Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Pt hatchback si eu as renunta la trapa in detrimentul altor optionale mai utile. Trapa merita luata la Variant, unde e panoramica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@JUG scaune incalzite am pus (pachetul de iarna) insă parbriz incălzit nu vreau, pentru ca desi e foarte folositor, am vazut pe Passat CC si mă deranjează rezistentele alea subtiri... le observ, parca distorsioneaza parbrizul, prefer sa mai astept 5 minute iarna la plecare decat sa ma enerveze in tot timpul anului. Trapa imi place ca aspect, nu sunt fumător, deci nu o iau pt utilitate, dar iar e ceva ce mi-am dorit de mult. Antifonată e intr-adevar incomparabil cu golful 5... acum nu stiu daca asa va ramane in timp (ma refer la zgomotul suspensiilor) dar cel putin masina de test-drive mi-a placut mult cat era de silentioasa. Vopsea metalizată nu cred ca o sa iau pt ca-mi place cum arata albă masina.

@cris.g multumesc pt feedback.

Link către comentariu

Din cate stiu exista si alb metalizat...

Volan incalzit nu au bagat?

Link către comentariu

Eu as renunta oricand la 4x4 in favoarea DSG-ului.

Nu vad un TDI sa fie foarte sportiv cat sa fie nevoie de acea tractiune in plus a 4x4-ului pe curbe si nici nu-l vad facand orice fel de off-road cu suspensie sport din fabrica. Strict parerea mea, pur si simplu nu vad rostul tractiunii integrale pe o masina care nu se poate "bucura" cu adevarat de ea...

Link către comentariu

R-line clar merita. 

Vezi mai bine DSG decat 4x4 si Dynaudio decat o trapa.

Euro 6 nu plateste taxa, asa ca mai bine te orientezi spre 6.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Va multumesc mult pt sugestii, dar la 4motion nu renunt pentru nimic... de prea multe ori m-am enervat ca nu am aderenta nici macar la 1.9 tdi... Si automat pică din păcate si posibilitatea de a pune Dynaudio... dupa care sincer imi pare rau...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Dupa 27 de pagini pe acest topic, iata o discutie care mie imi place. :icon_bounce:

Golf TDI fata de ce ai configurat tu eu am ales motorul de 1,6 TDI. Poate anul care vine voi avea un drum la Timisoara si poti vedea configuratia mea care a costat 24 000 de euro si ai tot ce vrei.Iar la 1,6 ai casco ieftin putin peste 800 de euro/an.

Tractiunea integrala si eu o consider o dotare super, ideala pentru Romania.Eu am mers pe confort line fiindca nu am vrut culoarea bordului neagra ca la highline.Compozit media se aude ok, pentru ca golf-ul este o masina mica si nu ai nevoie de cine stie de ce linie, de fapt nici nu ai loc.

Vezi si scaunele ergoactive, care au inclus scaune incalzite si dai ca diferenta circa 200 de euro.

Eu nu am luat vopsea metalizata ci pe cea moca care este un gri inchis.Pentru romania unde fiecare animal cu pretentii de om se trezeste artist si isi lasa autograful zgaraind masina ta nu merita altceva.

Link către comentariu

Ergoactive nu merg cu scaunele de R-line.

Ia in calcul si portbagajul mai mic la 4motion.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@cristianionut, mi-ar face placere sa stam la o poveste. Si cat priveste culoarea, pe langa faptul ca-mi place f mult albul, eu avand acum masina neagra, e mult mai simplu de nimerit nuanta in caz de Doamne Fereste zgarieturi de la borduri etc :) @The_Ego, am luat in calcul si varianta asta, nu ma deranjeaza prea tare, in masina actuală am un subfoower bandpass care ocupa 80% din portbagaj, ca urmare deschid hayonul poate odata pe luna sa mai vad ce am.acolo :))

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Cel mai greu de nimerit, e nuanta de alb.  ;)

Modificat de dadu
Link către comentariu

30k pt o Skoda e mai rezonabil, nu? :)) Trebuie sa fi si mai pasionat.

Pt jante, R-line vine cu Salvador 17". Intreaba la dealer cat sunt ele. 
Sunt curios daca se pot livra si cu 18" in Ro.

Volkswagen_Golf_mk7_R-line_07.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sunt in jur de 500 cele pe 17" pot veni si pe 18" dar pentru RO eu zic ca sunt suficiente 17":)

Link către comentariu

Corect, pe 17 cred ca sunt mai potrivite... desi arata mai bine cu 18. Si nu vreau sa fiu subiectiv, dar cu totul altfel imi pare că arată un Golf R-line decat o Octavia combi :D

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Nu se vor pune.

Doar R-ul beneficiaza de 2 drl-uri si semnalizare led. Ramane insa tot cu bixenon.

2014_volkswagen_golf_r_16_1024x768.jpg

Link către comentariu

Cred că e singurul forum auto, unde lumea chiar stie ce vorbeste! Multumesc inca o data pentru promptitudine :) Păcat că nu se pot comanda măcar asa :) Arată foarte bine, sau chiar dacă are un singur DRL, dar măcar semnalizarea aia sa fi fost led :(

Link către comentariu

Pune atunci motor de 1.4 TSI 140 CP si mai economisesti niste bani fara sa pierzi din performante...

Link către comentariu

Da, as economisi foarte multi bani cu tsi-ul, dar nu vreau sa renunt la 4motion.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Am fost si eu in dilema asta, prima alegere era A3 Sportback 1.8 TSI quattro, apoi am ramas la 4motion TDI vs TSI cu DSG.

