Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

am si eu pe masina mea... sunt optiune pt pachetul de lumini in care intra si iluminarea sub scaunele fata + cele din usi. Se aprind in momentul cand deschizi usile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Referitor la faruri,cu Angel eye nu ar arata bine.Eu caut de o bucata buna de timp faruri cu Devil Eye si nu gasesc.cred k ar da mult mai bine.Ma gandesc k ar arata in genul A4 luat dupa forma farului la Passat

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stie cineva ce tips-uri de chrom/inox potrivesc la 1,9 tdi fara dpf? (eventual unde gasesc si la ce pret). Mersi :rolleyes:.

Link către comentariu

Cred ca cele de GTI vin, dar oricum trebuie "prelucrate" tevile pt ca ele sunt indoite in jos...

La 2.0 TDI PD/CR tevile sunt mai mari in diametru :)

Vezi ca la Borla gasesti unele faine sau putem sa-l intrebam pe colegu' TIR, ca parca el si-a pus de GTI... asa ne poate explica si "operatiunea" :D

Link către comentariu

Pai asta era si una din problemele pe care le-am intalnit. Tipsurile erau drepte, iar tevile noastre sunt putin indoite in jos. Sa speram ca vede TIR topicu si ne raspunde.

Modificat de dark_master
Link către comentariu

Stie cineva ce tips-uri de chrom/inox potrivesc la 1,9 tdi fara dpf? (eventual unde gasesc si la ce pret). Mersi :).

Ia legatura cu Cristi Constantinescu la tel. 0723.553.692, 0788.460.248, e-mail racing_cris@yahoo.com. Spune-i ca esti de pe forum si cere-i o oferta. Eu am ochit o toba finala cu tot cu tips-uri incorporate, de la Sebring, care ajunge cam la 1.100 RON, cu tot cu transport din Austria si TVA. Vezi ca omul e din Constanta, dar, daca nu ai tu sau vreun cunoscut drum pe acolo sa ridice piesele, se poate aranja cu un curier.

Link către comentariu

dark_master pai la motorul meu de 2.0 era doar o semi teava care era in jos pe fiecare toba... prinsa in 2 puncte de sudura. Le-am dat pe acelea jos si au ramas tobele drepte. la 1.9 nu stiu cum este. Dar daca e drept le tai cu polidiscul simplu :D

Captele de GTI le-am luat de la un prieten care este si coleg pe forum :D

Link către comentariu

Mersi,o sa iau legatura cu el sa imi faca o oferta. Totusi nu stiu daca merita sa imi iau o toba finala. Daca esti mai in tema imi poti zice avantajele fata de cea stock? Nu am in gand nu stiu ce tuning, doar un chiptuning ca al tau. Sunetul evacuarii se schimba dupa ce schimbi finala? (nu prea vreau alt sunet)

Link către comentariu

investesti banii degeaba !

Modificat de TIR
Link către comentariu

Poti sa detaliezi?

dark_master, eu am zis de toba finala pentru ca, pe de o parte, se schimba si sound-ul intr-un mod care mie, personal, imi place si, pe de alta parte, tipsurile sunt montate din fabrica, de la mama lor, nu le sudezi tu sau le prinzi in suruburi ... e alta lucratura, arata altfel, rezista altfel. Si diferenta intre doua tipsuri de calitate si o toba finala cu totul nu e chiar asa mare. Si, pe de alta parte, eu am dat exemplu toba finala ca asta ma intereseaza pe mine, dar baiatul de care ti-am zis are o multime de componente de tuning. Vezi ce te intereseaza, ce iti convine ...

Link către comentariu

Sincer eu cred ca o sa merg pe tips-uri. Momentan nu vad avantajele unei tobe finale. In fine, mersi de oferta, dar daca iti ei finala sa pui un mini review ca cine stie :icon_thumright:. O sa pun info si aici dupa ce vorbesc cu tipul recomandat de alxrro, poate mai e si altcineva interesat.

Link către comentariu

In ultimele saptamani asta am reusit sa mai modific si eu cate ceva pe la masina:

-leduri albe in plafoniere

-ambient light*(leduri rosii plafoniera fata)

-Runing daylights(sau cum se numesc)

Daca este cineva interesat de realizarea lor intrebati pe PM sau yahoo pt ca nu prea intru pe forum.

Plafoniere inainte post-10346-1241423847_thumb.jpg

Plafoniere dupa post-10346-1241423863_thumb.jpg

post-10346-1241423870_thumb.jpg post-10346-1241423877_thumb.jpg post-10346-1241423883_thumb.jpg post-10346-1241423893_thumb.jpg post-10346-1241423897_thumb.jpg

Link către comentariu

Cautand pe ebay am gasit un modul pt Cd-player ca sa iti arate in coltul dreapta jos al Displayului Temperatura dinafara masinii.Nush daca merita 68 E,dar daca e cineva interesat ,pm sau postez anuntul.

daca nu am postat unde trebuie ,imi cer scuze,dar nu stiu la ce sa il incadrez. :))

post-44817-1241646082_thumb.jpg

post-44817-1241646090_thumb.jpg

Modificat de Casper_bvl
Link către comentariu

Pai din cate stiu eu, chit ca'ti configurez un Passat B6 fara BC, tot iti vine din fabrica cu senzor de temperatura...

