Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

pe 1.6 TDI se poate pune DCC , pe 1.2 TSI,Nu se poate pune .

Schimba destul de mult comportamentul masinii, mie unul asa mi s-a parut.

Puntea pe spate se schimba in functie de motorizare sau transmisie (4motion -1.6 TDI )

In rest nu se schimba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am văzut acum pe configuratorul din germania jantele Serron... deosebite... ma interesez zilele astea de ce nu se pot comanda si in Romania, pt că la noi pe configurator nu apar.

Link către comentariu

Jantele Serron care sunt si pe GTI 6 de America si pe editia Adidas. E aiurea sa le puna acum pe G7 din fabrica.

La noi nu au pus in configurator nici Durban 18 care au fost lansate odata cu G7.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

chiar ca DEOSEBITE ... :| sunt pe lista de cumparaturi :)

La noi nu se pot comanda nici toate accesoriile din germania (multe jante, praguri, spoilere etc etc)

Link către comentariu

The_Ego, intr-adevar am observat ca nu sunt nici Durban, dar nu ma afecteaza foarte tare, pentru ca după parerea mea seamana foarte mult cu cele pe 17 care vin la pachetul R line, si probabil nu au considerat romanii interesati asa tare de jante pe 18. Dar tot nu pot sa inteleg cu ce i-ar afecta.. sa ne dea posibilitatea sa configuram la fel cu germania Am vazut ca e cum spui tu, ieri cand cautam jantele pe google am vazut ca foarte multe golf-uri 6 gti au avut modelul asta... as fi făcut un efort si eu sa le pun  :)

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Dealerul local negociază cu fabrica pachetele de optiuni. Injurati Porsche romania :)

Link către comentariu

@Golf TDI: Le gasesti SH la un pret bun :D.

Cele de pe R-line sunt Santiago si vin in doua dimensiuni 17 si 18. Intradevar se aseamana cu Durban. La nemti se pot comanda inclusiv jante 19" Luxor. 

Modelul meu preferat este Marseille

1374204-599456490101074-515346771-n-5327

Totusi praguri, jante si alte accesorii se pot comanda dupa cod, dar la un pret exorbiant.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru ca tot sunt atatea discutii despre diferente de configuratii. Sunt tari in care composition color vine doar cu usb si cu card sd. Fara cd...

Link către comentariu

Interesant totusi ceva, daca ai pe masina tot ce-ti trebuie (fizic vorbind) pentru traffic sign recognition, nu ar trebui sa poti sa-l activezi ? :)

Nu ca ar fi ceva util .... :)

P.S: pentru cei ce vor sa "scape" de start&stop, gasiti pe kufatec interfete care va dezactiveaza "permanent" (adica pana cand vrei tu sa reactivezi) optiunea, prin simpla conectare la mufa OBD a masinii. Pretul e 30EUR.

Link către comentariu

Interesant totusi ceva, daca ai pe masina tot ce-ti trebuie (fizic vorbind) pentru traffic sign recognition, nu ar trebui sa poti sa-l activezi ? :)

E un tip pe un forum din UK care incearca de cateva luni sa faca asta si n-a reusit inca.

Link către comentariu

Navigatia Discover Media, in lista de preturi este 500 si ceva de euro. Pe configurator, daca se bifeaza Discover Media se cere si Composition Media, totalul ajungand pe la 750 eur. Care este pretul corect?!

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Link către comentariu

M-am uitat acum pe oferta pentru viitoarea mea masina, ala e pretul corect, Discover Media+Composition Media, adica aprox 774 de euro :)

Si acum o intrebare legată tot de "configurare" :) Eventual dati-mi vă rog un raspuns pe PM ca sa nu fim off-topic... CU inscriptionare Golf 2.0 TDI 4motion sau FĂRĂ? :D Tind să fie fără, sau o las si cand ar ajunge masina dau jos Golf si pun R-line si las doar 4motion in dreapta

bf8n.jpgspmq.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Eu am ales cu inscriptionare.Iar 4motion e altceva.

