Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

setul acela de pedale imi place........ a comandat cineva de pe acel site?.......in cat timp ajung produsele la tine?........cum ai procedat?

Modificat de OviDU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu! Nu am comandat! (inca)

Link către comentariu

-am si eu o rugaminte pt cei care se duc la revizie......sa intrebe cat costa proiectoare Audi S 6 , si daca au pe stoc sau se face comnda?( si in cat timp sosesc) va multumesc frumos.

Link către comentariu

apropo de proiectoarele de pe passat, de vreo 5 ori mi-am schimbat cand un proiectore, cand altuL! Si acum iar s-a aburit unul! varza din pctul asta de vedere

Link către comentariu

Pe mine inca mai incearca sa ma convinga ca fac eu ceva rau. Ca intru in baltoci si d-aia.

Mizerabili.

Link către comentariu

Apropo de proiectoare S6, se pot monta usor pe Passat ? Are cineva vreo poza cu ele montate si in functiune ?

Link către comentariu

am vazut montate pe un golf V.....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gata, a venit kitu de la caractere. a fost vineri la vopsit, probabil marti il iau si duc masina la montaj.

Cu ceva noroc miercuri e gata si incep sa faca poze sa pun pe acilea. :icon_cool:

Am inima cit un purece ca in ultimele 6 saptamini mi-am gasit de 3 ori masina zgiriata seara cind ieseam de la serviciu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sincer? Mi se pare prea incarcata.

Link către comentariu

Daca tie iti "place" s-o porti sanatos .

Link către comentariu

Ii vine frumos kit-ul, e chiar de bun gust, sa te bucuri de el ! :(

Link către comentariu

sunteti carcotasti, nu e deloc incarcata! e unul dintre cele mai discrete tuninguri pentru passat care exista acum, si arata super. Puteai sa zici orice ca te credeam dar incarcata...sorry...no way!

e vorba si de gusturi, omului ii place, ii face masina mai deosebita de restul...si mie imi place mult, probabil ca sunt si oameni care nu le place dar chiar si pentru aceia exista solutii: intoarceti si voi capul in alta directie cand il vedeti pe nae pe strada, aveti foarte foarte mari sanse sa vedeti un passat netunat care sa va placa :( ;)

sa o folosesti sanatos!

Modificat de pantagruel
Link către comentariu

Tuning-ul in general e chestie de gusturi, mie asta mi-a placut tocmai ca e cel mai 'delicat posibil. Daca gasiti altul mai finut spuneti-mi, macar sa stiu ca sint fraier ca nu am cautat destul. Oricum, ceea ce vroiam am reusit, anume sa o diferentiez putin de celelalte de pe strada, dat fiind ca merita V6-le ala ceva diferentiere. :icon_thumright:

Link către comentariu

Si mie imi place si mi se pare destul de discret. Oricum, cum zicea si pantagruel, e o chestiune de gust si, pana la urma, tie trebuie sa-ti placa cel mai mult (si, in unele cazuri, nu numai tie, dar si consoartei, daca vrei sa mai mananci o supa calda :icon_thumright: )

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el!

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, tunata cu gust. felicitari! km multi fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

Guest somebody

Vrei si parerea mea? Arata ORIBIL. Sincer. Niste bani aruncati pe geam. Mai bine ii dadeai de la inceput pe niste optionale. Sau faceai altceva cu ei.

Link către comentariu

Pantagruel nu vreau sa fiu carcotas am spus parerea mea. Nae, sa o porti sanatos, am uitat sa iti zic.

In rest, am vazut pe strada un Passat tunat de ABT si nu mi-au placut de nici o culoare marginile cromate puse in jurul farurilor spate... Am mai revizuit masina lui Nae si, luand in considerare ca este una foarte puternica, credpana la urma ca acest tuning o prinde.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

Daca nu ii schimbi jantele...ai facut degeaba aceste modificari. Am vazut un Passat care avea niste jante fff frumoase si nimic altceva. Chiar se vedea o mare schimbare.

Link către comentariu

Vrei si parerea mea? Arata ORIBIL. Sincer. Niste bani aruncati pe geam. Mai bine ii dadeai de la inceput pe niste optionale. Sau faceai altceva cu ei.

somebody, toti au dreptul la o opinie, deci si tu. mie unul imi place acest tuning, cum ziceam mi se pare ca face dreptate unui motor superb. in plus arata mult mai bine in realitate decit in poze, am vazut multi intorcind capul dupa ea pe strada.

iar pe mine ma bucura faptul ca in sfirsit o diferentiaza si altceva in afara de sigla V6 de pe portbagaj ;)

apropo de optionale, am cumparat cam tot..mai lipseste numai sistemul audio de la Dynaudio dupa care imi cam pare rau acum si navigatia pe care as fi luat-o daca aveau Romania in harti.

Daca nu ii schimbi jantele...ai facut degeaba aceste modificari. Am vazut un Passat care avea niste jante fff frumoase si nimic altceva. Chiar se vedea o mare schimbare.

;) mda, stiu...insa inca nu am gasit ceva care chiar sa imi placa asa ca mai caut. ma uitam acum la OZ, au aparut niste jante chiar interesante OZ Botticelli Monoblocco. Chiar imi plac, insa nu le vad aduse pe la nimeni de la noi...poate sint prea noi.

post-4619-1180793415_thumb.jpg

post-4619-1180793431_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca reusesti totusi sa le comanzi spune-mi si mie, ca imi surade ideea schimbarii jantelor.

Link către comentariu

Superb da kitul pe masina.O singura nelamurire am : de ce sta iesita in afara buza de pe bara fata?Mi se pare mie sau nu e in linie bu bara?

Link către comentariu

O sa postez cateva poze cu un passat B6. Un tuning super misto... parerea mea... Astept si parerile voastre. Problema e ca e cam scum Body kit-ul.

Inca o poza...

post-13359-1180973323_thumb.jpg

post-13359-1180973449_thumb.jpg

post-13359-1180973548_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos da parca nu-i sta bine unui pasat un tuning asa strident. :soothe[1]:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!