Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

On 8/10/2019 at 5:46 PM, EWS said:

După câțiva ani de pauză, vă salut din nou!

B6 cu bord rosu, rcd 310, modul 7p6 si fis-link, volan cu 8 butoane si bomboana de pe coliva cele 3 butoane din plafon pe care ma chinui sa le fac sa mearga.

Butonul * de pe volan functioneaza ca mute/unmute (asta si vreau!), dar butonul * din plafon nu face nimic (ar trebui sa permita comenzi vocale - apelare din agenda). Celelalte doua butoane functioneaza, desi nu am reusit sa schimb numerele apelate. 

N-am nicio eroare daca scanez cu VCDS-ul, am bifat existenta celor 3 butoane in codarea modulului 7p6 (3 buttons (rest of the world), celelalte fiind "none" si "north america")), dar nu functioneaza butonul * nici batut. 

Are cineva vreo idee ce sa-i fac ca sa mearga? 

Cele 3 butoane sunt defecte,adica butonul stea nu face contact, naiba stie de ce

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutari!Am un Passat b6 din 2010 cu un RCD 510 pe el.Am bluetooth sub scaunul pasagerului si am reusit pe tester sa activez bluetoot ul.Nu era vizibil.Da acuma merge redare media prin bluetooth da nu merge sa raspund la tel si nu apar nici contactele.Cand apas de 2 ori pe butonul de la telefon se aude un BIP si atat.Nu stiti la ce setari ar trebui sa ne mai uitam sa imi vada si contactele si sa pot raspunde de la butonul de pe volan?Multumesc

15695764921408299021560294727337.jpg

Link către comentariu

Solutia ar fi sa schimb modulul de bluetooth?

Link către comentariu

Imi poti spune te rog care is seriile alea de care am eu nevoie?Mersi

Link către comentariu

Sunt codurile fix o pagina in urma...dar cine sa citeasca? 3c8xxxxxxxy,7P6xxxxxx,5k0xxxxxx...

Link către comentariu

Stie cineva ce diferente sunt intre modulele 7p6.... si 3c8.... ?

Link către comentariu

3c8 stie si rsap,face pairing doar cu mfsw si ceasuri premium albe/color.

Modificat de spido
Link către comentariu

3c8 cu litera la final, nu cel fără nicio litera. 

Dar, sunt scrise toate info despre module, pe acest topic

Link către comentariu

Buna ziua , 

ma poate ajuta cineva cu o informație :

Skoda superb - rns 510 am avut modul bluetooth 5n0035730b pe care l am înlocuit cu 7p6035730E funcționează tot acum , întrebarea mea este ce ar trebui sa fac ca tot ce redau din telefon pe bluetooth sa se audă pe toate boxe nu decât pe cea din fata dreapta .

mentionez ca atunci când vorbesc la telefon se aude in toate boxele .

multumesc frumos ! 

Link către comentariu

trebuie tras un fir de la modul la RNS

51 minutes ago, spido said:

3c8 stie si rsap,face pairing doar cu mfsw si ceasuri premium albe/color.

Sa inteleg ca 7p6... afisaza pe ceasuri rosii?

Link către comentariu

Puteti sa mi spuneti unde ? Număr pin sau culoare ? Mulțumesc 

Link către comentariu

@passat19tdi-eu zic albe/color...tu zici rosii? Nu. Pe rosii-nu.

@daniel-rapeste putin din timp si cauta.Am scris de zeci de ori.Se trag 2(doua) fire..nu unul, din modul in Rcd/Rns.

Link către comentariu

Salut colegi.

In urma cu 4 luni am achizitionat un Passat B6 2010 ce este dotat cu rns 510 si modul bluetooth 5n0035730b, intre timp am achizitionat alt modul si anume 1k8035730D din china care din cate am citit la voi trebuie codat cu VCDS. In momentul de fata cu noul modul montat nu imi mare deloc telefon(nici pe RNS nici in MDF) iar cand apas pe butonul telefon se da muzica pe mute. Rugamintea mea la voi este daca ma puteti ajuta sa codez acest modul ca sa ma pot bucura de aceasta dotare a masinii. Din cautarile mele pe forum nu am gasit nimic concret cum ar trebui sa procedeze un incepator in ale codarii ?

Va multumesc si va dorec o seara buna.

Modificat de valy_alesu
Link către comentariu

Monteaza-l si fa pairing.Ar trebui sa mearga direct.Gasesti procedura in topic.

Link către comentariu

Daca modulul este codat cu cradle, nu va merge. Întra la long coding și alege 40 bt on/cradle no....  

Toate informațiile le găsești pe forum, deja postate. 

Link către comentariu

Salut domnilor,

Am configuratia din pozele atasate si intampin urmatoarea situatie: toate apelurile primite se aud foarte distorsionat. Apelurile initiate de mine se aud clar fara probleme atat timp cat le initiez din touch adapter. Daca apelez direct din telefon, se aud la fel de distorsionat ca si cele primite. Ma gandesc ca este o situatie ce tine de software si ma intrebam daca exista vreo solutie, vreun update de software. A mai intampinat cineva aceasta situatie? Ati gasit vreo solutie?

Multumesc.

IMG_2334.jpg.6c639dd62460cc71c7dfe24457e2476b.jpgIMG_2333.jpg.fc02a48037f1621d4ac727fd1199579f.jpg

IMG_2332.jpg.8a78eee86a37223a6cfaf56e4ab9155f.jpg

Link către comentariu

Salutare. Îmi cer scuze dacă nu am postat unde nu trebuie, dar momentan doar aici văd ca mi-ar fi permis sa postez problema mea. 
Dețin un vw Passat B6, 2008, cu Navigația originala de vw, după ce îmi împerechez iPhone x prin bluetooth cu Navigația, nu îmi merge sa pun muzica de pe YouTube sau orice alta aplicație de muzica din telefon respectiv nu se aude nimic in navigație și boxe iar, sunetul din telefon dispare și apare ca merge melodia in continuare... 

Ce nu fac bine?

Precizez ca pe telefon îmi apare ca totul e conectat, redau muzica și de pe navigație ar mai trebui sa fac ceva, sa selectez ceva?

Link către comentariu

Se poate incerca si un update sw. Ce modul BT ai sub scaun?

Modificat de spido
Link către comentariu

24 minutes ago, spido said:

Se poate incerca si un update sw. Ce modul BT ai sub scaun?

O sa verific cand ajung la masina. Ceva instructiuni pentru update de sw sau o locatie unde se poate face stii cumva? Merci.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!