Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

A foat pus pe vizibil tot timpul telefonul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O diagnoza si vezi daca poti accesa 77 telefon.Sterge vechile conexiuni si incearca din nou.

Link către comentariu

Ok, voi încerca asa, multumesc.

Link către comentariu

Buna seara și după discuții interminabile pe acest subiect, mai răsare câte unul ca mine care va roagă sa va răpiți 5 min pt a îmi Răspunde :) 

Mi am achiziționat Un Passat 2011, cadrane albe, volan nou, cu sistem audio premiul scrie pe carte RNS 510 făra Navigatie, acela cu 3 butoane pe fiecare parte și nu are bluetooth pe care îl doresc doar pt a pune muzica - streaming, gen spotify sau YouTube și a îmi apărea pe ecranul sistemului audio melodia ce rulează și pt o putea schimba de pe volan sau de sistemul audio. Dețin un iPhone 7, și am găsit pe olx modulul bluetooth cu codul 5n0035730b.

acum va întreb pt ceea ce doresc eu sa fac, modulul cu iPhone-ul 7 este compatibil? Modulul este compatibil cu mașina? Și dacă se va auzi stereo . 

Va mulțumesc mult 

D141339D-84F9-4C94-905D-4E8E4926E376.jpeg

EDIT: 

Am mai citit și mi am dar seama ca modul pe care l am găsit eu nu este compatibil cu mașina și cu Iphonul 7. 

Pe sistemul audio rns 510, pe ecran in partea de sus scrie cd, sd, aux iar la mine scrie și BT dar nu am unitatea BT sub scaunul din fata. Va atasez un screenshot de la un videoclip YouTube in care tipului nu ii apare și BT ca al meu. Oare sa am cablajul pus și a fost scoasă unitatea de sub scaun, mașina a fost cumpărată de noua din țara și a fost cumpărată de un securist ce nu vroia sa aibă bluetooth mașina lui. Este posibil ca cei de la vw aa ii fi scos decât unitatea și sa ii fi lăsat pregătirea? Mulțumesc mult și ma puteți înjură 

F97BEB69-D111-484E-A447-E2E44B487016.jpeg

Link către comentariu

Acela e un RCD510,nu RNS510.Poti verifica daca are pregatire cautind conectorul modulului sub scaun pasager.Daca e o mufa mare cu multi pini lasata in aer-aia e.Dar ma indoiesc sa fie....

Modul-orice 7P6,5K0 sau 3C8 cu terminatie o litera(ptr 3C8).

Link către comentariu

13 hours ago, Valentin.t said:

am găsit pe olx modulul bluetooth cu codul 5n0035730b.

nu, nu merge. Doar cele mentionate de Spido

Toate vin cu pregatire pt telefon *butoane pe HU, pe volan daca este multifunctional.....dar fara cablaje, unitati, etc... decat daca a avut bifata de fabrica, aceasta optiune

Pt retrofit, ai nevoie de modul, cablajul aferent si microfon

Link către comentariu

După câțiva ani de pauză, vă salut din nou!

B6 cu bord rosu, rcd 310, modul 7p6 si fis-link, volan cu 8 butoane si bomboana de pe coliva cele 3 butoane din plafon pe care ma chinui sa le fac sa mearga.

Butonul * de pe volan functioneaza ca mute/unmute (asta si vreau!), dar butonul * din plafon nu face nimic (ar trebui sa permita comenzi vocale - apelare din agenda). Celelalte doua butoane functioneaza, desi nu am reusit sa schimb numerele apelate. 

N-am nicio eroare daca scanez cu VCDS-ul, am bifat existenta celor 3 butoane in codarea modulului 7p6 (3 buttons (rest of the world), celelalte fiind "none" si "north america")), dar nu functioneaza butonul * nici batut. 

Are cineva vreo idee ce sa-i fac ca sa mearga? 

Link către comentariu

Salut

Pentru a alege in cunostinta de cauza, poate cineva sa imi spuna care este diferenta intre UHV-High si UHV-Standard? Spre exemplu, intre 7P6-D si 7P6-J?

M-ar interesa un modul care sa suporte:

- Iphone/Android

- FARA Rsap

- sa afiseze lista de contacte pe RNS

- A2DP

- AVRCP

Mentionez ca modulul il voi monta pe un VW Jetta 2010, bord ALB, RNS310. Momentan fara MFSW, dar il voi monta si pe acesta.

Multumesc!

Link către comentariu

Amândouă suporta aceleași funcții - cele menționate de tine. 

Link către comentariu

Salutare !

Am modulul din poza, doresc sa il schimb doar pt a pune muzica - streaming, gen spotify sau YouTube și a îmi apărea pe ecranul sistemului audio melodia ce rulează și pt o putea schimba de pe volan sau de sistemul audio. Am RNS510.

