Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Depinde ce  optiunie, un A3 similar 7-lui meu, era cu doar 10.000 mai scump...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

@distrugatorul

aceleasi tip de postari le ai si in aria Octavia 3

Cumpara A3-ul si bucura-te de el insa renunta la flame-urile gratuite

Ai fost avertizat, urmatoarea abatere iti va aduce banarea contului

PS: voi face curatenie in 24h

Link către comentariu

A aparut pe configurator optionalul

Volan multifunctional piele incalzit (3 spite)cu comenzi pentru computerul de bord, radio si telefon, inclusiv maner schimbator de viteze imbracat in piele.

2ljkd3c.jpg

Link către comentariu

E de ceva vreme.

Best buy dupa mine la acest pret.

Link către comentariu

Yes indeed. Daca se incalzeste la fel de repede ca si scaunele, va fi prietenul posesorului.

Link către comentariu

O intrebare pentru cei cu volan multifunctional piele. Nu stiu cum dar la mine parca prea se zgaraie pielea ultrasubtire de pe volan. In nici 2 luni deja am 2 zgaraieturi de aprox 2-3 cm, pe care le simt ori de cate ori pun mana in portiunea respectiva. Ce sa ma fac, sa-l protejez, foloseste cineva ceva solutie de intretinere pentru pielea volanului? Mentionez, ca imi tai unghiile saptamanal :001:

Link către comentariu

Cumpara-i husa. :10[1]:

Al meu e in stare foarte buna dupa 18k si nu mi se pare ca pielea ar fi prea subtire.

Link către comentariu

Cumpara-i husa. :10[1]:

Al meu e in stare foarte buna dupa 18k si nu mi se pare ca pielea ar fi prea subtire.

Da, exact. O husa. Aia mai lipseste :icon_rendeer:

Link către comentariu

O fi de la ceas sau altceva. Nu cred ca e o problema cu pielea.

Link către comentariu

Si eu dupa 2 saptamani aveam ditamai zgarietura, dar macar nu se vede ca e mai in interior, dar eu voi stii mereru ca e acolo ca se simte la mana

Link către comentariu

Prietena are Kia Ceed, volan piele, dar acolo este material, nu ca la golf, subtire subtire subtire....

In rest, toate bune spre foarte bune dupa 45 de zile si 3100 km parcursi :001:

Link către comentariu

Salut tuturor.Vreau sa-mi cumpar un golf 7 si am intrat pe acest forum pentru a afla si parerea celorlalti.Este vorba de un vw golf 7,culoare :Negru (deep black pearlescent), motor 2.0 tdi 150 cp varianta highline cu urmatorele dotari:

Aer conditionat automat Climatronic

Camera video Rear Assist

Jante aliaj usor "Madrid" 7J x 17

Lampi spate rosu inchis cu LED si

iluminare placuta inmatriculare spate cu LED

Oglinzi exterioare rabatabile electric

Pachet iarna

Pachet lumini si vizibilitate

Privacy-glass

Radio CD Composition Media

Selectarea modului de conducere

Sistem proactiv de protectie

Suspensie sport

Scaun sofer ergoActiv

Va multumesc.

Link către comentariu

Salut tuturor.Vreau sa-mi cumpar un golf 7 si am intrat pe acest forum pentru a afla si parerea celorlalti.Este vorba de un vw golf 7,culoare :Negru (deep black pearlescent), motor 2.0 tdi 150 cp varianta highline cu urmatorele dotari:

Aer conditionat automat Climatronic

Camera video Rear Assist

Jante aliaj usor "Madrid" 7J x 17

Lampi spate rosu inchis cu LED si

iluminare placuta inmatriculare spate cu LED

Oglinzi exterioare rabatabile electric

Pachet iarna

Pachet lumini si vizibilitate

Privacy-glass

Radio CD Composition Media

Selectarea modului de conducere

Sistem proactiv de protectie

Suspensie sport

Scaun sofer ergoActiv

Va multumesc.