Dupa multi km cu Haldex 4 pe Tiguan, pot doar sa spun ca trebuie sa fie superb cu Haldex 5 dar nu  as renunta totusi la DSG pentu ea (si crede-ma, jumatate din timp eu urc si cobor dealuri serioase). Maine ma duc la ski cu Golful.:D

Nu te grabi9, gaseste niste masini pentru niste plimbari mai lungi, repeta-le dupa cateva zile/ o saptamana, sa dai voie impresiilor sa se "sedimenteze".

Link către comentariu

Care ar fi mega-avantajul pentru 4 motion daca nu sunt indiscret ?

Link către comentariu

@dadu, am mers cu aproape toata gama vw/audi (in afara de variantele foarte rare) asa ca am studiat si variantele 4x4 si dsg, etc :) Intr-adevar e deosebita cutia DSG... cea mai bună de departe dintre toate concurentele. Alegerea cu 4motion-ul e exact cum ai ales tu DSG-ul, desi stii ca ambele sunt optiuni foarte bune. Distractie placuta la ski!

@VictorGolf, mega-avantajul e ca este optiunea pe care mi-o doresc cel mai mult :) Vorba aia... alegere cu inima :)) La stilul meu de mers imi e foarte folositor 4x4.

Link către comentariu

Bine, cum zici tu, dar legile fizicii nu au fost invinse pana acum, dupa cum bine vedem in fiecare dimineata la Stiri.... :(

Link către comentariu

Automobilul dumneavoastra     Pret Noul Golf Highline 2.0 TDI DSG
Motorina / 2.0l / 110 kW/150 CP / Direct Shift Gearbox / 4-usi
Consum combustibil oficial: 4.5l/100km
Emisii CO2: 119g/km
Oxizi de azot (NOx): 0,136g/km EUR 24.750,40 Culoare exterior
Albastru (Night blue metallic) EUR 457,56 Tapiterie Alcanta,Vienna,stofa
Culoarea tapiteriei: negru
Mocheta: negru
Plansa de bord: negru     Aer conditionat automat Climatronic Detalii EUR 194,68 Alarma antifurt "Plus" Detalii EUR 286,44 Camera video Rear Assist Detalii EUR 203,36 cod intern   EUR 0,- Fara inscriptionare model si motorizare   EUR 0,- Faruri Bi-Xenon cu lumini de drum LED Detalii EUR 420,36 Keyless Access Detalii EUR 0,- Pachet drumuri grele Detalii EUR 648,52 Pachet lumini si vizibilitate Detalii EUR 194,68 Pachet Technology Detalii EUR 1.191,64 Park Pilot Detalii EUR 524,52 Privacy-glass Detalii EUR 272,80 Radio CD Composition Media Detalii EUR 240,56 Roata de rezerva de uz temporar 3,5 JX18   EUR 0,- Scaune fata ergoActive Detalii EUR 324,88 Sistem audio DYNAUDIO Excite Detalii EUR 620,- Volan multifunctional piele (3 spite) Detalii EUR 63,24 Total: EUR

30.393,64

Am platit avansu' si intr-o luna trebuie sa soseasca ! Pretul afisat este de pe configurator, dupa o mica negociere  am reusit sa o scot la 28.510 .

Modificat de meduza
Link către comentariu

Meduza: Felicitari de alegerea facuta.Pentru mine apreciez ca ai ales pachet de drumuri grele.

Golf TDI: Eu cand am configurat masina, dealerul m-a intrebat ce buget avem.I-am spus ca e nelimitat si ca avem in minte o configuratie la care el doar a cautat sa o imbunatateasac prin diverse dotari care trebuie sa recunosc ca ce ofera configuratorul la golf 7, nici la gama berlina la alte marci nu gasesti.(ex.4 motion sau scaune ergoactive).Evident ca dealerul a incercat sa sugereze si alte modele sau gama audi ca doar "clientul are bani".Interesant ca langa golf in magazinul de prezentare era un Tuareg si batea mereu cate un apropos.Dar pe mine alta masina nu ma reprezinta.Dar si sa platesc peste 25 000 de euro pe o masina nu merita, sunt totusi niste bani cu care poti cumpara o casa.

Asa ca va recomand ce am facut si eu:test drive si nu va grabiti cand configurati masina.Eu am facut test drive de la Logan pina la Tiguan, inclusiv "balena" de skoda Octavia 3.

Link către comentariu

@medusa: mishto configuratia, cam mare pretul pentru o masina (asa cum spuneam mai devereme) dar ma rog, fiecare cu ale lui. In schimb culoarea mi se pare gresit aleasa: Golf arata nasol pe culoare inchisa, in plus pe acel albastru se vor cunoaste toate imperfectiunile ce vor apare inerent.... :(

Recomand Silver Metallic, Tungsteen Silver, Alb sau Rosu aprins metalizat. Pe toate le-am vazut si arata cel mai bine.

@cristianionut: ce anume nu ti-a placut la O3 ?

Modificat de VictorGolf
Link către comentariu

La Octavia 3 nu mi-a placut ca este foarte mare.Si daca mai vrei un  motor de 1,6 tdi parca e o masina submotorizata.Pai are un portbagaj de parca te-ai muta permanent.La compartimentul motor pe partea dreapta a motorului niste fire cam atarnate.Oricum masina aia fara senzori de parcare, nu ai cum sa parchezi. Dar trebuie sa recunosc ca masina are un aspect deosebit .

Pur si simplu am avut senzatia ca sunt cu o skoda superb. 

Revenind la topic: fiecare cu pasiunile si placerile proprii.Daca asa ii place omului culoarea pentru masina.Si mie multi mi-au reprosat ca am ales culoarea cea mai ieftina cand am dat peste 24000 de euro pe masina sa nu aleg o culoare deosebita.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!