Jump to content

Problema consola centrala (porneste singura)


alcsalx
 Share

Postare recomandată

Ce pot sa fac?La o consola care dupa ce opresc masina scot cheia din contact , dupa vreo 3-4 min porneste din nou casetofonul. Ce ar putea fi de vina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in semnatura ai golf4 dar ai postat la ibiza.

despre ce masina e vorba?

porneste casetofonul singur? (sau consola centrala adica si clima,butoanele de avarie,dezaburire....) cum ai legat alimentarea?

Modificat de Muale
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am un prieten care are un seat cordoba din 2000 cu motor de 1.9 SDI. Am atasat si o poza cu unitatea de pe masina. Unitatea asa a fost din fabrica nu am facut eu legaturile.

 

Am deschis masina intr-o dimineata si avea casetofonul pornit. In urmatoarele zile am urmarit si am constatat ca la 30 de sec casetofonul porneste din nou singur (fara cheie in contact si cu usile inchise).

 

Ce solutii imi puteti da? Vreau sa o rezolv cat mai repede pentru ca daca tin casetofonul pornit toata nopatea dimineata nu mai pot sa pornesc masina.

 

Multumesc anticipat!

post-96502-0-29417300-1363362347_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se scoate HU cu totul si se spala placile cu alcool izopropilic, apoi se usuca cu pistolul cu aer cald. Cam toate patesc asa in timp.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu o problema similara sa zic asa, se inchid toate luminile in masina mai putin ceasurile care raman iluminate in continuu, nu stiu ce sa le fac... butonul de  crestere/scadere a intensitatii luminoase nu functioneaza decat pentru comutatorul de lumini, ceasurile raman intacte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!