Un amic are un golf 7, negru...L-am intrebat odata legat de configuratia aleasa, de ce ii pare rau asa dupa x luni de folosire....la care el..."Ca am ales culoarea neagra"...fff pretentioasa...In rest...fa un efort si pune DCC.... Si su suspensii sport este chiar OK, dar daca as putea alege din nou, as bifa si DCC...Daca esti fan muzica de calitate alege si DYNAUDIO...ma bucura zi de zi.... Stiu, deja vorbim de aprox 1400 euro in plus... Daca masina este una pe stoc la vreun dealer, nu mai are rost sa vorbim de ce sa mai pui extra...eventual de cat sa negociezi din pret :001:

Modificat de DDoc
Link către comentariu

Masina este pe stoc si este negociata destul de mult.

Link către comentariu

Are cam tot ce ii trebuie si daca zici ca pretul este ok atunci nu stiu ce mai astepti, cumpar-o !

Link către comentariu

Privacy glass mi se pare mult prea scump pt ce ofera, si sistemul proactiv de protectie nu mi se pare sa ajute cu absolut nimic, iarasi sunt bani in plus. In rest configuratia e de bun simt, pacat ca nu are si xenon. Cat despre suspensia sport... nu as mai vrea dupa ce am avut 9 ani aproape pe Golful 5. DCC all the way!

Dar daca pretul e ok, masina merita, motorul este destul de rafinat si se misca foarte bine la greutatea Golfului.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

DSG sau xenon sunt oricand de preferat in detrimentul altor optionale...

Link către comentariu

Pachetul technology este ce trebuie :D. Acum depinde cat de hotarat esti sa iei de pe stoc si sa nu regreti ulterior lipsa unor dotari pe care le doresti. Vorbesc din proprie experienta cu masina luata de pe stoc.

Link către comentariu

NU culoare neagra, parerea mea dupa multe masini negre...

Pentru variante sport, merge demential rosul acela aprins, iar pentru cele normale merge super ok culoarea cea mai vanduta (silver tungsten, vezi masina mea din semnatura).

M-am uitat la zeci de G7 pe drum si totusi asta este culoarea care i se potriveste cel mai bine, in plus se intretine foarte usor si nu se vad micile stersaturi gen urme de la spalat.

Modificat de VictorGolf
Link către comentariu

NU culoare neagra, parerea mea dupa multe masini negre...

Pentru variante sport, merge demential rosul acela aprins, iar pentru cele normale merge super ok culoarea cea mai vanduta (silver tungsten, vezi masina mea din semnatura).

M-am uitat la zeci de G7 pe drum si totusi asta este culoarea care i se potriveste cel mai bine, in plus se intretine foarte usor si nu se vad micile stersaturi gen urme de la spalat.

subscriu si eu, tot ca si posesor de tungsten silver

Link către comentariu

distrugatorul

Stie cineva daca este diferenta de marime display intre computer de bord si computer de bord plus? 

Link către comentariu

Sigur ca este. Eu pentru asta am si luat computer de bord plus.

Link către comentariu

Nu e ieftin deloc dar grafica display-ului color e superba.

Link către comentariu

Nu e ieftin deloc dar grafica display-ului color e superba.

si are si functii in plus fata de computerul de bord standard.

Link către comentariu

Cei care aveti navigatie dar modelul mai ieftin, Discover Media parca se numeste, cum vi se pare? Hartile sunt detaliate, utile, ajungi unde trebuie in orase (si aici nu ma refer neaparat la Bucuresti, Brasov ci la orase mai mici)? Cum este in afara tarii, stie autostrazi, sensuri unice etc? Merita cei 700 de euro sau cat este in detrimentul uneia mai ieftine si care se monteaza pe parpiz?

Cum este cu update-urile? Cat de des trebuie facute? Cat costa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!