Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Geo, nu inteleg analogia ta. ce legatura are un passat tunat estetic cu masinile de piloti ratati ?? ( apropo, ce masini au pilotii ratati ? )

Si daca passat-ul e de domni atunci audi-ul de ce e ? sau phaeton-ul ? sau merc-ul ? sau bentley-ul ? sau rolls-ul ?

Passat-ul e o masina normala care poate fi tunata de oricine dupa gusturile sale. am vazut rolls rols tunat in Bucuresti, nu vad de ce nu ar fi passat-uri tunate.

Nu ar trebui sa fii atit de categoric si dispretuitori cu ceilalti care isi exprima dreptul la opinie estetica cu propria lor masina. Ca pina la urma e masina lor, nu masina ta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

sorry!..

am fost in vacanta si am lipsit de la replica...

in general oricine-si cumpara o masina are dreptul suveran de a face

ce-si doreste cu ea..

dar in clipa cind mai are si pretentia ca simtul lui estetic il depaseste

pe al celora din laboratoarele de cercetatare cu multi ani de scoala

in spate care au scos respectivul model pe piata inbinind esteticul cu

functionalitatea si performantele optime,atunci putem vorbii de un complex

al individului in cauza...

daca vrei sa fi 'altfel' ia-ti ferrari sau altele ..de serie mica..

un compromis pe bani putini e de prost gust...cel putin...

cineva trebuie sa cumpere pina la urma si plasticele aleea...am auzit ca au scos

niste aripi micute speciale..ptr. autostrada!!!

pina la urma ai si tu dreptate..;nu poti sa te caci in gustul omului!!

p.s-masinile de20-30ani devenite 'clasice' au o valoare mai mare cu cit sint mai aproape de original....

iar aia fraierii cu lovele care le colectionaza ...stiu ei ceva..

Link către comentariu

pe de o parte de acord, pe de o parte mai putin cu tine geo...

de ce?... pentru ca si in laboratoarele respective in care se cheltuiesc multi bani, cuvantul final tot un om sau o echipa il are, om sau echipa care poate dupa studii se muleaza pe gusturile majoritatii, dar nu au cum sa cuprinda 100% din potentialii cumparatori... (de exemplu, eu prin passatul cu pachetul sport am gasit ce cautam la 26 de ani, o masina eleganta, dar cu suspensie destul de rigida si cu garda coborata atat cat sa beneficiez de un plus de stabilitate... dar ce as fi facut daca pachetul sport nu era inclus in optionale?... renuntam la passat, sau incercam prin schimbarea amortizoarelor sa obtin acelasi lucru?... un alt exemplu: jantele. exista vreo 10-12 variante in oferta vw, dar poate pur si simplu nu imi place nici una. si exemplele pot continua)

cu ce sunt insa de acord cu tine este faptul ca si eu sunt impotriva modificarilor radicale, masini spoilerate, cu eleroane, cu potcoave sau te miri ce aberatii vizuale, fara pic de avantaj functional... dar asta este un punct de vedere personal, si pana la urma fiecare decide ce face cu banii... sunt atati smardoi care se cred cei mai cool pentru ca conduc (cacofonie intentionata :Driver: ) in pozitia 'clavicula rupta' cu manelele bubuind in subwoofer, incat un passat cu eleron si vopsit in 3 culori nu ma mai poate impresiona in nici un fel...

Link către comentariu

geogeo: Faptul ca tie nu-ti place nu inseamna ca trebuie sa faci afirmatii jignitoare. Nu uita ca in industria de tuning auto se vorbeste de miliarde de dolari anual. Nu cred ca toti oamenii care cheltuie banii astia sint niste distrusi sau piloti ratati cum spui tu.

Oricum sint destule masini asa zis tunate care sint urite cu spume. A vazut un Vectra A negru cu niste praguri de 20 de centimetri, cu praguri tip ferrari, spoiler din aluminiu, etc. si cu numar de Franta. Mina stinga a soferului statea relaxata pe geam si avea un mare ghiul pe unul din degete. In boxe se auzeau niste tinguiri de ziceai ca moare unu in masina. Creca era Adriean :D

Link către comentariu

n-am dorit sa jignesc pe nimeni,friend!..si daca am facut-o...mea culpa..

a fost de asemenea o parere personala..putin mai ironica poate....

este adevarat ca nu-mi plac masinile cu pene,casele cu turnulete,statul la coada

hainele din plastic mulate si ideea fixa a multora ca sunt cei mai frumosi si cei mai destepti....

