Jump to content

Clapa deschidere portbagaj nu revine in pozitia initiala

Guest Dolfin
 Share

Postare recomandată

S-ul de la clapa portbagaj nu mai revine la pozitia initiala, trebuie sa-l pun eu cu mana.

Din aceasta cauza am si eroare pe switch-ul de inchidere.

00893 - Switch for Trunk Handle (E234)
            007 - Short to Ground - Intermittent
             Freeze Frame:
                    Fault Priority: 4
                    Fault Frequency: 5
                    Reset counter: 42

Ce s-a intamplat acolo, a sarit vreun arc ceva?

post-68691-0-42520700-1365582673_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

au un arc pe axul siglei - poate e de la ala sau poate ceva mizerie s-a strans pe acolo.

Link către comentariu

Incearca cu niste WD40, am avut aceeasi problema la Ibiza si s-a rezolvat problema dupa ce am dat cu niste WD40. Daca nu, trebuie desfacuta si vazut ce e acolo.

Link către comentariu

da, de obicei mai curata depunerile de acolo, de pe ax....

Link către comentariu

Aceeas problema o am si eu numai ca nu cu eroare, doar clapa sta ca in poza ta cateodata; nu cred ca trebuie desfacuta, incearca mai intai cum a zis Cristi iar daca nu da roade metoda atunci desfa-o. Lucrul asta il am eu aproape in fiecare iarna: de la sare, de la mizerie, de frig clapeta nu mai revine imediat in pozitia corespunzatoare inapoi.

Numai bine!

Link către comentariu

Dupa spalare masin isi revine putin, uneori se inchide singura.

O sa incerc uc WD40.

Dupa cele prezentate de voi eroarea n-ar avea legatura cu clapa, aveti vreun scenariu pentru care as avea respectiva eroare?

Portbagajul il deschid doar de cateva ori pe saptamana.

Link către comentariu

probleme la switch-ul respectiv... contact imperfect... etc. Vezi in timp, cum se prezinta.

Link către comentariu

nu am avut ocazia sa desfac pana acum o sigla din asta...  cum desfac, iti fac poze.

daca avem acces la el, gasim ceva sa-i pune... important e sa avem loc de manevra.

Link către comentariu

Gasesti instructiunile/pozele cu demontarea butonului de portbagaj in topicul asta de mai jos

http://vwforum.ro/topic/46826-buton-portbagaj-s/?p=1568032

Cel mai bine e sa desfaci ansamblul, sa il cureti si apoi sa il ungi cu WD40 inainte sa il pui la loc.

Modificat de stegosaurus
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu l-am desfacut de vreo 2 ori pentru ca nu imi face contact si trebuie sa ridic de mai multe ori clapeta pana se deschide portbagajul. Sunt zile (cele mai umede sau friguroase) cand nu vrea decat din interior dupa ce rabatez scaunul si e foarte enervant.

Microcontactul e capsulat in suportul sau si este un model pe care nu l-am gasit pe la magazinele de piese electronice. Asa ca ori imi cumpar altul nou, ori voi incerca sa inlocuiesc contactul cu alt model mai rezistent.

Modificat de vichy
Link către comentariu

Si eu am patit asa.

Eu am activata functia ''pop up'' (in loc sa-ti deschuie doar, ti-l si salta putin la o apasare de 2sec pe butonul telecomenzii) si am rezolvat problema cu imposibilitatea de a deschide haionul.

Link către comentariu

nu am functia activata si daca apas 2 sec pe butonul de portbagaj, il descuie doar atunci cand merge si de la clapeta, adica cand e cald afara.

daca e frig sau ploua...

Link către comentariu

• 1 year later...

Dupa un an de la deschiderea topicului experimentez noi probleme, la fel ca mai sus trebuie sa apas de mai multe ori pe clapa ca sa se descuie.

Am recitit si DYI lui stegosaurus si am inteles de unde este problema, ati mai descoperit vreo rezolvare inafara de aceea cu un punct de lipitura in varful tijei microcontactului?

Ati incercati sa lipiti la cald ceva acolo?

vichy, ai mai cautat micro-contact de schimb?

Link către comentariu

Codul clapetei cu tot cu microcontact a fost 5P0827565C, iar din 01.05.2010 este 5P0827565D, deci ceva s-a imbunatatit la el.

Cost MSRP - 82,99€ ~ 357Lei, prea scump pentru un microcontact.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!