Jump to content

Probleme caracteristice


mRcosmin
 Share

Postare recomandată

Am si eu CC, masina e super! Motorul se "misca" destul de bine...inca am avut cateva dezamagiri cu ea care cred ca vor aparea la toti:

1) - Guma de la trapa panoramica s-a desprins -mod de utilizare normal

2) - Partea unde se imbina partea textila a plafonului cu chederul de la usa s-a desfacut cativa centimetri (mi l-au mai lipit aia de la service )

3) - Pe usa dreapta fata intre geam si tabla exista un fel de imitatie metalica; aia a inceput sa isi piarda culoarea (astia de la service au venit cu raspunsul: "E de la spalatoriile auto")

4) - Usa portbagajului are un capac...cand inchid (foarte normal) portbagajul, chestia aia cade.

Sunt foarte dezamagit....masina o am din decembrie si deja au inceput problemele ?

O sa revin maine cu poze daca doriti!

Modificat de R_a_z_v_a_n
Split din topicul "Noul Passat - Coupe"
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar te rog sa pui niste poze.vreau sa imi iau si eu un CC dar m-ai cam speriat.mai are cineva probleme asemanatoare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar te rog sa pui niste poze.vreau sa imi iau si eu un CC dar m-ai cam speriat.mai are cineva probleme asemanatoare?

O sa pun poze. Eu am avut probleme si cu un Audi dar alea au fost grave. La 1000 de km , incepuse sa ia cam 1L de ulei si cica ar fi fost problema de productie ca se infunda turbina...etc.. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am vrut 2L 200CP benzina si patronul unui dealer mi-a zis ca e motor model nou si nu poate garanta asupra lui..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu un passat cc de 2L TdiCR 140cp....masina este Ok...insa intodeauna se gaseste ceva sa te dezamageasca deregula la orice masina (cred eu ) si anume :

-la 15000km in timpul mersului cand scimbam vitaza pedala ambreiajului sa dus la fund nu mai functiona -masina a fosta tractata la sevice si reparata in 2,3 ore pe garantie( explicatia lor ---un cui aerisitor a cedat )

-suspensia este mai tare decat la precedentul aici sunt si avantaje si dezavantaje (masina este mai stabila si ia virajele mai strans dar ...este mai zgomotoasa la denivelari , gropi, gropite )

-pe la 18000km am obsevat ca tapiteria scaunului din spate sa descusut la una din inbinari de asemeni a fost schimbata pe garantie

-motorul e ok cuplul e bun -este destul" de silentios pt un diesel insa cel de 170 cp este mai potrivit .

-lipsa ramelor de la usi nu este un dezavantaj insa eu am observat ca la mers incet pe un drum accidentat(denivelat) sar auzi un scartait" ca si cum sar misca putin usile (sper ca intelegeti ce vreu sa spun)

-plasticele de la scaune ,praguri si de la jumatatea bordului in jos am impresia ca sunt de proasta calitate -se zgarie usor

-acum pe la 20000km aud un zgomot ciudat (huruit deranjant )cand virez la viteza mica(20-30km/h) -am impresia ca se aude de la caseta de directie ..am fost la service si nici ei nu stiu de unde ar veni zgomotul au suspendat masina si in treapta a doua a virat stanga dreapta si nimik nici un zgomot probabil doar in timpul mersului cand e in sarcina (nu cred ca m-am exprimat corect) se aude , au zis sa merg asa pana cedeaza in caz ca e ceva in nergula ca nu stiu de unde e zgomotul (am uitat sa specific ca i-am plimbat in parcarea lor de la porsche si le-am aratat in ce conditi se aude zgomotul )

Cam atatea pt o masina de 20000km ...in rest masina e incredibil de frumoasa :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

