Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

ma sincer pt asha ceva mie la Tess mi-au cerut 556 RON fara montaj ...so who's lier ? :lol:

btw, vad ca montaju' e simplutz ( conform pozelor de pe net ) dar poate ma insel :) oricum mersi Victore pt intrebare si Scorpion pt cod ca ma intereseaza si pe mine :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc Scorpion pentru precizari. Voi incerca sa o caut pe net sau pe la cei care aduc piese din Germania. Nu mint, atat mi-au cerut la PBN - 10 milioane! Probabil ca o fi fost o jaluzea poleita cu aur si cristale din astea care-s la moda - Swarovski... :) Iar ca sa ma duc din nou acolo e deja mult prea mult. Din Barbu Vacarescu am facut pe Pipera-Tunari, pana la ei la PBN, la dus, 50 minute iar la intoarcere 65 minute. Si nu sunt decat cel mult 2 km. 115 minute pierdute din viata in traficul Bucurestiului.

Daca o gasesc sa o cumpar o voi monta singur - nu-i mare inginerie. Numai sa o gasesc.

Link către comentariu

Tot eu. Am gasit pe un site din Germania http://www.autoschultz-shop.de/shop_eng/start.php?P_1204.php dar cum nu stiu o boaba germana nu prea ma pricep sa o comand. Oare onoreaza comenzile catre draga noastra tara? Raman dator daca ma poate ajuta cineva in acest sens.

Link către comentariu

ciao

cred ca este mult mai simplu sa incerci la noi in tara, poate la colegul nostru Volksman, sau pe Augsburg,Autonet etc

daca nu gasesti da-mi pm, am sa te indrum eu, dar abia peste o saptamana, ca maine ma insor.. :icon_thumright: .. face urat nevasta, daca si acum ma ocup de masini

bafta

Modificat de Scorpion
Link către comentariu

Multumesc, te voi cauta cu un PM peste o saptamana. La Augsburg am fost - nu are. In alta ordine de idei - CASA DE PIATRA! :D

Link către comentariu

Casa de Piatra Scorpion :D (si copii de beton :vaidecapulmeu: ) ...

..revenind Victore, daca gasesti undeva sper ca o ai buna vointa sa postezi si tu aici ca mai sunt si alti interesati ( adica eu :P ) si un pretz daca se poate :D

mersi anticipat

Link către comentariu

Eleron din asta am eu pe masina .

Este produs de LESTER .

Intra pe WWW.LESTER.IT si vezi ca gasesti acolo adresa importatorului din Romania .

Eu am dat pe el cam acu un an 200 de ron .

Lester...la Trecate(NO),la 10 minute de casa mea...produsul respectiv cu adeziv si nevopsit m-a costat 45

Link către comentariu

Vreau si eu sa fac un chiptuning la masina mea si vreau sa va intreb o chestie. Nu stiti vreun dealer VW din Romania care sa faca asa ceva ca sa nu pierd garantia? chiar daca e putin mai scump. Probabil ca o sa ziceti ca nu am postat bine, dar daca postam pe subfourumul de tuning toti ma indreptau catre tcm turbo. Desi sunt de acord ca ei pot face o modificare fara sa se vada la garantie, si toata lumea zice ca sunt seriosi tot as prefera ceva de la vreun dealer ca sa nu risc nimic cu garantia.

Link către comentariu

pai aia e problema, ca orice dealer nu prea iti fac din astea, ...adica deloc... de aia si cand te duci la ei si reclami diverse probleme la motor/injectoare/ECU printre intrebarile de rigoare cu descrierea problemei o sa auzi la un moment dat ceva de genu: "Ati facut cumva chiptunning ?! " ...

so.. daca la intrebarea aia le raspunzi cu DA, atunci PA garantie la motor si la ECU si ce mai implica acest tuning ;)

vad ca ai BE-ul ...no sfatu' meu e: ori te risiti si faci la colegu' voinea ( oricum el stie sa-ti faca fain si nici n-o sa se sesizeze ), ori urmezi sfatului altor colegi ( gen CT 19 VWP ) care vor astepta sa iasa din garantia pt a face chip

si cum ziceam unu motto celebru: "The power is yours!" :D

Regards,

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Stiati ca: MASINILE DE TEST DRIVE ALE MULTOR DINTRE DEALERI SUNT (CIP)TUNATE PENTRU A DA O SENZATIE MAI PLACUTA VIITORULUI CUMPARATOR? Aiurea!

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

ciao

Exista si chip tuning agreat de producator, in cazul de fata ABT, costa mult, dar beneficiezi de garantie chiar de la ei, intra pe pagina lor, gasesti acolo detalii.

bafta

Link către comentariu

De problema asta m-am lovit si eu si am apelat la serviciile dealer-ului Nurvil Rm. Valcea , unic reprezentant pentru Romania al firmei ABT . Ce pot spune este ca masina se comporta foarte bine , reprizele de accelerare sunt cu totul altele, peste performantele celui de 2 litri si 140 CP .Deci daca aveti masinile in garantie apelati cu incredere , nu se stie niciodata ce probleme apar si in viziunea dealeri-lor vinovat va fi softul neautorizat aplicat motorului. Cei care nu au masinile in garantie ii sfatuiesc sa apeleze cu incredere la colegul Voinea , diferenta dintre cele 2 softuri fiind data doar de pretul dublu al celor de la ABT.

