Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Sunt scrise mai sus, trebuie doar sa cauți. 3c8 XXx XX cu orice litera la sfârșit... 7p6...etc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eduard Catalin Novgorodschi

Salut Florin si multumesc pnetru raspuns , insa din cate am vazut toate 3C8 au protocol BAP , desi si la al meu scrie tot BAP , functioneaza pe DDP. Ma poti lamuri si cu asta ? Daca nu cer prea mult

Link către comentariu

Acum am văzut ca tu ai G5. Aici e o problema.... Din cauza ceasurilor. Eventual sa faci pairing pe o mașina cu ceasuri albe, după care muti modulul la tine. 

Sau cumperi 1k8 xxx xxx... Care nu afișează nimic, merge doar A2DP... Deci, precum o casca de ureche

Link către comentariu

Daca fac pair pe o masina cu ceasuri albe si mut la mine dupa pot folosi comenzile dupa volan ? Sa raspund cand suna ?

Daca iau un 1K8 , pana la urma si daca nu afiseaza daca pot raspunde dupa volan si pot vorbi e ok.

Inca odata multumesc de raspunsuri

Link către comentariu

1k8 da. Cred ca și în celalalt caz, mai ales ca poți răspunde și de pe rns.... În cazul modelor de bt premium

Link către comentariu

Multumesc , o sa incerc sa iau un 1K8-035-730-D sa vedem daca functioneaza.

Link către comentariu

Revin cu o problema. Am întrebat recent despre o problema cu semnalul. Deci ideea ca dupa ce ma conectez cu telefonul la dns 510 pierd semnal telefon si pe navigație apare 0.Mi sa spus ca trebuie sa modific modulul bluetooth de sub scaun. Asa ca l-am schimbat cu 3C8035730. Dar problema a rămas aceasi. Alte idei?

Link către comentariu

Da,ptr ca trebuia sa aibe litera la final.Flotin ti-a raspuns atunci...si a scris f clar. 3c8xxxxxx.y. y poate fi orice litera...Sau 7p6...5k0..

Link către comentariu

Am RCD510 + modul bluetooth 9W2, 1K8035730D. Streamingul de pe iPhone este stereo.

Daca inlocuiesc modulul cu unul 9W7, 7P6035730, ca sa am informatii suplimentare pe RCD, mai e nevoie sa trag vreun fir, sau streamingul va ramane stereo ca acum?

Mulțumesc!

Link către comentariu

Nu mai e nevoie de nimic.Rcd-ul sa fie varianta de EU...nu cea cu sageti pe butoanele de jos.

Link către comentariu

RCD-ul este de China, cu sageti jos. Dar functioneaza cum am scris mai inainte.

Link către comentariu

In timpul convorbirii, afiseaza „TELEPHONE” intr-un chenar alb. Atata poate?

Link către comentariu

Salut ,

passat cc 2009,rns 510 modul bt actual 5no 035 730 A pe care îl înlocuiesc cu 7p6 035 730 M , am nevoie de cele 2 fire pentru sunet stereo pe streaming ? 
am Atașat foto cu mufa ce intra in modulul bt.

multumesc! 

AC1BC04E-A014-444A-9C53-DB38784717AA.jpeg

Link către comentariu

Da,trebuie trase din pinii 4 si 5 BT in pinii 11 si 5 din conectorul verde/mufa iso RNS.

Link către comentariu

Ok , se pare ca am o problema și nu știu de la ce , am văzut ca a mai postat cineva ceva asemanator cu 3 pagini mai in urma dar nu am văzut nici o rezolvare.

cand încep sa fac streaming de pe telefon îmi apare pe rns numele melodiei și pot controla de pe rns și de pe comenzile volanului muzica(pot schimba melodia ) dar nu am sunet deloc . După ce comut de pe bt pe HDD/cd/aux Rns-ul și înapoi pe bt am sunet dar nu îmi mai afișează numele melodiei și nu mai pot schimba melodia din rns sau de pe volan . 

poate fi din cauza ca nu am tras încă firele pentru stereo ? Sau probleme software la rns sau modul bluetooth?

am încercat cu 2 telefoane ambele iPhone , unu iOS 12 și unu iOS 13.

multumesc!

Link către comentariu

In service mode nu îmi apare “version Information“...

cum pot sa aflu ce versiune are ? 

FBC29AA5-A817-481B-A78D-0C1117C50647.jpeg

Link către comentariu

Ptr ca e versiune veche. Fa update la 5238 si rezolvi problema.

Link către comentariu

NIci macar nu a intrat in service mod al unitatii, doar la radio.

Link către comentariu

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum dar am o rugăminte. Mi-am luat un passat2010 cu navigație mare in bord cu bordul nou comenzi volan si toate cele. Problema e ca vreau sa-mi conectez telefonul la masina mentionez ca am un samsung galaxy a8 din 2018 și imi gaseste telefonul dar cand ai dau conectare imi zice ca nu e compatibil. Am incercat cu un a5 din 2015 și merge perfect. Ce pot sa fac niste sfaturi va rog? Am citit cam tot ce e pe aici dar nu mi-am dat seama.  Va atasez o poză si cu modelul modulului de bluethoot.  Va multumesc. 

20191109_142716.jpg

Modificat de Vasile m
O greseala
Link către comentariu

Scrie mai sus, trebuie doar sa citești. Modul cu 3c8 XXx xxx cu orice litera la final.... Deci, nu fără litera, 5k0 sau 7p6.

Modificat de Manuel N.
Link către comentariu

La mine sa rezolvat problema prin update de soft , aveam 2720 și i-am pus 5238 . Mulțumesc pentru sfaturi!

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!