Jump to content

CD Vieta


c.iulian
 Share

Postare recomandată

La cd vieta ccm 245r se poate adapta o mufa pt stick,eventual un adaptor sau ceva pe mufa aux.?atasez si schema din spate cu mufele de la iesiri.multumesc. post-39181-0-68802800-1362312501_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti pune un Mp3 player cu ajutorul unui cablu jack 3.5mm stereo la 2x RCA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

 nu ii poti atasa USB

 

Cum a spus si colegul mai sus, pe mufele AUX IN, poti atasa un mp3 player.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Si Mp3 Player-ul daca are si USB,obtii exact ce vrei,Vieta cu USB. Personal,am avut Vieta cand am cumparat masina SH,dar l-am scos din uz a doua zi in favoarea unui Clarion. Daca nu ai pretentii la sunet,atunci imperechezi Vieta cu un Mp3 player de 30 Lei si ai rezolvat treaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Am un VIETA ccm245r si nu mai afiseaza nimic pe display! Ledurile de iluminare merg, radioul functioneaza, da nu afiseaza nimic, uneori mai arata cateva segmente alteori tot afisajul dar cel mai adesea nu se vede nimic pa afisaj.

Are cineva o schema a contactelor de la fata CD-player,  sa alimentez fata separat sa vad daca e din fata de la radio sau din corpul Cd-playerului? Poate un contact , o lipitura rece.

Butonul de volum lucreaza aiurea cateodata, vrei sa micsorezi volumul si el mareste volumul in difuzoare, este asta un defect care sa fie legat de afisare?

Multumesc anticipat pentru orice sugestie, deocamdata nu l-am demontat, ca nu prea e timp cu sarbatorile astea, dar o sa-l dau jos daca voi sti ce sa-i fac.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ti-as sugera sa cumperi un CD-Player serios ca varianta de reparatie :)  E posibil sa fie probleme la contactele fetei. La mine problemele de afisare s-au datorat elastomerului dintre LCD si PCB-ul fetei. Am curatat cu alcool isopropilic si s-a rezolvat in mare parte dupa vreo 3 montari/demontari.Problema cu volumul e spinoasa, ori encoderul in sine ori vreo lipitura rece.Nu cred ca vei gasi schema electrica a chinezariei nicaieri.Eu nu m-as obosi sa repar chestia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oricum ma uitam dupa un inlocuitor mai serios, eventual DVD, pentru care vad ca ar trebui sa modific si plansa de bord..da-mi place sa surubaresc si daca pot sa mai si repar cateodata !

Am verificat/curatat elastomerii, am recositorit cateva lipituri pe care le-am considerat ca ar fi pe "traseul de alimentare" dar n-am obtinut nici o modificare.

O sa mai incerc de 2 trei ori sa curat contactele de pe fata, poate am noroc sa-l rezolv.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca dispui de fondurile necesare, mergi direct pe un device nou asa cum iti doresti. Eu am donat jena aia de Vieta, e oribil.Suna ca un cazan.

Nu cred ca display-ul in sine are ceva, poate e de vina controller-ul sau. Daca e asa nu se mai repara. Verifica lipiturile de ambele parti ale conectorului dintre fata si Cd player, poate rezolvi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!