BobyCC

daca tu vb serios.....atunci devine o dilema in ati achizitiona un CC,e super frumoasa masina "salivez la ea" dar dezamagit de cea ce citesc aici pe forum.Sper- vreau sa cred ca asta a fost soarta ' ca tu sa ai ghinion "im'i pare rau" si iti doresc sa nu mai intampini neplacerei de la bestia CC :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu unu vreau sa aflu mai multe informatii si de la alti propietari, daca au probleme asemanatoare.intentionez sa achizitionez unul si nu vreau sa imi blestem zilele sau sa il pun la vanzare la scurt timp.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa arata la portbagaj: post-53729-1253195059_thumb.jpgpost-53729-1253195064_thumb.jpg , stalpul parbriz: post-53729-1253195068_thumb.jpgpost-53729-1253195072_thumb.jpg , cauciucul trapei: post-53729-1253195084_thumb.jpgpost-53729-1253195089_thumb.jpg si nu am uitat nici de ornamentul dintre geam si usa fata: post-53729-1253195096_thumb.jpgpost-53729-1253195100_thumb.jpg . Mor de nervi ca eram innebunit dupa ea si sincer nu ma asteptam sa se intample asa ceva. Producatorii mai trebuie sa umble la calitatea finisajelor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aveam de ales intre un A6 3.0 TDI 2006-2007 si Passat CC nou dar dupa pozele astea nu stiu daca mai ma gandesc la cc.pacat ca nu sunt mai multi detinatori sa ne spuna daca au probleme asemanatoare sau doar ai avut tu ghinion.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut!

am un passat cc 1.8 tsi din octombrie 2008 .

dotari : climatronic, scaune incalzite, comenzi la volan, pilot automat, sunet 300w amplificati, jante 18 interlagos, aurie, cu interiorul texil in 2 culori ( crem cu negru ), bi-xenon.

m-a costat 30.000 e cu tva. ( e luata in leasing )

regret enorm ca mi-am cumparat aceasta masina.

1) prima problema a aparut cam pe la 1.000 km.

la plecarea de pe loc si la schimbarea treptei a 2-a, masina smucea foarte urat.

am fst la 6.000 km la service sa le semnalez problema. MI-AU SPUS CA NU ARE ABSOLUT NIMIC - citez "trebuie sa mergeti cu masina mai turata!"

mentionez ca schimb treptele la minim 2.700-3.000 rpm.

la 9.000 km - dupa ce am avut masina timp de o luna in service, timp in care mi-au desfacut ambreiaju - mi-au inlocuit pe garantie doar volant.

dupa circa 50 km, masina a inceput sa faca absolut la fel. ambreiajul nu functioneaza corect, insa nemernicii de la galati de unde am si cumparat-o, se incapataneaza sa-mi schimbe tot ambreiajul, pe motiv ca totul e ok.

AM FOST CAM DE 4 ORI dupa ce mi-au schimbat volant sa reclam aceeasi smucitura, dar nimic!!!

2) cam la 3-4.000 km se auzea un mic scartait la schimbator - dar s-a rezolvat rapid - era o garnitura neunsa, sau ceva de genu.

3) la spalatorie trebuie sa-i atentionez pe baieti sa nu insiste in zona geamurilor - spre montantul central, deoarece se prelinge apa in interior - am reclamat si asta la service, dar nicio solutie...

4) tapiteria de la scaunele din fata s-au uzat f urat - in special in zona cusaturilor - de la cum te urci si cobori din masina.

5) mi s-a exfoliat cam 3-4 mm oranamentul argintiu de pe capacul de la scrumiera- mi-au spus ca nu se schimba pe garantie, ca nu au ce sa-i faca...

6) la butoanele din jurul schimbtorului de viteze, de la caldura s-a fisurat plasticul cam 2 cm - fix cat e butonul - raspuns de la service : nu se poate dovedi ca din cauza soarelui s-a spart :icon_cool:)))) PENIBIL!!!!!!!!!!!

ce sa va mai spun?!

