Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

haideti sa va arat eu ce ati putea pune dupa , cum ati putea "personaliza" passatu :(

post-18350-1195497852_thumb.jpg

post-18350-1195497882_thumb.jpg

post-18350-1195497898_thumb.jpg

post-18350-1195497933_thumb.jpg

post-18350-1195497946_thumb.jpg

post-18350-1195497977_thumb.jpg

post-18350-1195497998_thumb.jpg

post-18350-1195498010_thumb.jpg

post-18350-1195498048_thumb.jpg

post-18350-1195498064_thumb.jpg

post-18350-1195498099_thumb.jpg

post-18350-1195498114_thumb.jpg

post-18350-1195498154_thumb.jpg

post-18350-1195498182_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai cam ce urmeaza sa-i fac in mare :( ...

tot am cautat pe net niste proiectoare cu led ultra bright(stil Audi A5) si nu am gasit...

Asa ca am pus osul la treaba si mi-am facut eu rost de cateva.

NU vreau sa le inlocuiesc pe cele originale ale masinii. Astea ultra bright au doar scop estetic...

Proiectul este inca intr-un stadiu incipient... sper totusi ca pana la sf. saptamanii sa fac un upload cu niste poze (cu ce a iesit).

Pana atunci tineti-mi pumnii sa nu ard ceva prin bord ca m-am scos de-o distractie.

In pozele atasate am "montat" provizoriu ledurile respective (se vede acolo firul alb care se duce la priza din masina)

post-17751-1195498599_thumb.jpg

Link către comentariu

Alte poze, celui alb i-ar trebui niste jante mai maricele pentru acel kit dupa parerea mea :icon_cool:

post-1756-1195499181_thumb.jpg

post-1756-1195499185_thumb.jpg

post-1756-1195499188_thumb.jpg

post-1756-1195499193_thumb.jpg

Link către comentariu

CRISTII ai vopsit cromul ala si daca da.. cu ce?, cum?ai dat cromul jos sau peste el ?

Link către comentariu

serussi> sincer..pacat de masina.....ce mai urmeaza?led-uri albastre la duzele pt spalarea parbrizului?:) sau in varful antenei intr-un ambalaj de ou kinder?:D(pacat ca nu are antena passatul).. nu am nimic cu tine dar mi se pare cam aiurea tuning-ul asta cu led-uri jos(+ farurile halogen care nu sunt in contrast cu lumina albastra a "proiectoarelor"). inca o data...nu o lua ca pe o ofensa...e doar o parere...care nu conteaza :D

:icon_cool:

Link către comentariu

sunt ff chitit si eu sa imi dau masina... si sa imi iau una cu motor de 170 si DSG, alba cum e cea din poze:)

Link către comentariu

@dany ... Nici mie nu-mi plac kitch-urile :) ... Totusi sunt "obsedat" :lol: de proiectoarele in stil A5/S6.

Avand in vedere ca in vreo 2 saptamani am sa-mi montez niste xenoane cred ca lumina albastra s-ar potrivi.

Cat despre proiectoarele cu halogen... nici la voi (cei cu bi-xenon adaptive nu se potriveste ;) )

Totusi sper sa iasa "poza" dupa ce termin cu led-urile astea :lol: ...

Daca la sfarsit consider ca e o improvizatie care strica aspectul masinii... am totusi posibilitatea de a le da jos.

Imi pare rau totusi ca n-am apucat sa fotografiez un passat b6 care are niste led-uri tot in genul :icon_thumright: . Sincer mi s-au parut interesante. :eek:

Link către comentariu

cand am vazut prima oara led-urile acelea superbe la a5/r8 crede-ma ca imi cautam batista prin buzunar...asa de mult mi-au placut si imi plac la momentul actual. sunt exact pe gustul meu si dau ff bine. insa la tine daca nu aveai proiectoare si le puneai in locul lor era altceva....nu prea merg proiectoarele cu led-urile..ori una ori alta...din punctul meu de vedere...plus cand vad astfel de chestii le aseman cu cei care vor sa faca din logan, bmw m3 punandu-i sigla de m3 pe spate...cam asa si aici...dati Cezarului ce e al Cezarului :lol: sper sa nu ma fi inteles gresit :lol:

asa cum ai zis si tu, daca iti place, fa-o si vezi ce iese dupa :eek:

:icon_thumright:

Modificat de dany
Link către comentariu

Poti face altceva, desfiinezi proiectoarele, pui leduri gen S6 si te legi cu ele la mufa de proiector. Va trebui sa schibi grilele si iti iei grile fara proiector, pe care poti aplica ledurile. Iar daca nu iti place, oricand poti reveni la proiectoare.

