Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Merci mult de tot, a mers :) - nu m-am gandit ca trebuie sa introduc toate cifrele, am presupus ca PIN-ul este din 4 cifre, ca asa eram obisnuit ?.

Acum sper sa ma puteti ajuta cu cea de-a 2 problema legata de bluetooth, si anume, nu merge microfonul :) - primesc o eroare in VAG-com, este mai jos in atasament.

In modulul bluetooth sunt conectate 2 cabluri, o mufa mare cu multi pini si una mica maro - pot sa fac o poza daca este nevoie.

1.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va trebui modificat cablajul original..cel mai probabil.Sau ai un microfon defect..mai rar am gasit...

Link către comentariu

Nu cred ca trebuie modificat cablajul, modulul bluetooth + microfonul sunt dotari de fabrica (nu sunt retroifit), banuiesc ca au functionat.

Din cate am vazut, microfonul este in plafoniera, de acolo coboara un fir catre RCD sau catre modulul bluetooth? - ma gandesc ca in momentul in care a fost furata unitatea RNS si a fost inlocuita cu RCD, persoana care a facut asta sa nu fi uitat sa conecteze microfonul in spatele RCD-ului.

Link către comentariu

Ba da,va trebui modificat.Cablul actual coboara in Rcd si de acolo merge in modul Bt.

Link către comentariu

CAblul actual cobora in RNS si de acolo iesea catre BT, rns-ul stiind sa faca asta pe cand un rcd nu stie, deci trebuie modificat cablajul in spatele unitatii.

Link către comentariu

Servus! 

Am un Passat B6 din 2010 (cu 12 butoane pe volan -  asta daca ajuta cu ceva), ce are un player RCD 310 iar modulul bluetooth e cel din imagine. 
Doresc sa imi schimb playerul cu unul RCD 330 (cu optiunea Car Play) si stiu ca modulul bluetooth pe care il am nu e compatibil cu iPhone-urile. Ce as dori sa stiu este urmatorul lucru: ce modul bluetooth mi-ar trebui pentru a putea conecta iPhone-ul la sistemul masinii pentru a putea prelua apeluri, vizualiza lista de contacte, etc. in momentele in care nu folosesc optiunea de Car Play? (asta in cazul in care este nevoie de un nou modul bluetooth). 

Va multumesc!

modul.jpg

Link către comentariu

Daca-ti iei RCD 330 atat functia CarPlay cat si cea bluetooth o sa tina de aparat, nu o sa mai ai treaba cu modulul.

Link către comentariu

Merci de raspuns! As mai avea o intrebare totusi: daca aceste functii vor tine de aparat, atunci voi mai putea folosi microfonul masinii (implicit comenzile vocale)?

Modificat de Boditza
Link către comentariu

In primul rand, regulamentul forumului interzice si pedepseste folosirea quote-ului inutil, asa cum ai facut tu adica :), pe viitor incearca sa eviti chestia asta si, inainte de a face altceva pe forum, sa arunci un ochi prin regulament.

In al doilea rand, ai aici un topic in care se vorbeste strict de RCD330, pentru ca el va functiona la fel indiferent de masina pe care este montat:

Spor la citit!

Link către comentariu

Salutare tuturor.am un passat din 2010 cu modul bluetooth 5no 035 730 C.știe cineva cu ce modul se poate înlocui? Mă interesează sa fie 3g modulul deoarece sunt la Digi și cu modulul actual nu am semnal.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce nu cititi putin.Aceste coduri sunt postate de sute de ori si nu facem decit sa umplem forumul de aceleasi intrebari/raspunsuri. 5k0xxxxxx,7p6xxxxxx,3c8xxxxxx_cu litera la final(numai daca ai volan multifunctional).

Link către comentariu

@Rave scuze pentru quote, insa am mai vazut in posturile anterioare ca s-a folosit si nu am stiut ca nu e voie. My bad. 
Merci pentru share-ul de la topic. 

Link către comentariu

Va salut. Mi-am cumparat recent un Vw Golf mk6 2009-2010 cu RCD 310 si incercand sa conectez telefonul (iOS) la modulul BT al masinii am observat ca nu este compatibil, deoarece modulul este 5N0 ..... A. Am citit aproape tot istoricul topicului si in mare parte am inteles cum sta treaba avand in vedere ca sunt informatii noi pentru mine, dar as vrea sa va mai intreb ceva daca ati putea sa ma ajutati. As vrea sa pun pe masina un RCD 510 sau RNS 510 si un modul BT compatabil cu iphone si nu stiu care este diferenta intre modulele 5K0...., 7P6.... pentru ca am inteles ca ambele modele functioneaza. 

