Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Composition Media + DYNAUDIO nu merge cu FLAC. Eu folosesc doar mp3 de 320 kbps si cum a scris si Kronus, se aude incredibil. Am acasa sistem 5.1 Logitech Z5500, am cu ce compara. Radio ascult aprox 10% din timp, restul mp3. Daca o sa mai cumpar in viitor si alte modele de la VW,  DYNAUDIO cu siguranta voi alege ca si optiune. Pentru cine asculta mai mult radio, clar nu merita (nu se simte diferenta asa mare), dar pentru cei care asculta muzica eu zic, este un must have.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

depinde ce radio asculti, dance fm si vibe fm se aud sensibil mai bine pe dynaudio (si eu am mk6, nu are subwoofer).

nu am posibilitatea sa ascult .flac-uri, dar diferenta este mare si intre mp3uri de la 192kbps in sus rulate pe echipare stock va dynaudio.

Link către comentariu

Nici pana acum n-am reusit sa deschid cutia de sub scaun sa vad ce e pe acolo dar in mod clar isi merita banii fata de standard (e si aici o relativitate).

Mi-a luat mult timp pana sa ii gasesc niste setari potrivite mie pentru ca pur si simplu dupa cateva mii de km, setarile preconfigurate ma deranjau. Inaltete erau prea puternice, mediile lipseau iar bass-ul e de 3 ori peste ce pot urechile/organele mele duce.

Totusi, senzatia mea e ca scopul lui a fost o calitate/claritate vocala cat mai buna in conditiile unui zgomot de fond relativ mare.

Pe scurt, e un sistem bun la cca 600 iepuroi dar clar inferior Harmann sau Bose de 800-1000 iepuroi.

Sunt curios cum e Canton-ul...

Link către comentariu

Pai cam la fel din ce descriu posesorii de Dynaudio/Canton. Dynaudio are si el difuzorul central din mijlocul bordului?

Link către comentariu

Eu am citit un review de pe-afara si concluzia era ca sistemul Canton este un pic peste DYNAUDIO la puterea bassului, dar DYNAUDIO reda mai fidel muzica...Cum zicea si dadu...600 euro merita, 100%. Nu te mai complici cu ceva aftermarket, tras cabluri prin masina pe sub scaune, demontat una alta..etc..

Modificat de DDoc
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am citit pe forumuri din Germania de noul Discover Media cu un ecran ceva mai mare fata de 2014. 6.5inch vs 5.7.

La fel posibil si faruri led din sapt45 2014, cele de pe e-golf

volkswagen-e-golf-headlight.jpg

La PBN nu au stiut sa imi spuna.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut

Am ca opțiune camera pentru marșarier și am observat că liniile de ghidare a traseului masinii nu se adaptează în funcție de cât de mult iau de volan, așa cum am văzut pe yt la unele prezentări.

Este posibil sa fie din cauza lipsei senzorilor de parcare spate?

Mulțumesc

Link către comentariu

Golf Comfortline 1.2 TSI 
Benzina / 1.2l / 77kW/ 105CP

Albastru (pacific blue metallic)

Camera video Rear Assist

Oglinzi exterioare rabatabile electric
Pachet asistenta sofer "Plus"
Pachet Relax
Radio CD Composition Media

Ce parere aveti despre aceasta configuratie? Multumesc! Bugetul este de 20k si face 19,9k. :)

Modificat de ds2703
Link către comentariu

Încă stau si ma întreb: De ce neapărat golf? Eu cu o mie mai putin am luat leon ST 1.2 tsi dsg7 cu plafon panoramic. Si e exact aceeasi masina pe interior. La exterior si in habitaclu îmi place mai mult seat dar asta e o chestiune de gust...

Modificat de bogdan lungu
Link către comentariu

Si Leon e o optiune serioasa pentru mine, dar la o configuratie similara cu cea a G7, fara Camera video Rear Assist, ca la Seat nu e, ajung la 19,5k.

Deci alegerea e bazata doar pe gust, diferenta fiind de 400 de euro minus camera.

Astept in continuare pareri despre configuratia de G7 de mai sus.  :D

Modificat de ds2703
Link către comentariu

De ce vrei si camera si parktronic? Mai ales ca ai un buget fix.

Pachet asistenta sofer plus mi se pare o fita. Sunt dotari mult mai importante decat front assist si ACC.

Incalzirea in scaune sau faruri xenon la 884e. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sincer, initial nu voiam ACC, am fost convins de discutiile de pe acest forum.

