Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Miti bucur a luat warning pentru anunt in arie tehnica. Pentru orice tip de vanzari avem o arie speciala pentru asa ceva.

Sper sa nu continui tot cu stangul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sal,Cu scuzele de rigoare in cazul in care aceste intrebari au mai fost puse as vrea sa intreb si eu anumite chestii in legatura cu KIT-UL de CAROSERIE R-LINE de la VW PASSAT B6 .

Deci asa cum am mai spus as vrea sa ma informati daca stiti ce cod OEM are PREUNGIREA FATA tip R-LINE din poza ?

Si daca Prelungirea Spate si Pragurile Laterale au urmatoarele coduri :

1 - 3C0 071 610B GRU pentru Prelungirea Spate .

2 - 3C0 071 685 GRU pentru Pragurile Laterale .

post-20331-1225223945_thumb.jpg

Link către comentariu

Sal,

Da stiam de site-ul de care ai spus dar acolo nu se gaseste ce caut eu .

Acolo se gaseste prelungirea asta din poza .

post-20331-1225278057_thumb.jpg

Link către comentariu

ciao

..pai nu apare, asta probabil din cauza ca mai trebuie schimbate si alte repere(gen bara, suporti etc)..., din ce am vazut pe "r-line" difera multe componente..

codul pentru spoiler "R-LINE" este 3C0805903BGRU

Modificat de Scorpion
Link către comentariu

Uite aici puteti gasi mai multe variante de spoilere si aripi laterale pentru passat.

Tm tuning

Cumparaturi placute :D

Modificat de Ten2
Link către comentariu

Multumesc "SCORPION" pentru cod .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

• 5 weeks later...

Eu m-am apucat cu un prieten si i-am pus daylights . Cred ca da bine pe masina . Am pus niste poze asa ca va puteti da cu parerea.

Urmeaza sa fac si inelul cu leduri de pe stopurile de la portbagaj.

post-32123-1227885216_thumb.jpg

post-32123-1227885221_thumb.jpg

post-32123-1227885226_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar fi dat bine fara plasa aia in jurul lor.Arata tare aiurea cu ea

Link către comentariu

Asta a fost si intentia mea sa folosesc grile fara gaura de proiector.Le-am cumparat insa am dat banii degeaba. Nu se incadrau cum trebuie in masca deoarece am mai decupat putin din bara. Asa ca a trebuit sa pun plasa.

Mai era varianta sa pun grilele fara gaura de proiector si sa fixez in spatele grilei proiectorul insa gaurile sunt mai mici si proiectorul nu trece deci trebuie sa stea in spatele grilei si nici nu se vede prea bine deoarece proiectorul este mai mare decat grila.Ar fi fost si mai simplu de montat insa nu mi-a placut cum arata.

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

puteai sa tai putin mai mult din grila... sa se incadreze perfect proiectorul... daca vrei iti pot arata niste poze

Link către comentariu

daca poti pune si pozele sa vedem . problema era ca grilele erau prea mici deci degeaba taiam din ele.

daca arata mai bine ma apuc iar de modificari :)

Link către comentariu

dami un add messs: "oemplus" si iti arat mai multe poze sunt destul de maricele

Link către comentariu

n-ar strica si niste lunk-uri cu ceva poze pe-aici ca poate mai vor si alti sa-si faca asemenea modificari :icon_thumright:

Link către comentariu

uitati-va la mine pe site ... sunt multe poze cu passat-uri puse cu daylights.

Link către comentariu

Proiectoare_S6_c_484e76e49faef.jpg

daylight de la S6 cu leduri :)) ...si vin integrate in perfect la masinile care nu au proiectoare din fabrica :sbine: ( daca au mai bine, nu te mai chinui cu firele, cu circuitele :RO flag: )

Link către comentariu

Am vazut pozele alea inainte sa fac montajul insa prefer varianta pe care am folosit-o .Asta din cauza ca proiectoarele sunt undeva in spatele grilelor de parca ar fi ascunse.Sunt mai usor de montat este adevarat insa nu imi dau impresia ca locul lor este acolo. Nu as schimba cu varianta din poze , poate alta varianta mai buna. Ce sa faci cu gusturile astea :huh:

Oricum bune sau rele sunt facute , acum ma apuc de lampile de pe portbagaj sa fac al doilea inel cu LED-uri . O sa mai dureze ceva pt ca stau prost cu timpul insa pun poze imediat ce le termin.

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

numai conturul marsalierului/cetzei vrei sa le faci cu leduri ?! :Driver:

daca da, sa ne tii la curent, poate incerci sa le legi la pozitii, astfel cand aprinzi pozitiile sa fie si respectivele contururi aprinse :)

succes la modificari :huh:

Link către comentariu

exact asta vreau sa fac si sa le leg la pozitii. ma bate gandul sa incerc si varianta cu semnalizarea adica sa faca acelasi lucru cu celalalt insa mai ma gandesc daca da bine si bineinteles cat de greu este de facut.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Cautand pe net ce modificari s-au mai facut la Passat 3C am gasit urmatoarele poze :

Problema este ca nu stiu daca exista importator si in Romania a celor de la Rieger .

Daca e careva printre voi care stiti o adresa de E-mail sau un numar de tel. a reprezentantului Rieger in romania este rugat sa scrie aici pe forum .

Multumesc .

post-20331-1229436651_thumb.jpg

post-20331-1229436676_thumb.jpg

post-20331-1229436686_thumb.jpg

Link către comentariu

Ciao

Rieger aduceau cei de Augsburg si cei de la C&C Tuning, da' probabil mai o fi si alti.

Link către comentariu

o modificare faina a Passatului este un spoiler si o bara spate de R36 vopsite in culoarea caroseriei :)

la mine cel putin spoilerul si daylights-urile in loc de proiectoare sunt o prioritate si abia astept $$$ pt investitie :frigbaitata:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Da arata bine bodykitul de pe R36 dar la mine nu merge pentru simplul motiv ca am motor "DIESEL" !

Eu nu fac ca altii sa arte masina ca un R36 si sa rontaie sub capota ca un TDI .

Daca as fi avut motor pe benzina as fi fost de acord cu tine .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!