Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Mai daca cautati proiectoare eu sunt cel care am anunturile pe 4tuning :P cu 250 EUR setul am adus multe. ce vedeti voi la 70 EUR sunt imitatii.

Vad ca ati pus si poze cu masina mea :P Multumesc inseamna ca e apreciata:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

tuning virtual - dar care pare extrem de real! :vaidecapulmeu:

vwrgtpassatcrotuners8ey.jpg

Link către comentariu

BlueMotion, aici nu e topic de crash test ... nu vad rostul acestui mesaj pe acest topic, ma mir ca nu a intervenit nici un moderator.

Pe de alta parte postul cu tuning-ul virtual e un post bun, mersi.

CEL MAI TARE KIT EXTERIOR PENTRU PASSAT B6!!!
Link către comentariu

pae dificil acolo in poze :icon_thumright: pur si simplu dai oglinda la o parte si tragi de carcasa... intr-un minut le-ai montat pe amandoua.. pacat ca se pot si fura la fel de usor

Link către comentariu

mda nu cred ca le poti fura sunt ff bine prinse. probabil ai rupt clemele la cea veche eu le am montate de un an si singur m-am chinuit putin sa le pun.

Link către comentariu

Niste poze "XTR Racing Line" Wide Bodykit Passat 3C pret 1950 Euro. Un pic cam agresiv pt gustul meu...dar frumos :)

si mai costa si o gramada de bani!!!

post-20153-1204894288_thumb.jpg

post-20153-1204894308_thumb.jpg

Modificat de ruky
Link către comentariu

urat e... da urat rau :) asta isi ia zboru

Link către comentariu

Asa ceva si-a montat careva ? sau stie cum s-ar putea adapta pe passat b6? costa in jur de 200 E!!

post-20153-1204899114_thumb.jpg

post-20153-1204899121_thumb.jpg

Link către comentariu

daca te intereseaza te pot ajuta :P acuma o sa schimb si eu metoda de montaj o sa fac ceva si mai frumos :rolleyes:

Ovidiu te bagi ?! intra pe mess sa iti arat :lol:

Link către comentariu

• 1 month later...

Mai e valabila oferta? m-ar interesa si pe mine niste led-uri de genul asta. arata bine.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Nu mai da quote la mesajul anterior. Citeste regulamentul
Link către comentariu

da este valabila :icon_thumright: intra pe mess si discutam sau dami un telefon ca vad ca esti tot din vl.

Modificat de TIR
Link către comentariu

Salut Ma poate ajuta cineva cu niste informatii legate de suportii pentru bicicleta,inclusiv de suportii de pe plafon ? Locatie,pret informatii legate de montaj,etc. Problema mea este ca am nevoie urgent de ei si la Porsche ii pot aduce doar intr-o saptamina. Nu vreau sa ma gindesc si la posibile intirzieri legate de sarbatori. Multam anticipat.

PS Vreau sa multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum,deoarece parerile voastre legate de B6,m-au facut in cele din urma -dupa citirea a sute de pareri pro si contra-sa decid in alegera facuta.

Link către comentariu

Sal,Stie careva unde gasesc si eu ornamentul din poza dar cel care se pune in locul delui vopsit nu denala de pe E-BAY care vine lipit cu banda adeziva peste cel vopsit al masinii.Multumesc si astept raspunsuri de la voi.Mentionez ca banuiesc ca este produs de cei de la "ABT" dar nu sunt sigur.Uitati si poza.Nu stiu de ce nu sa atasat in postarea anterioara.

post-20331-1208702399_thumb.jpg

Link către comentariu

nu este produs de ABT. am intrebat eu cand am luat de la ei.

Link către comentariu

stie cineva unde gasesc si eu niste pleoape pentru b6 ?? k de nu am cautat de m-am plictisit...

Link către comentariu

Si eu caut acelasi lucru si pana la urma cred ca o sa comand facute de Kamei nu de alta dar sunt facute foarte bine.Daca afli ceva da-mi si mie un pm te rog

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

am gasit si eu fac vreo 70 eur :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!