Link către comentariu

• 1 month later...

daca imi iau jante de 20 + cauciucuri care sa se potriveasca.... mia tre sa mai fac ceva, adica sa ma i reglez ceva suspensii si alte chestii deastea ... ?

Link către comentariu

Merg jante de 20" ?

La 19" merg cauciucuri 235x35 R19. Oricum la mine la 18" e deja un pic la limita confortului :lol:

Link către comentariu

Nu stiu daca poti pune jante de 20 pe passat. Trebuie calculat daca diametrul rotii permite. In Car configurator sunt pina la 18

Link către comentariu

• 3 weeks later...

S-ar putea schimba proiectoarele cu unele mai calitative? in 2 ani de zile mi-am schimbat 5 proiectoare , e jenant!

Ce ziceti de stopurile astea ? Am trimis o intrebare la pitstoptuning.ro sa vad daca le aduc ei, sint curios cit costa:http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/W...W_Passat_B6.jspAi primit ceva raspuns?

Modificat de maximusx_r
Link către comentariu

daca vrei am vazut eu... iti pot aduce proiectoare cu leduri :tomato: lumineaza super tare.

Link către comentariu

da-mi detalii.. poze ceva daca ai, preturi... m-ar interesa ca ma duc la faliment astea de stoc

Link către comentariu

TIR ai montat proiectoarele cu leduri, tip A5? Daca da, pune ceva poze.

Link către comentariu

nu am montat... eu ma refer la proictoare rotunde... care sunt cu leduri si lumineaza tare de tot pe la 5500 grade kelvin.cele de S6 nu lumineaza noapte deloc sunt doar pt ziua lumini de intalnire.

Simplu, suspensie sport + jante Chicago 18", asa cum ii place si lui Groove ! :wub: chi019copyxk2.th.jpgchi020copyek4.th.jpgchi025copydo1.th.jpg
jante dinastea mi-am luat si eu... mmm cred ca o sa apelez si la suspensie
Link către comentariu

tir.. si cat sunt proiectoarele alea cu leduri? sunt mai rezistente ca astea normale? da-mi un link ceva daca ai, pls :)

Link către comentariu

pai cica ledurile nu se ard :)... asha zic oamenii astia. dami un pm...

Link către comentariu

Mie imi place kitul de la MM Tuning.

Imi cer scuze daca a mai fost mentionat in topic , dar am o problema cu forumul si nu am putut citi toate posturile.

PS : Am observat pana la urma ca e V-Line :)

Kitul asta e de vanzare in concesionarul de la care mi-am cumparat eu passatul pentru 3000 EURO.

Cand face masinutza ceva ani o sa-l pun si eu.

Link către comentariu

pm=private message

Tir: jantele sunt Chicago, daca nu ai suspensie sport nu le pune.

Link către comentariu

le-am luat deja :) stiu ce jante sunt... mi-am achizitionat si una de rezerva. o sa pun in curand poze cu masina... urmareste topicul cu evolutia ei...

Link către comentariu

Intr-o vreme ma tenta si xenonul in proiectoare, dar...la cate probleme am avut cu ele...am lasat-o balta.

Link către comentariu

am gasit eu niste proiectoare cu leduri... care ard la fel de tare ca xenonul cred ca o sa instalez asa ceva :somnmare:

Link către comentariu

• 1 month later...

Deschid acest topic...pentru ca m-am saturat citind despre problemele care le are B6 (si al meu are destule :)) ) sau despre nervii provocati de domnii foarte "amabili" de la reprezentante...va rog aici sa va prezentati masina (prin poze :)...

Si prin acest topic nu ma refer la TUNING...ci la acele mici /mari modificari prin care ne personalizam fiecare masina...cum le numesc americanii 'mods'

Prima mea modificare...nu va fi ultima (scuzati claritatea imaginii) :

dsc00248jo2.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!