Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Xenon retrofit la pret rezonabil? Nu cred. 

Te duce la 1200euro pe putin cu tot ce trebuie. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atât e și din fabrică, deci îl consider rezonabil dacă nu trebuie să dau mai mult.

Link către comentariu

Mai bine din fabrica decat sa faci retrofit. Am zis pe putin daca gasesti oferte bune la toate piesele si unele trebuie luate SH. Doar farurile cu becurile sunt 1000euro (nu as luat sh aici). Calculator central de xenon, autoleveling, nu stiu cum e cu centrala electrica de G7..E mult de sapat si de schimbat.

In plus xenon-ul din fabrica vine cu spalatoare. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

So you're rooting for M6 + Xenon. :)

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

apropo de fiabilitate, cati km faci pe an/luna? cati km crezi c-o sa tii masina? cati ani crezi c-o sa tii masina?

daca totul e atat de simplu in mers in oras poate nu ai nevoie de dsg. dar nu te baza pe un (1) test drive...cand vei folosi dsg-ul zilnic prin oras o sa te indragostesti.

park pilot da, clar!

in functie de prima intrebare poti opta intre dsg si xenon + manuala.

Link către comentariu

Făceam aprox 15k pe an, poate un pic mai puțin, când stăteam la distanță mai mare de lucru, acum am înjumătățit distanța. 

De ținut, plănuiesc maxim 3.5 ani, să o dau cu un strop de garanție. Presupunând că oricum în maxim 2,5 ani apare alt model la orice mașină.

Modificat de 1-Q
Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Atunci ia ti dsg-ul linistit! Nu ai de ce sa ti faci griji de fiabilitate. Plus parkpilot si aia e:)

Sent from my Z10 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Zici tu, dar majoritatea problemelor ce le-am găsit pe net cu DSG7 sunt până în 20k. De-acolo îndoiala mea.

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Ok! Atunci daca dsg-ul iese din calcul pentru preconceptii ce sens are sa mai vorbim? Scoate l din calcul si ia ti xenon si manuala si gata

Link către comentariu

DSG-ul e bun, mi-e mie greu să renunț la Xenon. Anyway :)

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Ia dsg-ul! :)

Link către comentariu

Dsg. Si o sa ai si valoare buna la revanzare.

Link către comentariu

Eu merg atipic in oras (3-4km) si de aceea consumul este cca 12/100, daca merg pe manual si e mai liber cca 10/100.

Daca iei DSG ai cu ce sa te joci, pe Sport merge bine si in oras si la depasiri si pe serpentine;) Neaparat cu padele pe volan! Daca zici ca e diferenta de numai 200€ si inca pastrezi senzorii de parcare atunci poate ar fi bine sa incerci DSG-ul :) Xenoanele sunt super dar nu le folosesto decat noaptea, cutia o folosesti mereu, intradevar in trafic sau la cozile pe valea prahovei, e o joaca. Doar ca subtureaza, dar se rezolva cu retrogradare din padela sau pe Sport.

Link către comentariu

4 ani oricum ai garantie la DSG .. dupa astia 4 o mariti si aia e .. dar valoarea de revanzare nu va fi influentata .. lumea cam fuge de DSG la sh pe masini din astea .. asta daca nu e touareg, q7, a6,  etc ..

Link către comentariu

Eu te-am sfatuit sa iei manuala pentru ca am vazut ca ai zis ca ti-a venit greu cand te-ai urcat in masina cu DSG. Eu am DSG7, nu ma vad conducand manuala dar poate tie iti place sa schimbi viteze. Mie nu.

Apoi, pentru oras 1.2TSI e suficient.

Cat despre Park Assist, eu nu as renunta la el. Iti arata daca ai loc cu masina in locul de parcare. Nu trebuie sa mergi cu 10km/h ca sa-l gaseasca, trebuie sa nu depasesti 30km/h. In unele cazuri, Park Assistul baga masina mai repede in parcare decat o poate face soferul; e adevarat ca depinde si de sofer. Nu inteleg de unde conceptia ca Park Assistul este lent, nu e deloc asa. In plus, te si ajuta sa o scoti din parcare. Cateodata s-ar putea chiar sa conteze si sa regreti ca nu ai luat Park Assist ci doar Park Pilot. Diferenta de pret intre ele nu este asa de mare. (apropo, eu personal as renunta la optionalul Sistem proactiv de protectie).