Link către comentariu

Sa inteleg ca tu ai chiptuning de la ABT. Poti sa imi spui ce putere si cati nM are acuma masina dupa modificare? Si eventual la ce pret te-a ajns. Aaa si inca o chestie: masina ai luat-o de la acelasi dealer din Ramnicu Valcea sau de la alt dealer? Ai fost la vreo revizie de atunci? (in caz ca masina e de la alt dealer)

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE. Foloseste AddReply sau FastReply. Multumesc.
Link către comentariu

Pretul a fost aproximativ 800 euro. Masina am cumparat-o de la Nurvil Rm. Valcea(nici nu stiam ca sunt dealeri ABT, ulterior am aflat ), iar reviziile le-am facut prin mai multe service-uri VW ( depinde unde eram cand trebuia sa ii fac revizia) . Caii putere si cuplul sincer nu stiu sa ti-i spun, chiar ma gandeam sa merg la un dyno sa masor aceste valori, dar dupa parerea mea puterea este undeva pe la 135CP. Ca si performante pot spune ca nu am fost depasit de : bmw118d , bmw320d penultimul model , ford focus 1.8tdci , toyota corolla 2.0 D4D , passat b5.5 1.9 tdi , passat b6 2.0 tdi 140 cp si ca m-am tinut acceptabil cu masini ca : bmw320d ultimul model , audi a4 2.5 tdi . Ca si plusuri pot spune ca la un mers constant de 90km/h consumul este de aproximativ 4,5l/100km ( am facut proba intre focsani si bucuresti cu tempomatul setat pe 90km/h) . Nu am inca nici un fel de problema cu volant , ambreiajul , injectoare , planetare in conditiile in care masina o folosesc foarte mult in regim de "contra cronometru" prin tara , cu reprize de accelerare maxima foarte dese ( am reusit performanta de a traversa tara de la timisoara pana la constanta in 8 ore , distanta fiind de aproape 900 km , iar consumul a fost de maxim 7,5l/100km ) . Alt plus sesizabil este faptul ca masina accelereaza foarte bine pana la viteza de 180km/h ( aceasta era cam viteza ei maxima inainte de a-i pune softul , acum dupa indicatia din bord ajunge pana pe la 215 km/h , probabil real in jur de 200km/h ). Mentionez ca masina este echipata cu jante de 17" si cauciucuri dunlop sport max 225/50/17 . In momentul de fata masina are 75.000 km , iar softul l-am pus pe la 20.000 km ( era lesinata rau , nu prea ma ajuta de nici un fel la depasirile in forta sau in oras la plecarea de pe loc cand ma gandeam sa plec primul pentru te miri ce manevra ) . Deci parerea mea este ca datorita pretului destul de piperat softul ABT merita atunci cand este masina in garantie doar daca efectiv simti ca ai nevoie de mai multa putere ( nu ca sa mergi dimineata pana la birou si sa iesi o data pe luna din oras 200 km ) , iar dupa expirarea garantiei merita fara nici un resentiment ( dar atentie pe unde faceti modificarile , sunt multi "ingineri" care vand softuri dezastroase la preturi mult mai mici , softuri care efectiv vor termina multe componente ale motorului )

Link către comentariu

E frumos :icon_thumright: daca ar fi doar o idee mai inalt (circa 1 cm) ar fi si mai bine .

Link către comentariu

Mie mi se pare dragutz eleronul !

Cel putin din poza asta de mai jos .

Mai am o nedumerire !

Stie careva dintre voi unde se gasesc ornamentele astea de la proiectoare sau macar de ce firma sunt produse ?

post-20331-1223370463_thumb.jpg

post-20331-1223370856_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Ca sa fiu mai precis in legatura cu intrebarea din postul anterior atasez o alta poza mai de aproape cu ornamentul de proiector:

post-20331-1223391456_thumb.jpg

Link către comentariu

Vorbeste si tu cu TIR, informativ.

Desi par facute cu banda din aceea "cromata" cum se folosea la Dacia pe vremuri...parerea mea!

Link către comentariu

Salut, are idee careva ce dimensiuni au discurile de frana? Si daca exista diferente in functie de motorizari ? Se pot pune mai mari ? Pe un site am gasit 12,3 " (312mm) pe fata si 11" (280mm) pe spate. E corect?

Link către comentariu

Sal,

As avea si eu o intrebare in legatura cu niste jante.

As vrea sa iau jantele din poza dar sunt dimensiunea lor este de 8,5J x R18 si din ce stiu eu cele originale (de fabrica) sunt de 8J x R18.

A mai montat cineva din voi jante de aceasta dimensiune ?

Ca as vrea sa-mi spuna daca atinge in aripa sau nu cand este cu masina incarcata ?

Eu avand arcuri sport KW pe masina care a coborato cu 35mm nu o sa am probleme ?

Multumesc si astept raspunsurile voastre .

post-20331-1224686440_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Sal,

Care din voi stie unde se gaseste prelungirea de la spoilerul spate pentru Passat B6 3.2 FSI V6 model R-LINE ?

Atentie de la model-ul R-LINE nu cel STANDARD ca STANDARD se gaseste la reprezentanta .

Aveti si o poza .

post-20331-1224774625_thumb.jpg

Link către comentariu

@DRI@N La tine in poza e prelungirea spoilerului spate din kit-ul de tuning Caractere. Iti recomand sa incerci la orice firma mai serioasa care se ocupa cu tuning-ul.

Link către comentariu

Nu prea cred ca este mare diferenta intre ele .

Uitete la pozele de jos .

Inafara de diferenta din poze cea de la CARACTERE se lipeste peste spoilerul original iar ce de la R-LINE se monteaza IN LOCUL celei ORIGINALE .

post-20331-1224831602_thumb.jpg

post-20331-1224831833_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!