Link către comentariu

Salut,

Am petrecut o intreaga dupa-masa pe acest topic si nu cred ca sunt lamurit in problema de care m-am lovit. Am un golf6 din 2010, ceasuri albe , cu volan fara butoane, cradle  Nokia din fabrica, RN310 si modul bluetooth 1k8035730c (ca telefoane folosesc doar Android). Bluetooth se conecteaza la masina (VW UHV) si merg apelurile precum si streaming, dar fara sa imi afiseze pe RNS. Din ce am citit as avea nevoie de un nou modul 3C8035730C sau 7P6-035-730-D sau 5K0-035-730-D sa imi afiseze pe RNS? Ca sa imi afiseze si pe BC mai am nevoie de ceva suplimentar, pentru ca nu prea inteleg, nu pot intra in BC deloc.(nici cu butoanele de pe stergatoare), poate am ceva BC mai rudimentar (stanga-vezi poza). Va atasez si niste poze mai jos , poate nu am fost destul de explicit. 

Va Multumesc!

https://imgur.com/R91z2jt

highline-display.jpg

Link către comentariu

Daca ai ceasuri Lowline ca in stinga nu merge 3c8xxxxxx,doar 5k0 si 7p6.

Link către comentariu

On 17.10.2019 at 10:53, trandafirvladut a scris:

@spido într-un final am reusit sa ma conectez si sa fac streaming (am băgat codul *582#4001 pe rcd, si a mers) însă sunetul e mono, se aude oribil. 

@Spikes12 ai reusit sa rezolvi problema? Am gasit pe un forum ca ar trebui sa apelezi *582#4007 pt un sunet mai bun(apelez de pe RCD). O sa incerc diseară..Poate merge 

Incercasem si cu codul acela. Update am incercat de la laptop cu masina virtuala cu xp. Nu mai da crash softul ala de scriere asa. Dar cum am spus, nu a rezolvat nimic.

Link către comentariu

Salutare! Mersi de raspuns @spido dar mai vreau sa te intreb inca o chestie. Singura mea sansa sa imi apara si pe cesuri BT este sa le schimb cu un BC+ lucru care nu cred ca o sa-l fac. Pentru mine e suficient daca imi apare agenda si streaming-ul pe RNS. In acest caz , merge modulul 3c8xxxxxx cu litera in coada, pentru ca in am gasit unul in apropiere de mine?

Mersi din nou!

Link către comentariu

Nu,3c8xxxxxx nu-l vei putea imperechea pe masina cu telefonul. Cauta 5k sau 7p...

Link către comentariu

trandafirvladut

@spido, ai idee de unde pot cumpara cablaj pt stereo? E acelasi ca orice modul? Am tot cautat dar nu am.gasit mare lucru pe internet. Sau pot modifica  cablajul actual?

Multumesc 

Link către comentariu

Se poate modifica cel actual.Se trag 2 fire intre Hu si modul Bt. Ai nevoie de 2 pini ptr fiecare conector.

Link către comentariu

10 hours ago, trandafirvladut said:

@spido, ai idee de unde pot cumpara cablaj pt stereo? E acelasi ca orice modul? Am tot cautat dar nu am.gasit mare lucru pe internet. Sau pot modifica  cablajul actual?

Multumesc 

Vlăduț, ai cautat pe paginile anterioare...? Ca răspunsul este deja postat, de multe ori. Ai nevoie de doua fire + 4 pini, confecționezi cablajul 

Link către comentariu

trandafirvladut

@F l o r i n  da am vazut asta însă credeam ca e diferit pt modelul meu, nu am vazut prea multi utilizatori de kufatec. 

Multumesc pentru ajutor si scuze pentru neatenție 

Link către comentariu

Eduard Catalin Novgorodschi

Buna ziua ,

De curand am trecut pe Samsung S10+ de la Samsung S8 , am constatat ca nu imi mai merge modul de bluetooth. Imi zice mobile phone not compatible. Am facut ceva research peste tot si am observat ca Bluetooth 5.0 nu mai suporta functia RSAP. Mai ales ca telefonul este si dual-sim.

Modulul actual care il detin este un 3C8 035 730 de la Nokia ( VW UHV PREM ) - poza atasata. Am un Golf 5 cu MAXI DOT (display rosu) , pana acum imi afisa tot pe maxidot si implicit pe RNS. (mesaje , agenda , etc.) , aveam numere favorite.

Intrebare : ce modul cu ce cod ar trebui sa iau ca sa functioneze Samsung S10+ ? Am citit si in ross-tech insa nu m-am edificat. Putin ajutor ar fi excelent.

Stiu ca voi pierde o parte din functii , gen nu se va mai vedea pe maxidot sau pe RNS , insa prefer sa pot raspunde la telefon si sa vorbesc , mai ales cu legile noi.

Multumesc,

bl1.jpg

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!