Cand mi-am comandat eu Jetta, Bi-Xenon nu exista in lista de optionale. Halogenele sunt slabe rau, abia vezi 2m in fata - asta in oras. Stii bine ce drumuri avem in Romania. Eu zic sa-l iei. Sa-l pui ulterior e costisitor. La ora asta e 1800euro. Pe langa, e posibil sa trebuiasca sa schimbi centrala, senzor autoleveling. Nu mai vorbesc de garantia pe partea electrica, o sa o pierzi.

Cat priveste valoarea la revanzare daca ai DSG, eu vad cu dus si intors treaba asta. Cred ca devalorizarea e la fel pentru orice masina, fie manuala sau cu DSG. Pe de alta parte, daca o tii pana aproape sa iasa din garantie, vei da mai greu o masina cu DSG7 decat una cu cutie manuala.

Link către comentariu

Și eu am zis non-stop cât am condus mașina curentă că următoarea e cu DSG. Dar conducând DSG-ul, nu mi s-a mai părut așa de fain. E drept, am condus-o 30-40 min..dar oricum.  Dar diferența de la cutia mea la golf e destul de mare, mult mai fain se simte cea de pe golf.

Cred că e adevărat, cam toată lumea se ferește de DSG second pentru că se știe de problemele cu ele și numai cei mai viteji se riscă. Și prietenul meu ce are un G6 DSG a evitat mult timp să ia, dar s-a ivit o ofertă bună și s-a riscat. El zice să iau DSG că xenon se poate face retrofit, da DSG nu...cred că totuși și la Xenon e destul de greu, cât să nu merite.

Referitor la Assist, cred că ai dreptate, e bun pentru validarea locului găsit, și din ce-am văzut în ceva filmulețe senzorii sunt activi și doar folosind Pilot. Deci ai mai multă siguranță la parcare.

De keyless zice cineva ceva?

Link către comentariu

Tot eu :D  E super keyless, practic nu mai ai treaba cu cheia, o tii in buzunar.

Uite sa vezi ca nu e asa lent Park Assistul:

Link către comentariu

Poti sa le iei pe amandoua, vezi daca iei CL si pui xenon de 800€, eventual fara senzori si sistem pro-activ de protectie, nu poti iesi la acelasi pret de lista (22k€)? Oglinzile electrice sunt super fun dar nu sunt esentiale, vezi ce mai poti scoate ca sa ai si DSG si xenon, eu asa am facut, ca sa nu ma intreb pe urma cum e cu una sau cu alta:)

Link către comentariu

La HighLine nu prea aș vrea să renunț că aia înseamnă și jante și multe altele, plus că toate devin mai scumpe (ergo...samd.).

Xenon fără ajustare la viraje înseamnă doar să arate bine în principiu, că iei halogene de-alea bune de la Osram sau Philips în maxim 100E și asta ar însemna 770E doar să arate bine, ceea ce e cam mult, deci ori tot ori deloc.

Sistemul proactiv l-am scos deja ca să fac loc mai degrabă la Keyless. Oglinzile le-am pus mai mult pentru faza aia că se dau singure în jos la mersul înapoi, să nu dau cu jantele de borduri.

Deci din păcate ori una ori alta. Momentan astea mi-s variantele:

Xenon + Light Assist + Oglinzi + Keyless

sau

DSG + Padele (+100E)

În rest ambele variante sunt la fel. (Sau mai e varianta când pun vopsea Uni pe DSG și doar Park Pilot și pot lua din restul de opționalele.)

Modificat de 1-Q
Link către comentariu

golf7 r-line<>

Keyless nu merge decat impreuna cu alarma

Antifurt plus care mai e inca 300 euro

Link către comentariu

Merge fără, împreună e 0,- când iei Technology. :)

Link către comentariu

golf7 r-line<>

Cu technology da

Link către comentariu

Și referitor la Assist, în locul ăla mergea doar din 2 mișcări având și Oglindă dată automat în jos și Senzori :P

Mare păcat că nu se mai poate comanda Camera decât dacă aștepți 2 luni în plus :(

Modificat de 1-Q
Link către comentariu

Aia da, dar e dublu prețul :P Plus montaj. Numa de-aia ziceam că e păcat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!