Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

am rezolvat cu codarea rns510 merge tot, mai putin clima pe rns  oare de ce ...?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Schimba modulul climatronic cu unul mai nou si o sa mearga.

Functia search inca functioneaza..;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Mi-am instalat de vreo cateva luni modulul de BT pe Octavia mea O2FL. M-a ajutat Al Bundy si a fost super ok. Chiar recomand

Totul merge foarte ok cu exceptia ca atunci cand fac streaming de pe telefon, vad doar "BT Audio". Modului pe care l-am instalat este 7P6-035-730-J si functioneza impreuna cu Bolero.

Ce face ca atunci cand se face streaming sa apara si numele melodiei? Ca vad ca modulul are si A2DP

Link către comentariu

Vezi daca telefonul tau suporta AVRCP.

Incearca cu alt telefon.

Modificat de spido
Link către comentariu

Am incercat si cu iphone si cu LgG4 si cu HTC One... Nici unul nu vrea

Link către comentariu

Stiam ca 7P6...J suporta Avrcp dar se pare ca al tau nu merge..

Eu am un 5K0..care merge cu un S6 dar,uneori face probleme..in sensul ca scrie ca la tine BT Audio.Trebuie sa deconectez tel...reconect si merge.La tine daca nu merge cu niciun tel..e ceva cu modulul BT...versiunea de software..

Cumva...butoanele de sub BT Audio sunt active? Ai posibilitatea sa schimbi melodiile?

Modificat de spido
Link către comentariu

Acum ca citesc asta, imi aduc aminte ca la momentul instalarii modulului cu 3c8 pe masina mea nu mergea sa controlez melodiile de pe telefon, acum , dupa update de soft la telefon, vad ca merge.

LA un prieten care are un 7P6 si htc one, merge, deci ar trebui sa mearga si la tine.

Link către comentariu

Ma gandesc daca trebuie sa ii fac ceva din VAG, desi nu vad ce. O sa il pun diseara sa ma uit daca mai trebuie bifat ceva.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am gasit un 3C8 035 730 fara terminatie, spuneti-mi ce stie sa faca? Pe ross tech nu prea am gasit info

Link către comentariu

Salut, rog daca ma poate ajuta cineva.

Am modul pe masina 3C0 035 729 G, comenzi pe volan, maxidot rosu, navigatie MDF 2 dvd, an fabricatie 2008 si acel suport cradle -  fara adaptor. Am facut vizibil bluetooth-ul cu testerul, il vede telefonul, dar cand dau conectare imi spune ca nu se poate conecta.

Mi-am cumparat azi un alt modul 5N0-035-730-B,  rog sa imi spuneti cu ce cod ar trebui sa il codez pe masina si daca va merge.

Multumesc frumos pt ajutor.

Link către comentariu

Am  codat cu 0020324 si cu 0026145. Primesc eroarea: 02794 - Cell-Phone Prep. Control Head (E508).

Telefonul nu gaseste nimic si  din meniul maxidot imi cauta dar la fel nu gaseste telefonul. Iau contactul si il pun si imi apare initialising telephone. please white!  stau mult si bine ca nu se intampla nimic.

Nu imi apare nici optiunea de a face bluetooth-ul pe visible cum era la vechiul modul. Daca ma uit la status imi arata ca e setat pe invisible.

Daca se poate un sfat, Multumesc.

Modificat de danyspaniolu
Link către comentariu

Am incercat cu Samsung A5 si Iphone 5s - dar stiu ca pe Iphone nu stie.

Link către comentariu

Este Samsung A5, primul model din 2015.

Link către comentariu

Codarea mai mult ca sigur nu este corecta, ceva idei?

Multumesc.

Link către comentariu

On 11/26/2016 at 3:46 PM, danyspaniolu said:

Este Samsung A5, primul model din 2015.

Salut, pt Samsung A5, trebuia sa-ti instalezi petelefon aplicatia Rsap, fara sa schimbi nimic la masina, si fara sa fie nevoie de root la telefon. Aplicatia costa vreo 14 lei in android market.

Daca citesti atent link-ul dat de spido, s-ar putea sa nu ai nevoie nici de rsap, telefonul ar trebui sa stie

Modificat de crigab
Link către comentariu

Cum ziceam si eu...A5 nu stie rsap nativ..cu aplicatia instalata va merge.

Link către comentariu

2 minutes ago, spido said:

Cum ziceam si eu...A5 nu stie rsap nativ..cu aplicatia instalata va merge.

Se pare ca stie rsap nativ. S-ar putea ca bluetooth telefon sa fie vizibil doar cand utilizatorul este in meniul bluetooth al telefonului. La iesirea din meniu nu mai este vizibil. Eventual imperecherea cu masina sa se incerce cu meniul bluetooth activ.

Link către comentariu

Salut, am incercat mai multe variante  - am incercat si cu Samsung S2 plus. Pe maxidot imi arata: "device fiind" cateva secunde apoi se schimba la "telephone initialing" - se comuta incontinuu si nu poti sa cauti nimic.

Nu am cum sa fac imperecherea - telefonul nu gaseste pt ca modulul este pe invisible iar daca caut din BC nu este stabil - se schimba incontinuu..asa cum am spus mai sus.

Mai astept sfaturi.

Daca cumpar modul 3C8035730C (am gasit la 400 lei) acesta oare va merge pe masina?

Multumesc.

Link către comentariu

Daca ai ceasurile rosii nu merge 3c8.Nu vei putea sa faci pairing cu tel.

Link către comentariu

18 hours ago, danyspaniolu said:

Salut, am incercat mai multe variante  - am incercat si cu Samsung S2 plus. Pe maxidot imi arata: "device fiind" cateva secunde apoi se schimba la "telephone initialing" - se comuta incontinuu si nu poti sa cauti nimic.

Nu am cum sa fac imperecherea - telefonul nu gaseste pt ca modulul este pe invisible iar daca caut din BC nu este stabil - se schimba incontinuu..asa cum am spus mai sus.

Mai astept sfaturi.

Daca cumpar modul 3C8035730C (am gasit la 400 lei) acesta oare va merge pe masina?

Multumesc.

Am passat ca al tau, echipat cu 5N0035730, si am conectat foarte usor samsung galaxy s2 si htc desire 601, doar cu rsap (soft market android). Samsung A5 pe care il ai, trebuie sa il poti conecta foarte usor, descarca aplicatia rsap, o poti folosi trial cateva zile, daca esti multumit platesti, daca nu nu.

Foarte important, imperecherea se face de la masina, nu de la telefon. Se pune bluetooth tel pe visible (pt samsung este posibil ca dupa ce il pui pe visibil sa nu iesi din meniul bluetooth), se cauta telefonul, se introduce codul dat de masina pe telefon si gata.

Nu incerca sa faci imperecherea de pe telefon, pt ca nu merge.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!