Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Auleo...atunci pas :)

Senzorii aftermarket sunt toti standard? adica au acelasi diametru ca si cei originali?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu, nu au....

senzori ii cumperi de la dezmembrari... sau China... si sunt ok la pret, comparativ cu pretul de la reprezentatele VW.

Link către comentariu

Mai vlad daca tot vrei sa iti faci o masina tunata si exterior si motor iti dau eu o varianta care se numeste nissan 200sx(modelul s14) si astfel nu te mai complici cu bari si senzori si tinichigii si alte minunatii. Iti iei un 200sx deja preparat la vreo 9 mii de coco si te-ai scos. Ca vorba aia pana gasesti tu un tinichigiu priceput eu fac milionu de dolari

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Hai ca deja il luati la misto. El vrea modificari OEM, nu tuning si nissan 200sx etc. O sa iti fie mai greu sa pui bara de R36 pe B6 normal, dar nu esti primul nici ultimul.

Eu am pus de Rline sa scap mai usor si mai ieftin, dar am intalnit pe cineva in trafic ce a pus ce vrei tu, ce-i drept arata cam ciudat, dar iesea in evidenta.

Oricum ca sa iasa in evidenta, poti iesi si cu un kit Rline aftermarket (1000 lei) si niste jante. Uitate pe topicul meu.

Si tot timpul, cel mai frumos retrofit este sa fie curata!!! :D

Link către comentariu

Is adept al design-ului de fabrica (chiar daca piesele sunt OEM sau AM). R-Line nu-mi prea place. Voi ramane la bara de R36 daca va fi sa fie ceva, cat despre jante, indubitabil pe minim 18 (model Omanyt) daca nu chiar 19.

Link către comentariu

Senzorii sunt ~80 de lei din dezmembrari, Prelungirea aia, cum ai zis si tu, daca vrei, se poate face daca vrei cu adevarat sa iasa ceva bine.

Presupun ca vrei si bara spate? Daca da, opteaza pe cea cu evacuari duble si pune-i inox, pe TDI se aude frumos rau cu evacuare de inox dar asta tine si de preferinte..

Link către comentariu

Saptamana asta fac si eu evacuare dubla, si fac din inox, dar pe 2.0 FSI. Mi-e frica sa nu urle prea tare. Daca urla, sa pun si finale..

Link către comentariu

la ce bara te deferi cand spui cu evacuari duble? bara de r36 care are o singura iesire pe fiecare parte? si eu vreau sa imi pun evacuare dar vreau cu iesire dubla pe ambele parti si nu prea gasesc

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Da, o iesire pe fiecare parte. Nu imi permit eu 2 iesiri pe fiecare parte, nici nu am motor de look-ul ala, dar nici nu mi se pare ca arata bine pe Passat.

Link către comentariu

De cea cu o singura iesire zic. Am vazut vreo 3 passat-uri cu evacuare in 4 (2 in fiecare parte) si nu imi place, arata urat si nu dau la fel de bine ca evacuarile de R36... 

Pe B5.5 e alta poveste, dau bine alea in 4 cu diametru putin mai mic ca la w8 dar pe B6 nu dau bine.. 

Link către comentariu

depinde de gusturi baietii, mie unu imi plac in 4 si sa fie si putin ovalizate ca sa dea in ton cu bucla stopului

Link către comentariu

• 4 years later...

Salutare.

Am si eu o intrebare. Sper sa ma incadrez pe acest topic.

Passat b6 1.9 2006 am activat drl pe faza scurta 50% vreau sa activez chestia asta doar ca pe faza lunga. Se poate? Fara modificari la circuitul electric.

Stiu ca pot monta diverse module doar ca as vrea sa vad daca pot sa activez din vcds. Nu am reusit pana acum. Ma puteti ajuta?

Link către comentariu

nu, nu se poate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!