7) frecvent imi apare o eroare ( un semn mare de excalamare ) in zona unde e kilometrajul . in carte spune sa opresti si sa repornesti motorul - nu da si o cauza...

sa va vorbesc de consum?

in braila - ziua 13-15% ( si daca mergi f incet cu ea - gen sa schimbi sub 2.500rpm ) ia cam 10-11%

in bucuresti : ziua - 16-17%

in afara localitatii la viteza de 110-120km/h - 6.7-7% - iar la viteza mai mare gen 150km/h ia cam 8.5

am facut un drum braila - grecia 4 pers cu multe bagaje ( masina full ) 3500 km cu consum mediu 8.2 - si am mers si cu 180-200 km/h.

revizia f ieftina - 550 lei la 15.000 km.

trebuie sa ma programez pt revizia de 30.000km si o sa ma duc la bucuresti, poate am mai mult noroc cu ambreaiju...

legat de suspensie - mie mi se pare foarte ok - absoarbe f bine denivelarile, pot spune ca e aproape confortabila. ( fac comparatie cu un ml 320 cdi - 2009 cu airmatic ).

alt lucru de luat in considerare pt potentialii doritori - ACCESUL IN MASINA SE FACE F GREU! daca ai ceva probleme cu spatele nu ai nicio sansa sa te acomodezi cu masina asta... de ex tata nu poate deloc sa mearga cu ea.

eu nu ma plang la cei 24 de ani :ceuameni:

bafta la toata lumea!

si o poza cu interioru :P

( am uitat sa precizez ca am si parktronic fata-spate )

pentru cei interesati de presuri pentru cc-u`

eu mi-am comandat de pe net de la o firma din timisoara un set de covorase ( sunt identice cu originalele - nu au niciun fel de miros - au inclusiv loc de prins capsele din podea )

am dat 115 lei + transport ( total 140 lei )

alte imbunatatiri nu i-am adus

ca fapt divers : eu am si conexiune aux in cotiera fata.

problema e ca daca-mi conectez ipodul, nu pot controla melodiile de la tastele casetofonului nici de pe cele de la volan. si e chiar aiurea, sa stau sa ma uit pe ipod ce piesa urmeaza ...

aveti vreo solutie? vreun fel de adaptor ceva?

imi pare rau ca nu am optat pt conexiunea usb. era mai buna.

post-41045-1253204282_thumb.jpg

post-41045-1253204442_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut Cosmin.

Eu am linia de 10 difuzoare Dynaudio...tot cu intrare jack aux dar am si slot SD. Cam asa arata "gagica" mea:

post-53729-1253216258_thumb.jpg post-53729-1253216265_thumb.jpg post-53729-1253216273_thumb.jpg

Wayne, dar toti am avut ghinion ?

Modificat de mRcosmin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

m-am gandit ca doar tu esti ghinionist dar vad ca tot apar...

ma mai gandesc, vroiam o masina noua si asta era destul de simpatica pentru cat costa.

eu m-am urcat in ea si am avut impresia ca nu prea am loc, ca ma strange scaunul...eu am si 1.93 si 110kg...parca mai bine era in A6 (am mai avut inainte).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am cam la fel :icon_cool: Mai, scaunele sunt mai sport...sa stai mai fix...asa cum e si caroseria masinii...La drum se comporta excelent...nu stiu insa ce poate 3.6 V6 300CP :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu iubesc masina asta la nebunie imi place de mor ... chiar daca aud ca multi dintre voi va plangeti de calitatea ei .... sincer daca mi-as lua masina asta as opta ar fi un 1.8 tsi - 160cp direct din germania ... zic eu ca e alta calitate .... si te ajunge si mai ieftin decat daca o iei de la noi .... in rest ce sa va zic ... as vrea totusi sa posteze cineva aici care e multumit de masina si care nu are nici o problema, e cineva? :)

salutare numai bine ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu versiunea de 1.8-160 hp de vreo 7 luni.Masina se misca foarte bine avand in vedere dimensiunile si greutate ea.Singura problema aparuta pana acum a fost cu cauciucurile care au fost foarte prosate si dupa 25000 de km deja faceau un zgomot foarte mare( am uitat sa precizez jantele sunt daytona pe 18').In rest masin esete super.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Am si eu un Passat cc 140 cp tdi ,dar voi ma speriati cu problemele voastre . Am facut si eu cu ea 20000 km. dar nu am nici o problema . Eu merg foarte urat cu ea nu o menajez deloc .Trec in viteza toate gropile pe A1/A2.In afara ca mananca ulei nu am nici o problema . NU scartie nimic . Sa nu credeti ca la celalalte modele cum e BMW sau Mercedes nu sunt probleme.Am avut pe mana 740 BMW si S 500 Mercedes de la 0 km. Am mers cu ele in jur de 40000 km. si nu vreu sa va spun cate probleme am avut si baietii de la service nu reuseau sa le rezolve si asta nu se intampla in Romania.Asa ca Passat cc este super masina la pretul care il are .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ chetyw

