Jump to content

Mufa Usb

marius323
 Share

Postare recomandată

Stie cineva sau are mufa USB????? la ce se poate folosii si ce se poate lega la ea??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marius323

5

• keos

5

• Booggy

4

• m4f10tul

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

De exemplu un MP3-player ...

Link către comentariu

Dar un memory stick il poate citii???????

Link către comentariu

Daca e cu MP3-uri pe el cred ca da, da' nu pot sa jur. Cine are mai multa experienta cu asa ceva poate ne lumineaza si pe noi.

Link către comentariu

Eu nu am luat inca masina o iau peste 1 saptamana si am pus si mufa USB , am intrebat ce se poate conecta la ea si mi-au spus ca orice inclusiv un MP3 sau orice alt device compatibil USB (dar ce incredere poti avea in ei) . O sa stiu exact cand am sa i-au masina si daca nu rezolvi pana atunci am sa te tin la curent.

Oricum am sa incerc sa conectez tot ce se poate la acea mufa si iti spun.

Link către comentariu

Eu primesc masina cam intr-o luna si am comandat si eu mufa acuma oi vedea ce face....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sal am luat masina Vineri dupa amiaza si am aceasta mufa in torpedou .

Pana acum am incercat sa cuplez (eu am sistemul RNS MFD DVD) un MP3 portabil in care am scris doua directoare unul cu MP3 si unul cu Video Clipuri (atat in format windows movie cat si Movie Clip).

Nu s-a putut cupla desi MP3 incerca sa faca conexiunea , parca cauta magazia de CD-uri .

Din lipsa de timp este singurul test pe care l-a facut.

Mufa USB este de tipul celei din spatele PC deci mare ,nu stiu cum as putea sa cuplez un PC la ea pote cu un cablu adaptor.

Incercarile continua :D

Modificat de Booggy
Link către comentariu

nu exista si alt tip de mufa USB... nu cred ca o sa iti citeasca movie... pt ca e nevoie de un sistem de operare pt asa ceva...

Link către comentariu

Nu am reusit sa conectez nimic la sistemul audio-video prin mufa USB , mai mult nici in cartea masini nu se pomeneste ceva de ea.

Este ca si cum n-ar exista de fapt asa si este exista doar fizic.

Sa fie oare defecta.

S-au poate este pusa pentru altceva?

Link către comentariu

Pai parca la mine la RNS DVD are in meniu optiunea de AUX, vezi daca ai aceasta optiune activata, si apoi incearca .

Mi se pare o mare mare

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu mai stie nimeni nimic de mufa USB???? sau este o teapa care mai costa si bani ;)

Link către comentariu

In catalogul PASSAT scrie la optiuni ca mufa USB permite chiar citire mp3 direct de pe stick. Eu chiar as vrea sa-mi montez una, ca atunci cand am comandat masina nu exista la optionale.

Link către comentariu

Am promis ca revin cu amanunte despre ce citeste sau ce se poate conecta la mufa USB , din lipsa de timp scuzati intarzierea . Am reusit sa citesc un memory-stick pe care am scris muzica in format mp3 (este bine sa faceti melodiile peste 200kb pentru o auditie mai buna).

Melodiile trebuie scrise in 6 directoare , aparatul crede ca ati cuplat o magazie de CD care poate fi incarcata tot cu 6 CD si vede fiecare director ca pe un CD nu conteaza marimea directoarelor pot depasi si 1 GB.

In fiecare director puteti pune pana la 99 de melodi numerotate 01 , 02 , 03.............99. Nu numerotati mai departe de 99 ca nu le recunoaste.

Eu am folosit un memo de 4GB si am directoare si de 1,2 GB .

Puteti scrie in directoare si audio file normale langa mp3 auditia fiind mult mai de calitate dar vor incapea mai putine , oricum cu un bit rate de peste 200kb/s auditia este foarte buna .

Am inteles ca se mai citeste prin aceasta mufa USB si urmatoarele formate " wav , wma , ogg ", eu nu am incercat.

Altceva direct prin aceasta mufa nu am mai incercat sa conectez.

Link către comentariu

Si cum imi pot monta si eu mufa USB ?

Link către comentariu

• 1 year later...

@BOOGGY: Tie iti apare numele melodiilor pe RNS MFD DVD daca ai USB?

Modificat de ady.red
Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am luat masinuta mea cu interfata pentru IPod, mam gandit mult la USB vs PIO, ai fi zis USB iti asigura o versibilitate mai mare dar e pacaleala, plus ca detineam un Ipod

Modificat de Grigore4x4
Link către comentariu

nu e compatibila cu orice rcd de ex cu rcd 320 nu e... Am aflat dupa 6 sapt de la comanda... din care cauza mai dureaza ...

Ma intreb daca e normal la pretentiile vw si mai ales la pretentiile dilarilor care nu stiu ce vand adica nu isi merita banii din comisionul de vanzare... Ei dau vina pe soft..

Modificat de Kong
Link către comentariu

• 3 months later...

Sper ca nu deranjez cu o intrebare - peste putin timp voi intra in posesia unui Passat Black Edition care are in cotiera centrala o mufa conector multimedia. Masina are RCD 310. Este o mufa usb? Poate citi un stick? Multumesc.

Link către comentariu

nu, e doar o mufa ca un aux in, adica audio, sa auzi sunetul unui player de oricare ar fi el in masina.... este ideal daca ai dvd cu filme si pui sonorul in boxele masinii... dar rcd310 citeste cd-uri cu mp3 e destul de ok

Link către comentariu

Multumesc pentru precizari. Pacat ca nu este usb. Asa nu am facut mare lucru - daca conectez un mp3 player sau ipodul nu am nici un control asupra melodiilor (inainte/inapoi/pauza) - ca doar nu o sa umblu in interiorul cotierei in mers. Si apoi respectivul player merge cu baterie care se descarca cand ti-e lumea mai draga...

Link către comentariu

That's life Victore, incearca sa-ti montezi un adaptor pt stick-uri USB sau carduri SD si macar dupa poti sa controlezi melodiile cu ajutorul RCD-ului

Modificat de Riddler
Link către comentariu

M-am mai interesat. Se pare ca daca la mufa respectiva imi conectez ipod-ul (am unul original Apple de 80Gb) si mp3-urile sunt introduse doar cu programul itunes, melodiile sunt afisate. Voi vedea si va informez. Ar fi grozav sa fie asa. Imi poate confirma cineva? Multumesc.

Link către comentariu

daca te referi la mufa aux in raspunsul e negativ... adica nu are cum logic vorbind... ce zici tu e ipod ready o mufa speciala pt ipod sau mp3 player...

Link către comentariu

Multumesc pentru precizare. Azi am avut drum pe la PBN si nu am gasit pe nimeni care sa stie ce face respectiva mufa... La un moment dat chiar li se parea amuzanta intrebarea mea. Unul zicea una, altul alta. Probabil ca nu voi utiliza acest conector niciodata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!