Insa la front assist tin destul de mult, asa ca am zis sa scot acel pachet asistenta sofer si sa adaug scaunul ergoactiv, care include si incalzirea in scaune + optiunea cu front assistul. :) Iese cu vreo 300 de euro in plus, dar banuiesc ca merita si eventual se mai poate negocia.

Link către comentariu

Încă stau si ma întreb: De ce neapărat golf? Eu cu o mie mai putin am luat leon ST 1.2 tsi dsg7 cu plafon panoramic. Si e exact aceeasi masina pe interior. La exterior si in habitaclu îmi place mai mult seat dar asta e o chestiune de gust...

In afara de faptul evident ca esti off-topic, tin sa-ti spun ca 1725 de "fraieri" si-au luat Golf in primele 7 luni din acest an. Cat despre "e exact aceeasi masina la interior" banui ca e o gluma, dar e bine sa ne lamurim, ca poate citeste cineva care nu a vazut masinile si te crede. 

Golf Comfortline 1.2 TSI 

Benzina / 1.2l / 77kW/ 105CP

Albastru (pacific blue metallic)

Camera video Rear Assist

Oglinzi exterioare rabatabile electric

Pachet asistenta sofer "Plus"

Pachet Relax

Radio CD Composition Media

Ce parere aveti despre aceasta configuratie? Multumesc! Bugetul este de 20k si face 19,9k. :)

ACC iti va face viata foarte usoara la drum lung; eu nu am luat si regret. Poate lasi camera (ca oricum ai park pilot) si oglinzile rabatabile (pe astea din urma le am si nu mi se pare ca merita neaparat) si iei pachetul de iarna. Pretul configuratiei: 20.057.

Apropo, se zicea candva ca de la 1.01.2014 va exista si optiunea care nu stiu cum se cheama, dar erau niste senzori care detecteaza daca e vreo alta masina in unghiul mort. Ce se mai aude cu ea: e ca si unghiul, adica moarta? Nu de alta, dar concurenta (Peugeot 308) o are de cand s-a lansat.

Si Leon e o optiune serioasa pentru mine, dar la o configuratie similara cu cea a G7, fara Camera video Rear Assist, ca la Seat nu e, ajung la 19,5k.

Deci alegerea e bazata doar pe gust, diferenta fiind de 400 de euro minus camera.

Astept in continuare pareri despre configuratia de G7 de mai sus.  :D

Imi vine greu sa cred ca Leon costa aproape cat Golf la configuratie similara. "Pe vremea mea", adica anul trecut, diferenta era de cel putin 2.000. In plus, discountul la Leon este sigur mai mare ca la Golf.

Modificat de Navi
Link către comentariu

Navi@ Blind Spot - 329EURO - pe configurator

Link către comentariu

Multumesc. (Nu m-am prins fiindca pe configurator nu are descriere.)

Eu optiunea asta as lua-o fara sa stau prea mult pe ganduri.

Link către comentariu

Multumesc.

Care o fi oare diferenta dintre Blind Spot si Blind Spot Plus?

Link către comentariu

Ai incercat in configurator sa selectezi Blind Spot Plus? Te obliga sa mai iei cateva dotari cum ar fi DLA sau LA, pachet L&V.

Oricum eu il vad disponibil pe 2.0TDI, 1.4tsi ACT nu pe 1.4 122, iar 1.2TSI nu se mai poate face HL. Pe CL insa se poate cupla cu Blind Spot.

Sunt curios daca vede bicilisti, motocilisti. Oricum eu nu o gasesc utila, deja dupa peste 30k facuti in Bucuresti mi-am format reflex in a ma uita dupa umar daca mi se pare ceva dubios.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Intrebare stupida: radio cd composition media, are cititor de cd-uri? Ca in descrierea de pe configurator nu scrie explicit acest lucru.

Link către comentariu

Da, are, in torpedou :)

Link către comentariu

@mike: d'aia am zis 'stupida' dar daca nu vad scris, nu mai cred nimic.

Mersi frumos @Navi

Link către comentariu

Sa continuam, acum ca am aflat ca are CD, are si magazie? Am uitat sa intreb mai sus...

Modificat de Catalin_AC
Link către comentariu

Golf

• 5.8" colour touch-screen
  • DAB digital radio receiver
  • Glovebox-mounted single CD player
  • MDI (Multi Device Interface), includes iPod cable and latest generation Lightning to 30-pin adaptor
  • SD card reader
  • Music playback from MP3, WMA and AAC files
  • Title and cover art display
  • 8 speakers, front and rear
  • 4 x 20 watt output
  • Car menu
  • Eco HMI

Totusi cine mai foloseste CD-uri in ziua de azi?

Datele sunt luate de pe vw.uk.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!