Jump to content

Navigatie Oem si Aftermarket - probleme si rezolvari

raduku
 Share

Postare recomandată

La PBV mi-au zis ca a iesit si cd-ul de Romania. Eu intrebam de soft pentru navigatia originala de Passat. Nu sunt 100% convins ca si raspunsul lor se referea tot la asta, dar...merita sa dati un telefon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogdanChipaila

12

• iuli00

8

• asergiu

6

• Northman

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma intereseaza sa fie si cu romania.

Masina este un audi a4 din ian 2006,

Sistemul de navigatie este Audi navigation plus, m-am uitat in carte si scrie RNS-E facut de navteq.

Are dvd si doua carduri SD.

Unde gasesc si eu asa ceva?

Link către comentariu

Vezi ca e un topic intreg aici pe care daca dadeai search sigur il gaseai

Link către comentariu

Ma intereseaza sa fie si cu romania.

Masina este un audi a4 din ian 2006,

Sistemul de navigatie este Audi navigation plus, m-am uitat in carte si scrie RNS-E facut de navteq.

Are dvd si doua carduri SD.

Unde gasesc si eu asa ceva?

Nu gasesti, nu a aparut inca pt A4 cu Romania. Eu am cumparat de pe e-bay dvd-urile pe 2007 si au doar Europa centrala si de vest. Mai avem de asteptat, poate la anul cu urmatorul release.

Modificat de gynel
Link către comentariu

Eu am contactat direct teleatlasu' - biroul de presa poate primesc un raspuns cu vreo estimare pt cand apare harta de RO, insa am primit un OutOfOffice Reply cum ca Dl Henk Vervaeke este in concediu pana pe 17 iulie. Astept sa vad daca imi va raspunde ceva, sau mailul va ajunge direct in trash.

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna ziua,

Am doua intrebari pt. voi.

1. Cum pot intra in posesia hartii pt. Romania si EU.

2. Cum pot profita de functia TV a consolei Navi.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Harta pt Romania am inteles ca mai mult nu e , avand cateva artere de tranzit iar functia tv tunner cred ca functioneaza doar cand ai si tv-tunnerul instalat pe masina fiind optiune separata de sistemul de navigatie. Corectati-ma daca gresesc, dar asa am auzit.

Link către comentariu

ok, multam.Atunci sa inteleg ca-mi trebuie tv-tuner si atat sau si o interfata (asa am auzit de la cineva).Cam la ce scor se ridica toate astea? aveti idee?Cat despre harta pt. navi sunt dezamagit.... :blink: :blink: Totusi nu cred sa nu existe ....Macar harta europei!?! ;) Se poate???La anul vreau sa ma plimb putin prin EU daca tot am masina acum ;)

Link către comentariu

Din cate stiu e in jur de 8-900ron TV-Tunnerul iar adaptorul, daca nu ma insel este in jur de 1200ron. Intreaba la un dealer, cel mai simplu.

Link către comentariu

Stiu ca o sa para hilar ,dar iata oferta de la Porsche Romania pentru "subiectul"deschis

Subject: oferta tuner tv

Buna ziua,

Tuner-ul TV, are pretul de: 1.881,25 RON +TVA =2.400

Interfata (aceasta face legatura intre MMI-ul masinii, respectiv navigatia si tuner-ul TV montat ulterior), prêt: 3350 RON +TVA =3 990

Manopera (aproximativa) este de 1725 RON +TVA =2.060

La piesele mentionate mai sus se mai adauga diverse materiale mici (sigurante, cablaje, papuci, etc.) care pot insuma cel mult 200 RON (TVA inclus).

Total=8.310 ron :D

Link către comentariu

Stiu ca o sa para hilar ,dar iata oferta de la Porsche Romania pentru "subiectul"deschis

Subject: oferta tuner tv

Buna ziua,

Tuner-ul TV, are pretul de: 1.881,25 RON +TVA =2.400

Interfata (aceasta face legatura intre MMI-ul masinii, respectiv navigatia si tuner-ul TV montat ulterior), prêt: 3350 RON +TVA =3 990

Manopera (aproximativa) este de 1725 RON +TVA =2.060

La piesele mentionate mai sus se mai adauga diverse materiale mici (sigurante, cablaje, papuci, etc.) care pot insuma cel mult 200 RON (TVA inclus).

Total=8.310 ron :rolleyes:

Chiar ca te ia cu tremurat la o asa oferta :lol: Ma gandesc sa ma grabesc sa nu scap o asa oferta!!! :Driver: :lol:

merci, am sa mai caut.

