Jump to content

Ipod Volkswagen B6

champion
 Share

Postare recomandată

Saut!

Sunt un viitor posesor de Passat B6, d-abia astept. Trebuia sa ajunga luna viitoare :rolleyes: . Am pus la optiuni si conexiunea cu iPodul.Ma gandesc ca daca am ipod nu imi trebuie nush ce cd/mp3 player,acesta fiind mult mai fiabil.

Nu ma pricep prea bine,n-am avut asa ceva pe masina dar ma gandesc ca nu poate fi afectata calitatea sunetului in comparatie cu cd playerul (fiind montat din fabrica).

Ar putea aparea vreo problema? Aveti cunostiinta? Poate cineva sa dea cateva impresii?

:offtopic: scuze daca am creat topic care mai exista , dar funtia mea "search" mi-a spus ca nu mai exista topic-uri in legatura cu iodul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Calitatea sunetului va fi afectata doar de calitatea mp3-urilor. Consider ca ai facut o alegere buna, in acest fel avand la dispozitie mult mai multe melodii si vor fi si mai usor de accesat.

Link către comentariu

O alegere foarte buna, eu am doar USB

Link către comentariu

@marius323

e bun si usb-ul,dar poate citi mp3 de pe el? si cum s-a comportat pana acum?

daca e sa am probleme va anunt dar sper sa nu am :)

Link către comentariu

Kiar nimeni nu are pregatire de Ipod din toti posesorii de B6?

Hmm....Si daca nu de ce nu v-ati luat? :))

Link către comentariu

Nu iti pot spune despre Ipod, dar despre conexiunea USB mai stiu cate ceva. Da, poate citi MP3-uri, asta e si scopul instalarii ei. Conectezi Stickul si ai la dispozitie melodiile de pe el. Pot sa-ti spun ca mie pana acum nu mi-a facut nici un fel de probleme (dupa ce am reusit sa-l fac sa vada melodiile de pe Stick). E adevarat ca eu am Xcar Link, dar e acelasi lucru, doar ca eu am adaptorul afara, in timp ce la masinile noi este incorporat. Iti doresc sa te tina cat mai mult si fara probleme.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Nu iti pot spune despre Ipod, dar despre conexiunea USB mai stiu cate ceva. Da, poate citi MP3-uri, asta e si scopul instalarii ei. Conectezi Stickul si ai la dispozitie melodiile de pe el.

ca tot am citit unele chestii in sectiunea audio si cum am comandat treaba asta (interfata usb, tocmai pentru mp3-uri pe stick), imi poate spune cineva care are daca in momentul cuplarii apare pe RCD artistul si melodia? (din cate am citit la interfata i-pod nu apare, poti doar comanda playerul si atat)

10x :)

Link către comentariu

• 1 month later...

@champion: cum merge adaptorul de iPod?

Link către comentariu

@cocomic

Afisarea sau nu a titlurilor/numelor melodiilor de pe stickul USB pe display depinde de HU pe care il ai. La mine, pe Navi MFD, nu le afisaza. La altii, cu HU mai nou, le afisaza.

Link către comentariu

eu am cd-changer&mp3..

prefer sa ascult totusi numai cd-originale...

diferenta de calitate a sunetului fata de orice mp3 este superioara...de departe!!!

Link către comentariu

Atat Ipodul cat si Memostickul pot fi conectate pe mufa USB in combinatie cu Navi - MFD .

Am descris aici :

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=24964

Personal am conectat Ipodul unui amic la masina mea de proba prin USB si a mers perfect dar sunt extrem de multumit de memostickul de 4 GB pe care incap 500-600 melodi in format mp3 .

Link către comentariu

@luc1one : am renuntat la el .

Link către comentariu

si eu am renuntat la interfata usb, nu era compatibila cu cd-changerul din torpedou, am preferat la dynaudio sa raman pe cd-changer.

geogeo, masina nu este nici pe departe un spatiu de auditie perfect. intr-adevar, diferente dintre 128kbs si cd audio, sau chiar intre 192-256kbps si cd audio se simt, dar daca nu asculti simfonii de beethoven in masina iti garantez ca daca MP3-urile le ai la peste 256kbps (eu am inceput sa re-encodez cd-urile la 320kbps, de exemplu) - nu vei simti nici o diferenta, la 99.9% din piesele ascultate.

bineinteles, maxim ce se poate obtine dintr-o instalatie audio se face de la cd audio, asta daca nu apare un firmware update care sa faca HU-ul sa citeasca FLAC sau formatul mai nou APE (compresie fara nici o pierdere a calitatii).

Link către comentariu

pt cel cu pregatirea ipod la passat, e super tare treaba, daca e full connection, poti controla ipod complet, inclusiv search, timp in care el sta stins, si se si incarca bateria pe timpul ascultarii, e cea mai buna solutie!! ai ales bine. mai ales daca ai un 80GB:P

Link către comentariu

Eu am iPod dar pe Golf, nu Passat. Este super ok, merita toti banii. Trust me!