Imi puteți spune ce modul să caut ? Mulțumesc!

Modificat de alexandruph
Link către comentariu

Si care este modulul ?

Link către comentariu

Scuze, nu am pus poza, masina passat b6 2010 cu bord alb

20190817_174209.thumb.jpg.cbd280d0dd69775916247e7aee2c29b1.jpg

Modificat de alexandruph
Link către comentariu

Trebuie făcute ceva codari?

Poti sa imi dai un cod întreg sa stiu ce cumpar? Mersi!

Link către comentariu

Ai citit acest topic? Sunt codurile complete, etc. În funcție de dotări, se codeaza modulul. 

Link către comentariu

Buna ziua !

Tatal meu are u Vw Tiguan din 2010 cu conectivitate Bluetooth.  Cand am adus masina din germania avea un samsung J5 .... s-a conectat instantaneu .... avea acces la agenda pe display mergea totul ok.  In urma cu o saptamana si-a schimbat telefonul cu un Samsung A10 si telefonul il gaseste dar cand apas sa se conecteze sta un pic si imi afiseaza " Mobile phone is not compatible".

Va rog daca puteti sa ma indrumati si sa imi spuneti ce este de facut.

Multumesc anticipat !

Link către comentariu

Posibil un modul BT incompatibil cu telefonul respectiv.Vezi ce cod  are modulul..posteaza-l aici si-ti spunem ce ai de facut.Modulul e sub scaun pasager.

Link către comentariu

4 hours ago, enricco said:

Buna ziua !

Tatal meu are u Vw Tiguan din 2010 cu conectivitate Bluetooth.  Cand am adus masina din germania avea un samsung J5 .... s-a conectat instantaneu .... avea acces la agenda pe display mergea totul ok.  In urma cu o saptamana si-a schimbat telefonul cu un Samsung A10 si telefonul il gaseste dar cand apas sa se conecteze sta un pic si imi afiseaza " Mobile phone is not compatible".

Va rog daca puteti sa ma indrumati si sa imi spuneti ce este de facut.

Multumesc anticipat !

Sa înlocuiește modulul. Dacă e 2010 și ai ceasurile albe, de facelift, cumperi modul cu 3c8 XXx xxx X sau 7p6...daca vrei premium - afișare pe BC și unitate. Dacă vrei mai ieftin, fără afișare.... Poți cumpăra cu 1k8 xxx xxx 

Link către comentariu

Daca telefonul e dual sim nu se conecteza, aceasi problema am avut-o  si eu cu A8

Link către comentariu

Va salut !

Am si eu Passat din 2010 cu bordul alb, cu o unitate bluetooth 5N0 035 730 D. Am access la toate functiile (agenda, apeluri, maxidot) dar cand e vorba de muzica, nu imi afiseaza numele melodiei si nici comenzile pe volan nu functioneaza.

Trebuie schimbat modulul cu altul ? - daca da, imi puteti spune ce cod ar trebui sa fie ? In caz contrar, trebuie facuta vreo codare ?

Multumesc mult,

Cristi

Link către comentariu

41 minutes ago, the dragon said:

Daca telefonul e dual sim nu se conecteza, aceasi problema am avut-o  si eu cu A8

Nu are importanta daca e dual sim.Conteaza daca suporta Rsap sau nu.

@cristianvlad- da,trebuie inlocuit modulul cu o generatie mai noua.7p6xxxxxx sau 5K0xxxxxx cu litera peste D.

Link către comentariu

10 hours ago, the dragon said:

Eu am dual sim uri Huawei, de vreo 4 ani cred.. De la P9, P10, Mate 10 Pro, P20 Pro.. Și Samsung.. Cam tot ce a fost cap de serie. Niciodată nu am avut probleme cu dual sim urile, deci este exclusa acesta problema

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am un passat b6 2008 highline ceasuri rosii si am nevoie de un rns510 si vreau un modul bluetooth cu care sa pot asculta si muzica de pe telefon nu doar apeluri

oare 5k0035730B e ok? Sau ce alt cod ar fi ok?Multumesc anticipat

Modificat de Ci4
Link către comentariu

Te-ai uitat pe pag anterioare, unde sunt link uri spre tabelele care conțin codurile și compatibilitatile? 

Link către comentariu

Da m-am uitat dar azi am pus pe b6 un modul 3c8035730C pe care il am pe un b7 (la care merge totul) dar cand l-am pus pe b6 a mers doar pentru apeluri iar muzica de pe youtube nu a mers iar pe amandoua masinile am rns510 de aceea ma intereseaza un modul care sa mearga sau daca trebuie schimbat altceva Am iphone7 ca telefon! Multumesc

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!