Link către comentariu

Uite, eu ma vorbit cu baiatu asta si stie despre ce e vorba pentru ca am vrut sa imi pun eu asa ceva dar m-am razgandit. Suna-l si iti explica exact cum face cat te costa si cat dureaza.

http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Vanzar...de-xx82839.html

Multumesc! Am sa-l sun sa vad ce are, daca are ceva pt. mine la un pret bun.

Dar pe tine ce te-a facut sa renunti? daca nu sunt indiscret.

Eu cred ca este super sa poti beneficia de optiunea asta fara ca sa intervi cu montaj de monitoare si modificat de bord la costuri mari.

Modificat de BogdanChipaila
Link către comentariu

Multumesc! Am sa-l sun sa vad ce are, daca are ceva pt. mine la un pret bun.

Dar pe tine ce te-a facut sa renunti? daca nu sunt indiscret.

Eu cred ca este super sa poti beneficia de optiunea asta fara ca sa intervi cu montaj de monitoare si modificat de bord la costuri mari.

Initial trebuia sa iau alt A4 cu casetofon si vroiam neaparat sa imi iau navi+ pt mp3 si navigatie si s-a schimbat situatia si mi-am luat cu mp3 player si am aflat ca navigatia nu face mare lucru asa ca am renuntat. Dar am apucat sa il sun pe om si sa vb cu el. Imi facuse o oferta de genu 1200 E navi plus rns e + tv tunner + antena GPS + manopera (care nu e deloc simpla dar omu spunea ca stie despre ce e vb si tre sa cumpere niste chestii si sa faca niste modificari si ca iese perfect)

Link către comentariu

Am primit o oferta - dvd cu harti pt. navigatie - la pret de 65 Euro. Ce spuneti este scump? Si am inteles ca nu se gasesc pt. Ro. :) :D :) :) Si eu care eram bucuros ca am si navi.

Ajutor!!!!!! :D

Link către comentariu

hartile se pot face rost si mai ieftin!

stiu eu pe cineva!

sunt 2 dvd-uri (cel pt 2007 care are si ungaria, grecia, etc)

si 1 dvd (cel pt 2006)

Link către comentariu

hartile se pot face rost si mai ieftin!

stiu eu pe cineva!

sunt 2 dvd-uri (cel pt 2007 care are si ungaria, grecia, etc)

si 1 dvd (cel pt 2006)

ok , si cum pot intra in legatura cu persoana care are aceste harti, care sper sa fie ok.

Multumesc.

Link către comentariu

Nu cunoaste nimeni...nimeni, cum pot intra in posesia dvd pt. navi audi a4, pt. Romania sau UE. Austria, Ungaria, Elvetia ....

Multumesc.

Link către comentariu

Nu cunoaste nimeni...nimeni, cum pot intra in posesia dvd pt. navi audi a4, pt. Romania sau UE. Austria, Ungaria, Elvetia ....

Multumesc.

In primul rand trebuie sa verifici ce fel de unitate ai RNS D sau RNS E. Prima functioneaza cu harti pe cd iar a doua cu harti pe DVD.

Un tuner tv era de vanzare zilele trecute tot pe aici pe forum. Trebuie insa iar sa verifici daca se potriveste cu ce ai tu.

Link către comentariu

Salut! Am si eu un Navigator Blaupunkt Travelpilot E2 si-mi trebuie cd-ul cu harta Europei. Imi poate spune si mie cineva de unde il pot achizitiona.

Multumesc

Link către comentariu

"Bump-urile pe ariile tehnice sunt interzise. "

Scuze, dar nu inteleg ce vrei sa spui.... Multumesc.

In primul rand trebuie sa verifici ce fel de unitate ai RNS D sau RNS E. Prima functioneaza cu harti pe cd iar a doua cu harti pe DVD. Un tuner tv era de vanzare zilele trecute tot pe aici pe forum. Trebuie insa iar sa verifici daca se potriveste cu ce ai tu.

Am verificat si este vorba de "cd" nu "dvd". Ma poti ajuta ?[

Link către comentariu

......si totusi nu cunoaste nimeni cum putem face sa avem si noi harta ...Ca m-am bucurat sa am Navi si uite stau cu ea asa ...dar da bine noaptea ;) .

Va astept ... astept... :lol:

Link către comentariu

s-a discutat problema cd-urilor de navigatie pe:

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry555653

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=20457

pt RO nu exista harta pe CD - speram cu totii sa fie in lucru, cel putin asa sustin cei de la TeleAtlas. Pe torente exista toate celelalte harti din EU.

Link către comentariu

• WNS changed the title to Navigatie RNS-E MMI - Nu citeşte cardul complet
  • cogdao changed the title to Navigatie Oem si Aftermarket - probleme si rezolvari

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!