Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

exista r-line si nu e scump deloc tot kit-ul.

Modificat de TIR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

un chit frumos de tuning am vazut la Cardinal Motors in constanta dar cand i-am intrebat pe baieti cat costa sa cad din picioare probabil ca se gaseste undeva si mai ieftin dar cred ca asta e pretul de reprezentanta sau resaler chitul contine: bari fata spate, pleoape, eleron model BMW, praguri, jante, toba doar finala cred, farurile negre si stopurile inegrite, grila fata este necromata si la interior un sistem de navigatie cu dvd (nu cel original) si costa in jur de 8000 de Euro. (cred ca si vopsit si montat nu stiu sigur dar cred ca nu pentru ca masina a venit pregatita direct)

Modificat de ady_ygy
Link către comentariu

O intrebare am si eu: stie cineva de unde as putea cumpara faruri cu xenon ca cele originale? (ma refer la faruri cu totul, nu la instalatie xenon) Banuiesc ca de la reprezentanta nu pot sa ma apropii de ele...

:P Passat-ul modificat expus afara la cardinal motors constanta era rezervat pentru mine, inainte sa fie adus si inainte afle cei de acolo ca are respetivele modificari aduse, care ii cresc pretul cu aprox 10.000 Euro, lucru pt care evident ca am renuntat la el si am cautat prin stocul din tara alta.

Link către comentariu

daca tot vorbiti de passat-ul ala:) vreau sa vad si eu niste poze tare curios sunt ce au putut sa ii faca de 10.000 eur :wub:

Link către comentariu

Re :cool:

am si eu vreo 2 nelamuri si 3 intrebari :Driver:

...sa le luam pe rand

Intrebarea principala ar fi Cine stie care este codul/codurile pt urmatoarele piese, dar mai exact ar fi 3 mini-intrebari :frigbaitata:

1. Bara fata + Grila centrala fata + Grile laterale Passat R36 FARA Parktronic

spoilerpassatr362007lj3.jpg

2. Carcasa oglinda cromata stanga/dreapta

mirrorhousingspassatr36rh2.jpg

3. Volan multifunctional 3 spite din piele Passat CC + airbag aferent + calculator central coloana volan

steeringwellpassatccnw2.jpg

Nelamuririle ar fi asa:

a. la spoiler-ul de R36, mai trebuie altceva infara de bara, grila centrala, grile laterale ?!

b. la volanul de la CC, ce adaptari trebuie facate pt a "activa comezile" ?!

Sper ca se va gasi un coleg care sa-mi raspunda concis la intrebari/nelamuri :wub:

Regards,

Riddler

P.S.: eu aleg varianta unui tuning OEM :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Eu mi-am pus pe fata bara de r36. Nu exista fara parktronic. In momentul cand schimbi bara mai trebuie multe lucruri cum ar fi semiaripile, emblema + capace spalator faruri nu merg de pe bara veche. Odata schimbata bara, aceasta este mai lata cu aproximativ 2 cm in fiecare parte fiind necesare niste extensii pentru aripi care le latesc putin.

La volan daca ai toate piesele enumerate trebuie sa mearga fara probleme prin activarea din VAG com.

Oricum costutile la ce vrei tu sa faci duc undeva la 3000 eur daca nu mai mult.

Modificat de TIR
Link către comentariu

• 1 month later...

tir ... cat costa toata bara de r36 ... sau stii cumva daca merge montata masca de jetta pe bara normala de passat ?? k sunt cam asemanatoare....

Link către comentariu

Bara completa + grila costa aproximativ 1000 EUR...

Link către comentariu

si daca as incerca sa pun grila de jetta pe bara normala se potriveste sau implica modificari mai mari...??

Link către comentariu

nu ai nici o sansa. grila de r36 e dubla si decat cea normala... si e dintr-o bucata... cea de jetta este din 2 bucati pe cand cea de r36 doar una.

Link către comentariu

ce parere aveti?

ultima-i tare

post-3120-1233704776_thumb.jpg

post-3120-1233704786_thumb.jpg

post-3120-1233704801_thumb.jpg

post-3120-1233704813_thumb.jpg

post-3120-1233704828_thumb.jpg

post-3120-1233704853_thumb.jpg

post-3120-1233704916_thumb.jpg

post-3120-1233704994_thumb.jpg

post-3120-1233705031_thumb.jpg

Modificat de maximusx_r
Link către comentariu

Stiu Passat-ul asta .

L-am vazut pe un forum din afara si din ce am inteles tipul este un maniac in modificari .

Mai are si o Bora parca pe care tot asa a demontat-o complect .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

-pai , din punctul meu de vedere spatele este sub orice critica.

-fata e okei, dar nu cine stie ce. se poate si mai bine :)

Link către comentariu

Re,

o intrebare: Are cineva habar sau a vazut cineva pe piata sa apara vreun model de faruri care sa aiba in componenta si DRL-uri ?! :D (gen nou A4 B4 care seamana cu o "geana" :P)

...stau si caut de 2 zile ca un nebun pe toate site-urile marilor firme de tuning si nu gasesc nimic :wub:

iar asta am mira, pt ca sunt sigur ca multi si-ar fi dorit ( in caz ca realizau ceva frumos ;) )

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 2 weeks later...

am si eu o nelamurire.... am cauciucuri pe 215 55 r16 si as vrea sa mi pun niste cauciucuri pe 18 si am unele retineri ! dati-mi si mie niste sfaturi! e indicat sa fac lucru asta sau voi avea probleme pe viitor??

