Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Dupa cum am spus in posturile anterioare revin cu poze cu stopurile de pe portbagaj modificate . Pozele nu sunt extraordinare insa se vede ce este de vazut.

post-32123-1235671592_thumb.jpg

post-32123-1235671643_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos arata. Ai pe unde un tutorial despre cum am putea face si noi asa ceva?

Link către comentariu

Pentru cei interesati de aceste stopuri suplimentare, urmariti topicul special creat pentru ele aici.

Link către comentariu

Just for BIG boys! :icon_thumright:

2a64_1.jpg

29d2_1.jpg

2abe_1.jpg

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

urat mai arata:))

Aici sunt de acord cu tine !

Nu prea se potrivesc LSD-urile pe B6 ci mai degraba pe un CC ca nu are rama pentru geam .

Link către comentariu

Sal,

Dragi colegi de forum, am o mare nevoie de voi cei mai cu experienta .

As vrea sa-mi spuneti si mie ce cod are prelungirea fara de la Passa B6 model R-Line ?

Intreb acest lucru deoarece colegul "volksman" nu poate face comanda deoarece nu stie exact daca codul care i l-am dat,

si anume "3C0 805 903B GRU" este cel corect iar el nu vrea sa ramana cu ea in magazin daca nu este ceea ce vreau eu .

De asemenea mai vreau sa stiu si ce cod au ornamentele din jurul Proiectoarelor tot cele de la model-ul R-Line .

Ele arata ca in pozele de mai jos .

post-20331-1236154446_thumb.jpg

post-20331-1236154457_thumb.jpg

post-20331-1236154567_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

(...)

si anume "3C0 805 903B GRU" este cel corect iar (...)

codul care il ai este corect

Code: 3C0 805 903 B GRU (GRU = primed)

Name: Front spoiler

Model: "R-LINE"

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Sal,

Riddler .

Ai cumva cum sa verifici si codul de la Grilele de Proiector de la R-Line daca este bun asta care il am eu ?

Si anume "3C0 853 665E 9B9"

Multumesc .

Link către comentariu

sal , stiu ca nu postez unde trebuie dar nu am gasit unde sa postez

cine imi poate aduce si mie o piese cu codul 038-908-018B sonda de preincalzire a motorinei :|

ps rog un moderator sa mute unde crede ca e mai bine

Link către comentariu

@DRI@N: codul care il ai tu in ETKA imi arata ca fiind "ventilation grille for models with fog lamps" dar in dreptul modelului nu este specificat "R-Line", ci "PR-E0A+2JX+8WD" :unsure:

a. Partea Stanga:

-Code: 3C0 853 665E 9B9 (9B9 = satin black)

-Name: ventilation grille for models with fog lamps

-Model: PR-E0A+2JX+8WD"

b. Partea Dreapta:

-Code: 3C0 853 666E 9B9 (9B9 = satin black)

-Name: ventilation grille for models with fog lamps

-Model: PR-E0A+2JX+8WD"

...cam astea ar fi codurile :icon_thumright:

Link către comentariu

salutare ...

vin si eu cu o intrebare ... imi spoate spune si mie cineva unde gasesc si eu o grila de passat B6 ... fara emblema dar sa fie neagra .... nu cromata .... iar eventual sa fie si la un pret rezonabil , multumesc frumos

numai bine ..

Link către comentariu

Cu siguranta poti gasi pe ebay.de...Daca ia rabdare sa" frunzaresti" site-ul cateva zile pot aparea fel de fel de astfel de grile...normale cu sau fara PDC, negre complet, nichelate complet, sau chiar tunate in fel si chip.....

Modificat de criv
Link către comentariu

gasesti grila neagra fara emblema probabil la un furnizor FK Automotive (firma care le face)...vad ca pe siteul lor www.fk-automotive.de este in jur de 50 de euro plus transport

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As dori sa montez lumini de zi. Stie cineva cum se procedeaza? V-ati montat astfel de lumini?

Link către comentariu

As dori sa montez lumini de zi. Stie cineva cum se procedeaza? V-ati montat astfel de lumini?

Daca te intereseaza cele in genul audi S6, trebuie sa renunti la proiectoarele de ceata...intrucat se schimba toata grila aceea...sper sa nu ma insel..si pretul din cate vazusem eu era undeva in jur de 200 si ceva de euro setul...

mai sunt insa si alte variante cu diverse benzi din acelea cu leduri de diferite dimensiuni care ar putea sa incapa langa proiectoare

Modificat de Seby19
Link către comentariu

Ar mai fii o varianta cu niste faruri AM, care sa aiba in componenta DRL-uri/TLF-uri, sau mai bine zis faruri tip "Devils Eyes" :D

Singurele faruri AM pt passat B6 care se gasesc in comert sunt tip "Angel Eyes", dar deja da spre altceva :D

Link către comentariu

Eu cred ca Victor se referea la acele lumini de zi, normale, cum erau pe modelul precedent de A4. Nu neaparat Devil Eye, Angel Eye, ci pur si simplu sa i se aprinda automat tot timpul luminile de pozitie, cele originale de Passat.