Pina la urma e chestiune de gust.

Link către comentariu

Multumesc cristianionut, cred ca o sa il comand cu inscriptionare, si daca nu imi place cum arată, se pot da usor jos. M-am interesat astăzi.

Link către comentariu

Gata, nu vă mai stresez cu dotări :) Sper să ma mândresc in aria "Mașina mea" peste câteva luni, care sigur vor trece greu :D

Link către comentariu

Ha ! Nu pot sa nu scriu asta ! :) Dynamic Light Assist a fost "lansat" (bagat in configurator) pe data de 14.02.2014, intr-o zi de Vineri.

Eu comandasem masina pe 10.02.2014 iar pe 17 (Luni) am adaugat si DLA.

Tinand cont ca nu mi s-a modificat termenul (saptamana 15), ca nu am intarzieri de la vreo optiune si de faptul ca acel termen e bazat pe comanda din 10.02, sunt 99,99% sigur ca sunt primul din Romania cu DLA :)

Link către comentariu

Felicitări! O optiune pe care foarte putini masini o pot avea! Si care te va bucura la fiecare drum, noaptea :)

Link către comentariu

ehe.. ce astepti tu sa iti vezi masina :)) sa vezi ce astept eu sa iti vad masina :)) nu te superi ca o sa o conduc inaintea ta, nu? CZR ?:))

Intradevar optiunea este foarte foarte utila, si este clar ceva ce merita pus pe masina. O masina cu xenon nici nu ar trebui sa vina echipata fara DLA, parerea mea, e pacat de ceea ce face sistemul. Bine este clar.. depinde si de buget. :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nimic nou pe aici.. nu mai comanda nimeni golf .  In vara o sa fie disponibil Euro 6 pe benzina 1.4 TSI 150 CP . Pentru cine este curios.. si multe alte schimbari destul de interesante.

Link către comentariu

Mai multe detalii, daca tot ai zis de schimbari. Doar cp sunt schimbati fata de cel de 140? E in continuare ACT?

Link către comentariu

:) Pai si placerea de a face o configuratie pentru cineva de forum unde mai este ?:)) 

Va fi 150 CP tot cu ACT Euro6. iar 2.0 TDI va fi doar Euro 6, schimbarile in vara. momentan nu sunt vizibile in sisteme.

Se introduce parbriz incalzit pe Benzina. Oglinda cu unchi mort.

90% Privacy pentru GTI si GTD . Mai e ceva special.. dar ramane surpriza. Sa vedem cine ma intreaba pe privat :)

Link către comentariu

Directia progresiva optional la R-Line?

Link către comentariu

Nope... nu am asa multe informatii...

Link către comentariu

Parerea mea este ca astfel de informatii nu ar trebui tinute secret (sau surpriza), pentru ca e posibil sa fie oameni care isi doresc anumite optionale si sunt dispusi sa astepte dupa ele. Ar fi pacat ca pentru cateva luni sa le rateze, totusi o masina o tii ceva ani. :)

Eu de exemplu mi-am dorit foarte mult DLA, dar nimeni nu putea spune la momentul acela cand ar fi urmat sa devina disponibil. Pana la urma a intarziat mult peste cat as fi fost eu dispus sa astept, dar daca ar fi devenit disponibil dupa 1-2 luni m-as fi zgariat pe ochi...

Link către comentariu

Pai da.. eu de asta am spus ce stiu, sa ajut un pic. am pe cineva care isi dorea foarte mult o motorizare benzina EU6 , daca eu ii spun acum .. nu se poate.. si dupa in 2 luni vine motorizarea, eu pic de neserios in fata persoanei. nu sunt schimbari asa mari, sunt anumite optionale care nu se stiu tot timpul . eu mai zic cand mai aflu ceva nou..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!