Link către comentariu

cand faci un upgrade gen "jante/cauciuri" mai mari trebuie sa tii cont de vreo 3 chestii:

1. greutatea jantelor ( jantele pe 18" sunt mai grele decat cele pe 16" )

2. consumul (care va creste cu 1 - 2l/100km mai ales pt motorul tau

3. drumurile pe care vrei sa circuri (daca mai nimeresti un drum prost, o sa ramai fara dinti in gura)

+ suspensia default de la Passat-ul B6 mi se pare destul de rigida pe jante de 16, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e pe jante de 18" :vaidecapulmeu:

eu zic ca pe 1.9 TDI 105 CP cel mult ai putea sa-ti pe 17 niste jante cu cauciurile aferente

...in talonul masinii mai mult de 17 nu-ti apare, nu mai zic de parerea producatorului :offtopic:

in legatura cu problemele de ordin mecanic (la directie/suspensie/planetare/bucsaraie), sigur nu vei avea daca iti vei pune jante cu ET-ul si J-ul corect :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Re,

o intrebare: Are cineva habar sau a vazut cineva pe piata sa apara vreun model de faruri care sa aiba in componenta si DRL-uri ?! :vaidecapulmeu: (gen nou A4 B4 care seamana cu o "geana" :offtopic:)

...stau si caut de 2 zile ca un nebun pe toate site-urile marilor firme de tuning si nu gasesc nimic :icon_thumright:

iar asta am mira, pt ca sunt sigur ca multi si-ar fi dorit ( in caz ca realizau ceva frumos :offtopic: )

Nu stiu daca la asta te referi, dar mai jos ai un link :

http://cgi.ebay.de/VW-Passat-3C-Scheinwerf...A1%7C240%3A1318

Sunt asa-numitele "pleoape" si in cazul de fata dau o "privire urata"..

Personal apreciez ca sunt misto, dar si pretul ...69Euro+25E transport ... nu e chiar ieftin...

Link către comentariu

hehe, coane criv, mersi de info, dar nu pleoape caut eu ci altceva :offtopic:

am scris si in graba si cu unele mici greseli asa ca rectific pt ca intre timp m-am pus la punct cu terminologia :offtopic:

eu caut niste faruri tip "devil eyes", gen cele de pe noul Audi A4 B8 sau noul A5 :Driver:

w2r8mhe8k1w3z6r837hv.jpg

...ceva de genu dar numai ca m-am gandit de ce nimeni din mari producatori NU a creat un model de "devil eyes" pt Passatul B6 :vaidecapulmeu:

tot am un far prin boxa (de la un mic incident), mar tenta sa modific un pic farul ca cel de mai jos :icon_thumright:

136142-600-0.jpg

Link către comentariu

Riddler, sincer sa-ti spun, inca n-am vazut cu ochii mei in realitate, asa ceva la...B6. Si daca stau bine sa ma gandesc ...nu-mi amintesc nici prin poze sa fi vazut...Bineinteles asta nu inseamna neaparat ca nu exista ...

"Studiem" aspectul in continuare...

A..stai ca tocmai am gasit ceva...

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...61135.html#poze

da' astia sunt "angels eye"...nu" devil"

Modificat de criv
Link către comentariu

daca pun "Angels eyes" masina o sa aiba o criza de identitate foarte pronuntata ;)

"devils eyes" este ceva speficic grupului VAG, precum "angels eyes"-urile la BMW-urile

ce-ai gasit tu pe net mi se pare un bun inceput ...daca cineva, vreo firma de tuning (chiar si noname) a adus modificari farurilor prin adaugare de inele la contur sigur trebuie sa fie pe net undeva vreo firma care sa fii adaugat si DRL-uri sau "devils eyes" direct in componenta farurilor :wub:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@Riddler

Decat sa iei niste faruri cu devil eyes mai bine iei niste faruri cu bixenon (in jur de 500-600 euro pe ebay) si cablurile care iti trebuie de pe kufatec.de . Eu zic ca o sa fi mai castigat plus ca masina o sa arate OEM :P .

Link către comentariu

@Riddler

si-a pus Cipos pe Audi A6 Leduri in Far si arata ceva Gen A4 ... sincer , mi-a placut Dar era mult prea scump , toata Faza a costat parca vreo 6 mil ...

Modificat de Alecu_VW
Link către comentariu

Farurile "devils eyes" sau DRL-urile, sunt din acelasi grup, le poti combina cum si constructorii si designerii de la VAG copiaza intre modele, una alta

exemple ar fi:

- Noua Octavia II FL are oglinzi copiate de la noile modele de A4, A5, A6, A8, etc.

- Vechea Octavia II avea oglinzile copiate de la Polo

- Noul Golf 6 are stopurile copiate de pe Touareg

...uitate la R32-ul lu' voinea, vezi ce bine ii vin DRL-urile de la S6, dupa mine ar fi trebuit sa fie acolo inca de la bun inceput :offtopic: ( si se pare ca si noul G6 R20 va avea DRL-uri :P )

deci eu sunt de parere ca in cradul grupului VAG putem sa ne folosim de una alta de la diverse modele.

in alta oridine de idei, chiar NICI un producator de renume n-a reusit sa "restilizeze" farurile de la Passat B6 ?! :P ...i-a lovit criza si pe ei ?! :D

nu ma las eu pana nu-mi fac "gene" la farurile mele :)

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Topicul nu este de gen "versus"! Am sters posturile care duceau spre un asemenea topic. Va rog sa nu reincepeti cu "asta-i kich" sau "si daca mie imi place asa, ce problema e" s.a.m.d.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!