Link către comentariu

OOOOOKKK. So, revenind la ce s-a discutat mai devreme , mult mia devreme...gen 2006-2007, kitul de Passat Sport, sufera o reducere din partea Porsche Romania. SI anume: pretul total al kitului este de: 7320- fara tva , pretul clientului.

SETUL CONSTA DIN:

1x #3C5071609 GRU Spoiler fata

1x #3C5071610 GRU Spoiler spate

1x 3C5071640 GRU Eleron

1x #3C5071685 GRU Set ornamente praguri

Numai impreuna cu 3C0071912 ornament toba finala VW Passat Lim.

Nu impreuna cu auto avand carlig de remorcare

Pentru auto cu toba finala stanga, si pentru auto avand senzori de parcare!

ATENTIE: NU PENTRU AUTO CU MOTOR 1,4 SI 1,6 !!

1x Set de lipit 000071785 trebuie comandat separat. Pretul total include setul de lipit si tipsul de evacuare pentru modelele cu evac pe stg.

Pentru cele cu 2 evacuari - tipsurile costa in jur de 1500 ron.

La PBN in magazie sint 3 astfel de kit-uri pe stoc, dar in varianta cu evacuare pe stg. Si inca 9 disponibile in Germania. - termen de livrare 3 zile.

Desigur , multi o sa spuneti ca este scump. Daaar... avand in vedere ce contine este un pret rezonabil . Multi nu o sa si-l permita din buzunarul propriu, de aceea , sugestia mea este sa il montati , dupa ce suferiti o avarie "accidentala" la bara fata sau spate, si il schimbati pe asigurare.

Oferta vine in intampinarea celor care isi doreau un passat care sa arate cu un R36 - Vezi showroom PBV1. (absolut senzational).

Astept pareri.

post-8900-1237469901_thumb.jpg

post-8900-1237469908_thumb.jpg

post-8900-1237469917_thumb.jpg

post-8900-1237469922_thumb.jpg

post-8900-1237469925_thumb.jpg

Link către comentariu

pretul este destul de bun... avand in vedere ca bara de r36 completa este undeva la 4500 RON... va zic eu care am avut o avaria "accidentata" :icon_thumright: si am vazut devizul

Link către comentariu

Tocmai de aceea am facut pretul mai atractiv, deoarece a venit un client si a cerut transformare in R36, iar costurile sint prea mari. Si atunci am radus pretul kit-ului care il oferim ca alternativa. Un alt avantaj este disponibilitatea avand 3 pe stoc la PBN si inca 9 in Germania , care pot fi comandate si aduse de orice dealer in 4 zile. Daca e in zona Banat , chiar in 2 zile.

Link către comentariu

(...) ci pur si simplu sa i se aprinda automat tot timpul luminile de pozitie, cele originale de Passat.

Pai daca se referea la faza asta, ea se poate face din VAG-COM :D

Aveam acasa pe calc si procedura, dar daca e o voi cauta iar (ca s-a mai discutat pe-aici, mai ales pe un topic al colegului Andi TDI)

@victor_blackedition: daca e, duminica cand vii la intalnire, poate vine vreun coleg cu interfata, eu aduc procedura si o scoatem la capat :)

Cat despre reducerea pretului la kit de V-Line, va zic eu ca nu e numai marketing, ca sa atraga clienti care vor modificari, e si vorba ca de cand l-au lansat nu prea iau modificat pretul, iar anu' trecut 1 Euro era vreo 3.3 - 3.2 RON, pe cand acum e 4.3 RON :D

Sa nu punem la socoteala si criza asta economica si faptu' ca prin mai multe Showroom-uri cam "bate vantul..." la propiu :huh: (nici service-urile n-o duc mai roz)

:P safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Intentia mea este de a gasi posibilitatea sa montez niste lumini de zi permanente in faruri sau in proiectoare. Lumini pe care sa le aprind independent, de la un mic intrerupator montat sub bord, sa nu se vada urat... Ma gandeam la o inventie, o adaptare care sa se vada frumos si sa nu miroasa a kitch. :icon_thumright: Nu ma tenteaza benzile cu leduri pe care sa le lipesc de grila fata si nici nu vreau sa renunt la proiectoare pentru ca acestea au rolul lor... De asemenea nici ideea ca pozitiile sa fie permanent aprinse nu mi se pare avantajoasa (nu mi-e greu sa rotesc de comutatorul de lumini).

Link către comentariu

apeleaza la bluexenon.ro ia vezi acolo ca poate faci ceva si mai mult :blah_:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!