Link către comentariu

geogeo, masina nu este nici pe departe un spatiu de auditie perfect. intr-adevar, diferente dintre 128kbs si cd audio, sau chiar intre 192-256kbps si cd audio se simt, dar daca nu asculti simfonii de beethoven in masina iti garantez ca daca MP3-urile le ai la peste 256kbps (eu am inceput sa re-encodez cd-urile la 320kbps, de exemplu) - nu vei simti nici o diferenta, la 99.9% din piesele ascultate.

bineinteles, maxim ce se poate obtine dintr-o instalatie audio se face de la cd audio, asta daca nu apare un firmware update care sa faca HU-ul sa citeasca FLAC sau formatul mai nou APE (compresie fara nici o pierdere a calitatii).

tocmai ca nu ma pricep la lucrurile de care vorbesti...prefer sa le iau de-a gata....

si da..intradevar ascult multa muzica clasica..face bine la stres...

Link către comentariu

Foarte buna alegerea. Nu iti va afecta in nici un fel calitatea sunetului, va fi la fel ca de pe cd.

Link către comentariu

• 4 months later...

Sunt posesorul unui B6 2,0 TDI fabricat februarie 2007 cumparat de nou din Germania..

Ma deranjeaza lipsa unei mufe de conectare USB a unui Ipod sau macar o mufac de AUX. Se poate face ceva?

Foarte deranjant este ca am comandat masina in 2006 cu carkit de nokia 6230. Telefonul a decedat intre timp iar la dealerul de Timisoara mi-i s-a spus ca au alte carkituri dar numai de modele antice... Am acum un Nokia N73..ce solutie gasesc pentru carkit? Un sfat va rog..

Multumiri anticipate..

Link către comentariu

Daca carkitul e pe bluetooth, nu e o problema tipul de telefon. Asta atata timp cat telefonul foloseste bluetooth ca si metoda de conectare (sunt ceva modele mai vechi care folosesc o versiune de bluethoot mai veche.... dar probabil nu e cazul tau).

ca si carkit... in reteaua vw am vazut ca au pus la dispozitie ca si demo un sistem Parrot (ceva de genul http://www.be-loud.ro/produse/Car_Kit/Parrot/CK3100/ (sa se stearga linkul daca e considerat reclama))

bafta

Modificat de Hora_ce
Link către comentariu

• 2 months later...

am pregatire ipod din fabrica, dar problema este ca nu vede ipod-ul cand il cuplez. am inteles ca trebuie sa fac niste foldere ca si cand ar fi magazie de cd-uri. problema este ca nu reusesc sa fac aceste foldere la ipod-ul classic de 80gb. poate sa ma ajute cineva?

Link către comentariu

am avut rcd300 si am trecut la mfd2 se auzea mult mai bine

am cumparat xcarlink, instabil ( acum stiu problema dar prea tarziu) nu am fost multumit de procesorul de sunet

am cumparat adaptorul pt ipod (original) sunet de exceptie, foarte bune reglajele din ipod ,dar nu vezi informatii de pe ipod

am cumparat RNS 510(mfd3) tot nu se vad informatiile de pe ipod (trebuie o noua generatie de interfete )

un ipod in sine are problemele lui: foloseste un soft enervant pt cineva ce nu prea are timp

la xcarlink trebuie acele foldere create, la ipod sunt preluate primele 5 foldere(playlisturi) iar la butonul cu cd6 e toata muzica de pe ipod

eu am ipod de 30gb (nu am testat cu 80)

Modificat de alexabv
Link către comentariu

am ipod pe GolfV si nu-l folosesc decat pe el ca sa ascult muzica. Treaba cu folderele sta asa.. nu trebuie facute foldere cu playlist-uri .. trebuie facute 5 playlist-uri care echivaleaza cu primele 5 butoane de pe RCD. Butonul 6 e playlist general, cu tot ce e pe ipod. ATENTIE pt cei ce folosesc ipodu de curand... toate melodiile , playlist-urile se copiaza/fac cu ITUNES. Daca nu folositi programuld edicat si le copiati in explorer atunci el le baga ca date stocate pt transport gen memory stick si nu le reda nici pe ipod nici pe RCD... TOTUL TREBUIE FACUT PRIN ITUNES!

Link către comentariu

am creat cele 5 playlist-uri, cuplez ipod-ul in interfata, apare pe display-ul ipod-ului sigla W si scrie ca este conectat la sistem, dar cand dau pe aux nu am nici un buton activ pe dvd, toate fiind sterse la culoare. deja ma dispera navigatia asta... imi vine sa-mi dau una...

Link către comentariu

pai nu trebuie sa dai pe aux... drebuie sa dai pe CD.. nu are treaba cu aux... ipodu apare ca o magazie CD

Link către comentariu

• 1 month later...

ai rezolvat ceva cu problema ta?

am si eu o masina din 2006 cu aceleasi probleme si culmea tot un n73 am.daca ai rezolvat problema te rog sa-ti faci timp sa detaliezi cu preturi, locuri de service pentru ca cei de la pbn sunt neseriosi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!