Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Despre kit-ul prezentat de tine e adevarat ca e un pic cam agresiv, dar mie imi place :soothe[1]:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest somebody
O sa postez cateva poze cu un passat B6. Un tuning super misto

Ceva mai nasol si de cosmar inca nu am vazut. :lol: :lol: Sper sa nu visez urit la noapte...

Link către comentariu

somebody poate e urat si de prost gust dar sincer sa fiu mie personal imi place... asa ca mi-as dori si eu asa ceva dar nu pentru drumurile noastre din Romania mai ales din Bucuresti.... Oricum... ;) Chiar arata bine...... Poate asta e doar parerea mea... acum... ce sa zic si eu fiecare cu gusturile lui..... :P

Modificat de Pompierul
Link către comentariu

E total schimbat. Cam asta inseamna tuning adevarat. Nu o buza in fata si un set de praguri. Este cam agresiv, singurul lucru care nu-mi place deloc este eleronul.

Link către comentariu

E total schimbat. Cam asta inseamna tuning adevarat. Nu o buza in fata si un set de praguri. Este cam agresiv, singurul lucru care nu-mi place deloc este eleronul.

Sa stii ca in ceea ce priveste eleronul.... sunt perfect deacord cu tine... ai perfecta dreptate.....si inca o chestie care nu prea imi place este grila din fata care are totusi prea multa plasa... dar oricum... in felul care arata merita banii (2500 Euro). Nu se compara cu cei de la Caractere sau JeDesign dar.... totusi.... sunt foarte curios sa vad ce material au folosit... ca daca au fibra de sticla e nasol :beerchug:

Link către comentariu

E interesant, tuning total la exterior. Un pic prea agreasiv pentru o masina asa voluminoasa, imi aduce aminte de kit-urile de pe japonezele mici gen 350Z.

:mop: somebody, tie iti place vreun kit de tuning ? cum ar trebui sa fie ca sa fie ok ?

Link către comentariu

Am pus kit-ul.

Felicitari ! E superba ! Cel putin mie imi place acest gen de tuning, discret. Nu sunt adeptul modificarilor radicale.

Inca o data felicitari pt masina, dar sper sa nu te superi deoarece nu ma pot abtine sa nu iti atrag atentia cu privire la modul in care a fost montat semnalizatorului stanga fata. Cred ca ar trebui sa le faci o vizita celor care au efectuat lucrarea. E pacat pt o masina cu atat de mult bun gust modificata. Sper sa nu fie cu suparare amendamentul meu dar eu sunt un pic mai atent la detalii. Bafta :mop:

Link către comentariu

Tuning-ul facut de nae chiar e de bun gust...la o limuzina mi se pare civilizat sa fie o interventie de finete.

Cat despre passat-ul din poza, e facut prea "avion"...poate pe o toyota celica sa vina bine un astfel de kit sau o masina mult mai sportiva ...sincer acum daca va uitati la AMG sau Carlsson sau orice tuner de Mercedes nu cred ca o sa vedeti vreun E sau S facut in halul ala. Pana la urma fiecare face ce vrea pe masina lui si cu banii lui, dar mie nu-mi plac sorcovele si ma ingrozesc eleroanele puse aiurea numai pt ca "dau bine pe masina" fara rol aerodinamic.

Link către comentariu

Mie imi place kitul de la MM Tuning.

Imi cer scuze daca a mai fost mentionat in topic , dar am o problema cu forumul si nu am putut citi toate posturile.

PS : Am observat pana la urma ca e V-Line ;)

post-11438-1181735338_thumb.jpg

post-11438-1181735343_thumb.jpg

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Pompierule, cati ani ai? Cunosc niste pustani de 16-17 ani care se dau in vant dupa genul asta de tuning. Referitor la masina lui Nae, arata foarte bine.

Link către comentariu

Cam mult bling totusi, dar inca un B6 pe 20" :angry:

DSC00139.jpg

DSC00133.jpg

DSC00138.jpg

DSC00132.jpg

DSC00130.jpg

DSC00129.jpg

DSC00128.jpg

DSC00125.jpg

Link către comentariu

Superbe jantele. Oribil scrisul ala cu turbo si ce strica cel mai mult sunt aparatorile de noroi.

Pana la urma cred ca tot voi schimba jantele.

Link către comentariu

Alte modele :D

hpim0359nl0.th.jpghpim0361zh8.th.jpghpim0362ip6.th.jpg

bgxi1.th.jpgbhsr3.th.jpgbiel8.th.jpg

Link către comentariu

Danny VW, superbe jantele de la cea albastra cu...errr....numar de Germania in fata si de Florida in spate? :D Btw, par jante VW, nu am vazut in catalog modelul respectiv

Link către comentariu

Ing, pozele sunt luate de pe forumul auto Vortex, e american si de aia apar numere de SUA. Stiu sigur pentru ca il citesc si am vazut acolo imaginile postate mai sus.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

Scoate mielu' e Inq nu Ing :angry:

Link către comentariu

De jantele astea pe 18 pe un B6, ce ziceti?

post-12589-1182369360_thumb.jpg

post-12589-1182369468_thumb.jpg

Modificat de Katan
Link către comentariu

Katan, mie unul imi plac mult, insa sint cam de Ford Mondeo, e modelul pe care il folosesc ei daca nu ma insel prea tare.

Legat tot de jante, intrebare generala, ce trebuie sa faci daca in talon ai trecut jante de 17 si tu vrei sa iti pui de 18 ?

Link către comentariu

Asa e, seamana cu cele de Ford.

Link către comentariu

Poate ca seamana putin, dar nu sunt.

Totusi cum credeti ca ar arata pe masina???

Link către comentariu

Eu am luat masina direct cujante chicago de 18 si surpriza. Cand ma uit in talon, jante de 16 si optional de 17. Pana acm nu s-a luat nimeni de treaba asta, dar daca o sa se ia, le faca scandal mare.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Simplu, suspensie sport + jante Chicago 18", asa cum ii place si lui Groove ! :)

chi019copyxk2.th.jpgchi020copyek4.th.jpgchi025copydo1.th.jpg

Link către comentariu

Frumos. Mai putin oglinzile cromate. Nu sunt convins ca se potrivesc la Passat. Am mai vazut si pe la noi, dar...

Link către comentariu

passatul ramane prin dimensiuni si forma o masina sobra...la care

ideea de sport nu cred ca se potriveste mai deloc..orice tenta

de acest fel coborind-o in derizoriu....este o masina de domni

si nu de piloti de raliu ratati...

l

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!