Eu zic ca-s bani dati degeaba :mellow:

Cred ca-i util membrilor care nu o astfel de setare din fabrica :)

Link către comentariu

@alexro nu stiu cum iti schimba sound-ul la diesel ca eu nu am vazut pana acum asa ceva. Sound-ul iti este schimbat doar in momentul cand dai tobele jos detot si lasi doar teava dar foarte putin nu confunda benzina cu dieselul pentru ca este o mare diferenta.

@Riddler de acord cu tine.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Saluare domnilor!

Am observat ca la pragarele de la usi exista acel spatiu pentru protectia pragarelor

Intrebarea mea este: de unde pot sa cumpar acel set de protectie al pragarelor?

Daca ar fi si din cauciuc si nu metal ar fi super

Link către comentariu

Uite ce oferta are colegul themircea -> Protectii praguri

Din ce-am inteles, cineva l-a intrebat daca aduce si din cauciuc dar inca nu e nici un raspuns concret :)

Sa vedem, oricum daca gasesti undeva la pret convenabil, pune aici link ca suntem mai multi care vrem :D (eu am pragul de la sofer zgariat pana la tabla ;)()

Link către comentariu

O sa caut, iar daca gasesc ceva o sa anunt

Am gasit dar sunt din metal, cred ca cele din cauciuc sunt mult mai bune

Daca stie cineva de pe forum, il rog sa puna un link ceva...

O sa caut, iar daca gasesc ceva o sa anunt

Am gasit dar sunt din metal, cred ca cele din cauciuc sunt mult mai bune

Daca stie cineva de pe forum, il rog sa puna un link ceva...

Link către comentariu

Ia vedeti ,poate va place asa ceva aici

Daca nu ia link-ul din prima ,continuati cu cautare Google,nu stiu ce are.

Modificat de TVS
Link către comentariu

:))

(...)

Daca nu ia link-ul din prima ,continuati cu cautare Google,nu stiu ce are.

Defapt de vina pt faptu' ca nu merge link-ul e -> http://http//cgi.ebay.at/ORIGINAL-VW-EINSTIEGSLEISTEN-SET-PASSAT-MODELLE-6B-3C_W0QQitemZ390025781227QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Da ,era cam tarziu :Driver: ,dar revenind,de fapt chiar 85E (75+10 transport) nu mi se pare scump deloc daca intr-adevar sunt din aluminiu asa cum scrie vanzatorul.Acum de,alegerea este de partea fiecaruia.Probabil eu o sa-mi iau dar acum caut decor aluminiu (mai ieftinache,tot pe ebay) ca nu mai pot sa dorm noaptea pana nu imi iau :icon_thumright: .

Link către comentariu

Interesanta achizitie pentru un mic tuning... insa, practic, mie nu imi trebuie ceva care sa acoper partea metalica, ci din contra, partea plastica a usii, pentru ca taranul pe care il urci in spate sa ii faci un bine, pe portiunea din plastic/cauciuc pune talpa la bocanci! :icon_thumright:

pass-6b-05.jpg

Link către comentariu

am eu asa ceva pe masina de 1 an de zile :icon_thumright:

Link către comentariu

@TVS: aluminiu ca aluminiu, tot se va zgaria cand se urca/coboara cineva :)

Uite ceva de genu' mi-ar placea

1hbsmo9w7z6le2kg7pq.jpg

Au si partea cauciucata dura si creponata + o parte nichelata si vine standard pe Passat R36 :icon_thumright:

Nu stiu unde am putea gasi praguri ca acestea, care sunt mult mai practice si ofera o protectie sporita :vaidecapulmeu:

@CT10VWP: Te inteleg... multi nu stiu cum sa se urce in masina altcuiva :icon_thumright:

Eu unu de cand am luat masina si am vazut cum se "prezinta" situatia am dezvoltat un set de reguli pt cei care vor sa se urce la mine in masina:

1. NU mazgali pragul, fata de usa/spatarul scaunului

2. NU tranti usa

3. Purtarea centurii - OBLIGATORIE !

etc...

Ce pot sa zic ca am reusit in proportie de 80% sa "indrept" situatia :beerchug:

Ca altfel disperam ca aveam de sters dupa fiecare...

Modificat de Riddler
Link către comentariu

OFF TOPIC: plus de asta, nu e unul care sa nu puna piciorul pe elementul central din spate (cel care sustine cotiera si se continua intre scaunele fata). :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!