Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Nu merge aplicatia, cere ROOT, am incercat. Incredibil sunt 113 pagini pentru mizeria facuta de Nokia (pana la urma merita falimentul, cum sa faca pt BT o cutie de pantofi care sa nu mearga...), ceva aftermarket nu exista?

Modificat de valioglu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

7P6-035-730-G ar fi ok?

Ce stie sa faca? Pe Ross-tech nu se dau prea multe informatii

Link către comentariu

Salut

din ce am umblat nu am gasit decat 729B.

aveti idee daca 1z0 035 729 e merge pe Rcd510 cu iphone si afiseaza agenda in rcd ?

mersi

Link către comentariu

On 11/30/2016 at 8:46 PM, valioglu said:

Nu merge aplicatia, cere ROOT, am incercat. Incredibil sunt 113 pagini pentru mizeria facuta de Nokia (pana la urma merita falimentul, cum sa faca pt BT o cutie de pantofi care sa nu mearga...), ceva aftermarket nu exista?

Dupa ce mi-am schimbat telefonul vechi cu un Huawei P8 nu am mai reusit sa-l conectez la masina nici cu rsap si nici cu vreun modul bt, asa ca am inlocuit unitatea centrala cu una de la dynavin. Asa am scapat de toate problemele.

Telefonul se piate roota f simplu tot cu o aplicatie din android market, fara nici un cost.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

unitatea bluetooth pentru audi 8P0862335D este aceeași cu 5P0-862-335-C

ma intereseaza daca este compatibila cu golf 5 bord rosu si daca afiseaza pe bc+ agenda(nu am rns)

Link către comentariu

Nu cred ca merge..este un modul destul de vechi.

De ce nu te orientezi catre module mai noi gen 5N0...cu afisare bord rosu?

Link către comentariu

pentru ca nu imi functioneaza cu iphone care nu stie rsap iar 5N0-035-730-D nu suporta bord rosu dar suporta iphone

Link către comentariu

Asta cam asa e...dar,exista interfete ptr a adapta 5N0.
....D pe masina ta.Fis Link face ca D-ul sa afiseze si pe rosu.

Link către comentariu

si sa il poti conecta - sa faci pairing - ca altfel nu ai cum.

Intrati pe carsystem.pl - acolo le gasiti.

Link către comentariu

salut, am instalat pe masina un kit bluetooth 1k8035730b care pare ca nu suporta decat BC de culoare rosie si as vrea sa fac un upgrade la un modul premium. Nu am volan multifunctional...dar ma intereseaza daca in urma acestui upgrade la o gama premium o sa pot vedea in bc (alb) mare- cine ma suna si pe RNS 510 posibilitatea de a suna ...accepta apeluri.

Am gasit pe acesta VW 5N0 035 730C..este compatibil cu RNS 510 si \bc mare alb

Link către comentariu

1k8...nu afiseaza nimic pe niciun cluster fie alb/rosu.

5N0 merge in combinatie cu cluster alb higline si Rns.Afiseaza pe amindoua.Conectare cu telefoane numai cu protocol Rsap(vezi daca tel tau suporta rsap)Iphone-exclus.Streaming-exclus.Are nevoie obligatoriu de antena Gsm ptr a functiona.

Link către comentariu

5k0 si 7p6 merg cu dispay alb si fara comenzi pe volan si sunt compatibile cu toate telefoanele

Link către comentariu

Acum am un note 4 910f nu stiu si nici nu am gasit informatii care sa imi spun ca suporta rsap ... din ce stiu cred ca suporta...

cred ca sunt aplicatii care fac acest lucru...si antena am gasit-o undeva la 100 de lei ...

Link către comentariu

2 hours ago, jarco said:

5k0 si 7p6 merg cu dispay alb si fara comenzi pe volan si sunt compatibile cu toate telefoanele

Corect.Dar pretul acestora e mai mare.

Link către comentariu

Merge note 4 am avit eu. Doar ca modulele respective sunt de la 400 lei in sus

Link către comentariu

am gasit acest modu VW 5N0 035 730C undeva la 200 de lei ..nu cred ca este ff

scump...

Link către comentariu

Nu e scump.  Un 7p6 e mult mai scump. 

Dar pe de alta parte 5N0 035 730C nu cunoaste retelele 3g, deci din start digi nu va functiona,  iar ceilalti operatori nu stiu cat timp vor mai oferi suport pe reteaua 2g...

Modificat de jarco
Link către comentariu

7L6  510 315 310 ce stiti despre el ...pe wiki-ross nu sunt foarte multe detalii...in anunt spune ca nu merge cu cablu standard ci trebuie adaugate  fire???

daca eu am modulul standard si cred ca si cablajul este unul standard trebuie sa mai modific ceva pentru trecerea la premium...

Link către comentariu

Nu merge cu 7L6 ce vrei tu.

Alegi 5N0...5k0....sau 7P6.

Posibil sa fie nevoie de adaugat un fir ptr unul din canale ptr streaming audio.

Modificat de spido
Link către comentariu

5N0 035 730C raman sa il comand pe acesta ...trebuie facuta codare dupa montare in masina daca l-am avut pe cel normal inainte? (Multumesc si scuze !:)

Modificat de raduugl
Link către comentariu

antena am gasit-o in apropiere in Baia Mare, codare banuiesc ca o sa mearga nativ cu vcds ( o sa am help direct din VCDS) sau este ceva mai tricky?

Link către comentariu

Vezi ca daca nu te descurci e colegul Raul in zona. Cred ca de la el ai si luat antena 

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!