Jump to content

Primul meu VW .. Golf 7 1.4tsi 122cp HL

codz

Postare recomandată

Am ales-o repede dupa ce am vazut Uranograu pe care comandasem initial, bine ca am verificat una la fata locului, vroiam inchisa dar nu negru, pana la urma am mers pe gri/argintiu:)

Vad ca asta si albastru inchis sunt mai multe pe strada.

Link către comentariu

Asta si cu albul vin cel mai bine Golf-ului 7, zic eu.

Culorile inchise nu il avantajeaza.

Link către comentariu

Pe culoarea asta ce jante ar veni frumos? Am vazut ca cele cu multe spite nu o avantajeaza, negre nici pe departe, ceva idei?

Link către comentariu

+1 @Rave sunt perfecte pt golf
Mi.au placut de prima data cand am vazut catalogul
Pretul cred ca e cam indecent :P

L.E Nu chiar acelea... cred ca sunt si unele mai deschise la culoare :icon_thumleft: 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Al doilea model zic si eu si cele de R(nu imi vine acum in minte numele lor)!

Link către comentariu

Eu nu sunt adeptul replicilor si, deci, nu ma pronunt asupra lor.

Alea Rotary arata bine, dar fiind OEM o sa sara usor de 400EUR/buc.

Eu zic sa cauti pe ebay niste Talladega argintii sau Rotor de Audi A3.

Pe beige-ul tau merg unele simple, poate chiar clasice.

Esti sigur totusi ca vrei 18?

Link către comentariu

Pretul la Porsche este, intr-adevar, mare, aproape de 400 de euro.

La nemti au un pret ceva mai decent dar ei trimit doar in Germania si chiar daca gasesti la cine sa trimiti acolo, te mai costa ceva si transportul pana aici.

Poate pe Ebay se gasesc la un pret putin mai mic, cel de catalog fiind chiar decent pentru niste jante OEM...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Imi plac Talladega si Rotor, intre acestea ma intreb care vin mai bine

post-1145-1376626576821_thumb.jpgpost-1145-13766265878164_thumb.jpg

Stiu ca de 18 penalizeaza la confort dar crezi ca 17 imbunatateste suficient aspectul?

@rave, Rotary sunt frumoase dar nu cred ca merg pe culoarea mea

Modificat de codz
Link către comentariu

Rotor 18". Design simplu, rare si arata foarte bine. Talladega sunt de pe R si acolo vin cel mai bine dupa parerea mea. La fel cum sunt Detroit pe GTi.

Apoi trebuie puse cel putin arcuri asta daca nu vrei va la carte suspensie completa pt a lasa masina.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Pretul la Porsche este, intr-adevar, mare, aproape de 400 de euro.

La nemti au un pret ceva mai decent dar ei trimit doar in Germania si chiar daca gasesti la cine sa trimiti acolo, te mai costa ceva si transportul pana aici.

Poate pe Ebay se gasesc la un pret putin mai mic, cel de catalog fiind chiar decent pentru niste jante OEM...

Dacă are cine să le ia în Germania și pachetul ar avea vreo 50kg, ar fi cam 50€ cred prin Atlasib. Eu din Germania am adus zeci de kg așa. Mi s-a părut destul de OK ca preț și au ajuns absolut toate întregi, nelovite, ceea ce e lucru mare.

Din UK însă este mai scump, dar tot prin Atlasib este mai ieftin decât unele soluții propuse de ei (gen 300€). Buba majoră o reprezintă contactul de acolo, să ai pe cineva care să se ocupe. Eu am avut la nemți, acum nu mai este.

Totuși 7284 de lei nu-s 1040+50 €.

Link către comentariu

Ok ne mai gandim cu jantele, deocamdata maine sa imi pun tipsurile sa vedem cati "cai" ii pune la aspect :)

Link către comentariu

Tocmai m-am intors de pe Valea Doftanei, mai exact Valea Negrasului, la 3km de DJ102I, pe un drum nepotrivit plin de pietre dar nu aveam ce face, am mers cu 10-15kmph si doar o data la intoarcere am auzit o piatra pe dedesubt.

Peisaje superbe, aer curat, a meritat offroadul

post-1145-13768331716901_thumb.jpgpost-1145-13768332639798_thumb.jpgpost-1145-13768333028565_thumb.jpgpost-1145-13768333693526_thumb.jpgpost-1145-13768333865326_thumb.jpgpost-1145-13768334259306_thumb.jpg5000km (pe A2 la dus), plus ca am avut timp de montat tips-urile, poze before&after :)

post-1145-13768335854828_thumb.jpgpost-1145-13768335933068_thumb.jpgpost-1145-13768336382643_thumb.jpgpost-1145-13768336468041_thumb.jpgpost-1145-13768336553573_thumb.jpg

post-1145-13768335854828_thumb.jpgpost-1145-13768335933068_thumb.jpgpost-1145-13768336382643_thumb.jpgpost-1145-13768336468041_thumb.jpgpost-1145-13768336553573_thumb.jpg

Modificat de codz
Link către comentariu

Superb peisajul...ieri am fost aproape sa ajung si eu intr-o plimbare pe acolo...dar pana la urma am ales varianta cu Bucuresti-Targoviste-Sinaia-DN1-Bucuresti. Am ales asa pt portiunea dintre Targoviste si Sinaia...peisaj superb, drum nu prea circulat, f bun teoretic pt mers mai tare...insa asfaltul este de o calitate foarte proasta...chiar nu mai merg pe acolo pana nu aud ca s-a mai reparat. Regret ca nu am ales Valea Doftanei...poate ne gaseam pe acolo accidental :)

Link către comentariu
Sterescugabriel

Frumoase pozele, felicitari pentru cei 5000km , arata bine cu acele tips-uri

Link către comentariu

Campina-Valea Doftanei e prost from start to finish, nu ai unde sa mergi tare, multe locuri de gatare si campare, eu facusem rezervare, vila e ok, mai retrasa asa, dar nu o sa mai merg in curand, prea complicat. Desi am facut 2 ore, data viitoare merg undeva pe drum mai bun.

Sincer arata bine cu tips-urile? Deocamdata nu m-am obisnuit, lucesc de-mi distrag atentia cand ma uit la masina din spate:)

Modificat de codz
Link către comentariu

De curiozitate, cum se cheama pensiunea? Arata foarte bine. Drumul mie mi s-a parut bun. Deh, tiguan. Am fost pana in Valea Doftanei apoi 8 km dupa pe drum forestier. As vrea sa mai merg si de asta te intreb de pensiune.

Link către comentariu

Vila Negras, vezi pe turistinfo detalii, e ok, doar drumul e de 4x4, mai e o pensiune Valea Negrasului la 900metri mai sus pe un drum pe care si cu Tiguan este challenging, santuri mari si numai pietre mari, plus noroi, eu n-as fi incercat never pe acolo. Ah, si nu e semnal de Vodafone, pe Orange merge mai binisor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!