Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Da niste telefoane la alti dealeri din zona. Mai bine faci un drum de 100-200 Km acum decat sa traiesti 3-5 ani cu o suspensie care nu-ti place...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

golf7 r-line<>

Daca au trecut 4 sapt de la lansarea comenzii nu mai poti modifica nimic...

Link către comentariu

As incerca totusi, avand in vedere ca inca nu s-a confirmat comanda, ca nu m-a sunat sa-mi spuna ca e confirmata. Am mai observat lume spunand ca au putut modifica dupa o luna.

Link către comentariu

golf7 r-line<>

Poti incerca nu pierzi nimic, asa am facut si eu in a 5 a sapt de la lansarea comenzii si mi ai spus ca doar 10 zile se poate modifica comanda dupa lansare...wtf le am spus ca doar vreau sa adaug dynaudio nu modific cu nimic masina....

Link către comentariu

Eu personal nu iti recomand suspensia sport. Am facut eu prostia asta sa iau suspensie sport pt ca jantele standard de pe Hl nu imi placeau. Pe langa faptul ca e lasata , este si foarte sensibila cu orice groapa/damb.

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Da, cam aia e problema, ca as vrea Madrid, dar nu vreau sa sacrific prea mult confortul. E obligatoriu, in the real world, sa ai suspensie sport pe jante de 17? Ca le-as putea lua SH dupa ce vine masina. Numa sa nu mai trebuiasca sa schimb si arcuri sa stiu eu ce pe langa.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere se vede prea ridicata cu jante 17" fara sa fie coborata macar 15mm (cat o coboara suspensia sport de fabrica)

Link către comentariu

Suspensie cu reglare adaptiva DCC
inclusiv selectarea modului de conducere Suspensia cu reglare adaptiva reactioneaza automat in functie de conditiile de condus, tinand cont de actionarea franelor, acceleratiei si directiei. In plus, soferul poate alege una dintre cele trei configuratii prestabilite: confort, normal sau sport. garda la sol coborata cu cca.10 mm
Link către comentariu

si oricum, DCC nu modifica garda la sol :). iar -10mm sunt insuficienti pentru 17", imho

Modificat de mike.
Link către comentariu

Eu conduc zilnic G6 cu suspensie sport +arcuri VWR -30mm si jante pe 18 si iti recomand o suspensie sport pt stabilitatea pe care o ofera, nefiind prea dura comparativ cu o alternativa aftermarket.

-15mm este compromisul ok pt o masina de oras care vede borduri, parcari si mai stiu eu ce obstacole.

Link către comentariu

Pentru 1.2, chiar nu cred ca merita sa bagi banii in asa ceva. Si in fapt, nu iti iei asa ceva sa fortezi masina pe viraje.

Modificat de dadu
Link către comentariu

Nu este vorba de viraje luate in forta, este vorba de stabilitatea masinii si dinamica ei per total.. Dar daca preferi o 'barcuta', este alegerea ta. Eu mi-am exprimat opinia. :)

Bafta!

Link către comentariu

mike, tu citesti ceva pe aici sau tu intrebi tu raspunzi si restul nu conteaza ?

a pus colegul cris.g descrierea suspensiei DCC.

EDIT: nu stiu de ce-mi bat capul. Moda dicteaza ... iar moda este "cat mai low" ...

Modificat de C Z R
Link către comentariu

nu am intrebat nimic, insa se pare ca limba romana este..foarte interpretabila, ca sa nu fiu aspru.

spune-mi, te rog, ce afirmatie eronata am facut eu. pana acum, posturile tale in topicul asta sunt asemeni celui de mai sus, pline de atacuri si scarba legat de cele relatate de colegii forumisti.

o seara buna si frunte descretita iti doresc!

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pentru 1.2, chiar nu cred ca merita sa bagi banii in asa ceva. Si in fapt, nu iti iei asa ceva sa fortezi masina pe viraje.

N-are nicio legătură cu 1.2. Acum nu vreau să fiu gică-contra, da chiar m-am săturat de gândirea asta, absurdă din punctul meu de vedere, că 1.2 e pentru dormit pe drum. Orice mașină poate fi forțată pe drumuri în momentul în care 50km/h în curbă e considerat periculos. Plus de asta, de exemplu eu am ales 1.2, da l-am umplut de opționale. La prețul care-l dau eu se putea lua 1.4 ACT fără opționale...și-atunci banii îi poți băga în orice, fie chiar și aspect/siguranță pe drum, indiferent de motorizare.

Anyway, cel mai probabil o să rămân cu roțile de HL pentru că nu prea vreau să compromit confortul.

Link către comentariu

Poti sa o iei cum vrei, din toata lista de optionale cred ca numai de jante de 17" nu ai/avem nevoie. Decat jante mai bine un ACC, decat ACC mai bine Park Pilot sau xenon si poate alama, poate airbag-uri spate... Ce lista de optionale ai? Poate iti mai dam una-doua idei.

Link către comentariu

E toată configurația cu câteva pagini în spate. :) Uite un link direct. Cum am zis și înainte, pe 1.2 nu se poate pune ACC, că l-aș fi pus fără urmă de îndoială.

Link către comentariu

Stai linistit, e configurata foarte bine masina.

ACC nu se poate pune pe 1.2 sau DCC?

ACC=Adaptive Cruise Control este inclus in

Pachet asistenta sofer "Plus"
  • Adaptive Cruise Control: asistent pentru menţinerea constantă şi adaptarea vitezei de rulare în funcţie de ceilalţi participanţi la trafic
  • Front Assist: sistem de recunoaştere a situaţiilor critice care pregateste masina pentru franare de urgenta, scurtand astfel distanta de oprire. La viteze de sub 30 km/h acesta, in functie de conditii, poate chiar actiona frana in locul soferului

care se poate comanda pe 1.2

Link către comentariu

Computer de bord premium - 134 E

DYNAUDIO Excite - 614

Discover Media - 768

Dar...

Bixenonul tau + kessy te costa 1614 euro.

Daca le dai jos si pui:

Pachet Technology - 1463 E

si pui PXD - 416 Euro, ai pt 1830 euro , in plus: alarma, stopuri spate led, computer premium... Asta ar trebui modificata neaparat.

PD: cum functioneaza Front Assist-ul asta (camera video, radar...)?

Modificat de dadu
Link către comentariu

Scuze, da, DCC. ACC nu e in optionale acum.

Relativ la Technology, asa e, dar n-am mai vrut sa mai adaug peste 22k. Plus ca nu consider niciuna din lucrurile adaugate de acest optional neaparat necesar. Ai dreptate ca e un avantaj real, dar aici s-a pus problema pragului psihologic. Am plecat de la un i30 in varianta cea mai dotata la 16k si am ajuns la 22k. Deja orice ar fi fost batea la ochi.

Link către comentariu

Din ce am mai citit pe la nemti, 75% din pproprietari sunt nemultumiti de sistemul de sunet. Eu n-am "ascultat" decat un Comfortline si mi-a ajuns. Daca asculti tot timpul muzica, Dynaudio nu ar fi de ratat.

Discover media - nici p-asta nu l-am vazut functionand dar atata timp cat iti afiseaza intre cadrane directia de mers si indicatiile, eu zic ca e suficient (ar fi frumos sa ma trezesc ca nu e asa...), Discover Pro are deja alt scop. Am folosit de atatea ori telefonul pe post de navigatie incat nu vad de ce nu ar fi suficient asta.

Modificat de dadu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!