Parerea mea.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

CRISTII ai vopsit cromul ala si daca da.. cu ce?, cum?ai dat cromul jos sau peste el ?

nu nu l-am vopsit...am ales o solutie care dupa mine este cea mai simpla :D si nici nu este definitiva(dureaza 10 minute sa iasa iar cromul la iveala :D) ...adica am imbracat grila intr-o singura bucata de autocolant negru mat si nici macar nu se observa diferenta....chiar zici ca este plastic...am folosit pistolul cu aer cald si autocolantul se muleaza pe forma grilei...si nici dupa cateva luni...in care a "suferit" zeci de spalari si multe pietre si insecte primite...nu da semne ca ar trebui schimbat autocolantul...este ca in prima zi :lol:

Link către comentariu

Super arata cu acel colant. Imi place ca il poti da jos oricand :D Felicitari!

Link către comentariu

deci pana la urma nu avem nici o solutie sa facem rost de aceste proiectoare tip audi S5/6 ? eu am bi-xenon adaptiv dar nu am proiectoare standard si imi plac la nebunie astea de audi, consider ca merg perfect pe passat mai ales ca al meu e si negru :)

Modificat de pantagruel
Link către comentariu

Pai si ce te impiedica sa faci miscarea ?? :Driver:

Link către comentariu

deci pana la urma nu avem nici o solutie sa facem rost de aceste proiectoare tip audi S5/6 ? eu am bi-xenon adaptiv dar nu am proiectoare standard si imi plac la nebunie astea de audi, consider ca merg perfect pe passat mai ales ca al meu e si negru :mop:

De ce renunti asa usor? Daca, cautai mai bine, gaseai proiectoare S5/6 pe 4tuning la 250 euro si daca le vrei noi pe oepl.us, eu i-am intrebat cat ma costa transportul din USA pana in Bucuresti, si mi-au raspuns ca au un depozit in Germania si imi pot trimite direct de acolo, se poate comanda, numai ca e putin mai dificil. :mop:

Link către comentariu

Pai haideti sa luam mai multe seturi si sa ne scoatem la transport. Interesant ar fi daca putem cumpara si acel set de comenzi, cum am vazut in niste filmulete pe youtube.

In Germania costa setul 70 de euro.

Modificat de GRooVe
Link către comentariu

Cum pot trage un cablu din Cockpit (de la priza de 12V) pana in fata masinii in dreptul proiectorului din dreapta? Sau de unde as putea alimenta cu 12 V un consumator? Ma poate ajuta cineva ? Am fost la niste service-uri de prin Bucuresti dar nu s-au bagat oamenii...

Link către comentariu

Pai haideti sa luam mai multe seturi si sa ne scoatem la transport. Interesant ar fi daca putem cumpara si acel set de comenzi, cum am vazut in niste filmulete pe youtube.

In Germania costa setul 70 de euro.

nu renunt :vaidecapulmeu:

unde in germania? germania e mare! eu locuiesc in hanovra si o sa am un drum spre casa cu masina in ianuarie.

daca stie cineva exact de unde se cumpara din germania eu oricum imi cumpar sa imi zica si mie va rog.

Link către comentariu

Daca poti lua, ma bag si eu la un set. Robert Alex a zis ca este un depozit in Germania, sa speram ca ne poate da mai multe detalii.

Link către comentariu

si eu :lol: . . .

cristi .. , ca sa pui colantul ai demontat grila ? daca da , cum ? dai bara jos ?

Link către comentariu

da am dat grila jos de pe masina...grila se demonteaza separat....are 8 suruburi si se da foarte usor jos...dar sa nu uiti de suruburile de prindere a suportului placutei de inmatriculare... adik in total 10 suruburi :P

Modificat de cristi_ctz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!