ca le gasisem si eu, si postasem aici mai multe detalii, numai ca ploaia a "udat" tot si s-au dus posturile mai noi de 22.06.2009 ora 01:00 :blah_:

Idee e ca pretul e ok, vanzatorul pare a fii o firma, iar transportul te ajunge la un ~60 EUR (parca), deci convenabil, dar CALITATEA ?! :angry:

Aia e intrebarea cheie ;)

A, era sa uit... intrebasem care e mai expert in photoshop, sa facem o mica simulare cu o masina sa vedem cum ar arata farurile :D

Daca se doreste, pun o pozNa cu tanculetul meu "la bataie" pt a fii photo-cobai :lol:

Una e poza cu farul care pare interesant pt uni, ciudat pt alti, dar alta e cand sunt puse o masina :)

:D safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Hehe, uite ca au scos si cei de la InPro un model asemanator, dar pt Golf 5/Jetta 5 :salut:

Inpro Mk5 projector S5 look headlights

Sunt curios ce marca sunt respectivele faruri de pe eBay ?! :salut:

A si cum nimeni n-a raspuns la intrebarea mea legata de photoshop, o sa incerc eu azi (ca tot e vremea de 2 lei) sa le adaptez pe masina mea, sa vad cum ar da :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Gata si cu semnalizarile...dupa cum am promis...poze cu ele montate pe masina :icon_cry:

dsc04355qbh.th.jpg

dsc04363r.th.jpg

dsc04368.th.jpg

dsc04369n.th.jpg

Link către comentariu

:icon_cry: frumos adica arata ok cand semnalizezi

Link către comentariu

Paul Sarstiuc

La cati bani te-a ajuns? Imi place cum arata si as vrea si eu daca nu e prea scump! :icon_cry:

Merci,

Paul.

Modificat de dm76ro
Nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY sau FAST REPLY. Multumesc.
Link către comentariu

Am folosit 120 de leduri...m-au ajuns cam 140 RON... daca ai deja semnalizari albe...ai scapat..daca nu...mai trebuie sa le cumperi si pe alea. Daca vrei mai multe detalii da-mi un pm

Link către comentariu

Au dat ceva erori in bord sau au mers direct?

Link către comentariu

A trebuit sa pun momentan un bec W5W in paralel ca sa pacalesc BC-ul... In curand o sa caut niste rezistente sa pun in locul becurilor

Link către comentariu

Sau poti sa scoti diagnosticarea de bec ars pe semnalizare :)

[Select]
[09 - Centr. Elect.]
[07 - Coding]
[Long Coding Helper]

Byte 18:
- debifezi Bit 5 (Cold Diagnosis Turn Signals active)
- debifezi Bit 7 (Cold Diagnosis Side Turn Signals active)

[Transfer Coding!]
[Do It!]

Si asa nu mai e nevoie sa legi vreo rezistenta sau vreun bec in paralel :)

Btw, faine semnalizari, dar o intebare: Cumva ies din tiparul celorlalte (din oglinzi si stopuri) ca intenstitate si culoare ?! :)

:Driver: safe

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Pai...culoarea e aceeasi ca la oglinzi..ca intensitate...hmmm...nu mi-am dat seama exact...poate f putin mai puternice decat cele originale... Ms de codarea pt eliminat eroarea :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu mi-am schimbat acum vreo 3 luni carcasele de la oglinzile exterioare cu unele cromate ,de la in.pro,cumparate de la colegul Lexxus.Sunt de efect ,dau f.bine mai ales ca masina mea este neagra.Aveti aici link-ul catre situl in.pro si pun si niste poze.

Sunt murdare pt. ca a plouat aseara.Sunt exact ca cele din poza 4.

post-28968-1246461416_thumb.jpg

post-28968-1246461426_thumb.jpg

post-28968-1246461444_thumb.jpg

post-28968-1246466606_thumb.jpg

Modificat de TVS
Link către comentariu

hmm, coane TVS, ma faci sa largesc lista de modificari :D

Btw, ca tot suntem la capitolul tuning, mi-a venit o idee azi citind postul unui coleg care vrea sa-si puna turbina de pe 1.9 TDI 131 CP pe 1.9 TDI 101CP, si ma gadeam oare nu merge sa facem si noi acelasi lucru ?! :D

Adica sa puntem pune turbina de 131 (veche generatie) pe motorul de 105 cp (noua generatie) ?! :)

Link către comentariu

TVS eu vad ca tu tot modifici una alta la masina, da' pe cand o prezentare pe aria Masina mea? :blah_:

Riddler nu mai bine ai pune o turbina de 2.0tdi(daca se poate)?

Link către comentariu

@dark_master: pai n-ar strica sa putem monta una de pe un 2.0 TDI :)

Numai ca nu stiu ce tip de turbina are 1.9 TDI-ul nostru, adica daca e Garrett sau KKK... :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Din cate stiu eu este KKK ... dar se poate pune Garrett, eventual cu mici modificari. Vorbeste cu Cipos, ca te va lamuri.

Modificat de alxrro
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut sunt nou pe acest forum asa ca e posibil sa pun intrebari mai ciudate ...de curand mi-am cumparat o bara de spate pentru passatul meu b6 (bara este model r gt atasesz si o poza cu ea cum va arata pe masina ) as vrea sa stiu daca imi puteti recomanda de unde sa cumpar o bara fata sau o prelunigire a bari de fata bineinteles la un pret rezonabil.astept propunerile voastre si diferite idei razvanbutaval@yahoo.com multumesc

post-50106-1247515978_thumb.jpg

post-50106-1247515991_thumb.jpg

Link către comentariu

arata super bara spui si u de unde ai cumparato si cati euroi ai dat pe ea pt ca imi place si mie!!

Link către comentariu

Am vazut un passat cu modelu' acesta de kit prin oras chiar azi si ce pot sa zic... din fata arata interesant, dar spatele e urat cu spume :Driver:

Link către comentariu

Sal,

Vezi ca bara de Passat R-GT era pe E-BAY una albastra si una gri :

Cea albastra:

[url="http://cgi.ebay.de/Vw-Passat-R-GT-B6-Original-Frontstossstange-R36-GT_W0QQitemZ170352549006QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!