ai avut tu noroc cu ea :D

si eu mai am in familie un ml 320 modelul cu face-lift ( 2008 ) luat de nou, si la 23.000 km i-au schimbat pe garantie ( fara niciun fel de obiectiune sau expertiza ) pompa de servodirectie, si pe la 35.000km inca un senzor de la evacuare ( se aprindea martorul galben - care arata ca un motor ).

in schimb am avut un e220 cdi 2005 luat tot nou, si in 140.000 km nu i=am schimbat decat un pivot (pe la 110.000) si doar o singura data PLACUTELE DE FRANA!!! ( fara discuri sau alte prostii - pe la 80.000 km ) ( plus revizia obisnuita ), si in 2004 tot de noua am avut un ford mondeo 1.8 tdci - pe care l-am tinut pana la 75.000 km la care nu am avut niciun fel de problema ( ulei si filtre + la 75.000 km placutele ).

si sa revenim la marca marcilor VW :P

in 2005 prin nov am avut un golf 1.4 benzina 75cp - luat tot de nou - NUMAI PROBLEME!!! se aprindeau fel de fel de martori si cand ajungeam la service, totu functiona corect, apasam pe buton sa ridic automat geamul din dreapta si el facea tocmai invers ( se lasa pana jos ), avea un tremurat f urat dimineata, si tot asa... si dupa vreun an cam pe la 25.000 km l-am vandut...

depinde de norocul fiecaruia cu masinile noi...

asa daca ti-o iei sh, oricat de bine intretinuta ar fi, te astepti la diverse defectiuni, mai mici sau mai mari.

cert e ca garantia la VW NU ARE NICIO VALOARE!!!

e facuta in asa fel incat sa nu ai ce sa comentezi!

aaa

sa va mai zic faza tare!?

de la toate gropile din romanica, mi s-a strambat volanul ( dar jantele nu erau vizibi indoite )

si ma programez pt geometrie.

zis si facut, ajung acolo, imi baga masina, si dupa vreo juma de ora ma cheama in service sa vb cu mecanic. mi-o regreleaza ( toate rotile aveau unghiurile stricate ) si iesim la o tura. ii zic ca e ok, dar nu prea eram eu multimit de pozitia volanului si bineinteles imi da o explicatie de 2 lei ca el regleeaza volanul dupa cum ii spune calculatorul... ma rog

vine baiatu de la receptie service si imi spune si acum hai sa platesti! si am inceput showul - cum sa platesc pt o interventie daca nu s-au strambat nici jantele nici cauciucurile nu au nicio problema! MASINA ARE GARANTIE SI ASTA INTRA PE GARANTIE!

il cheama pe seful de service si imi arata ala ca garantia la directie si la multe altele este valabila doar 10.000 km sau 6 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!

platesc 190 lei si plec

( ca s anu mai spun ca amortizoarele snt considerate uzate dupa 30.000 km si nu mai constituie obiectul garantiei )

si pe dig constat ca mergeam drept dar volanul statea virat in stanga ( cand am dus-o la ei, volanul era f virat pe dreapta )

sun iar la service, explic, mi se spune sa vin abia sapt viitoare ca e ocupa mecanicul. MA ROG!

ma duc dupa o sapt, imi pune volanu cum trebuie ( aproximativ ... ) si ma cheama iar sa platesc!

m-au luat toti dracii, am inceput deja sa vb f tare in show-room, si am cerut sa vb cu seful de service. i-am explicat situatia, si dupa vreo juma de ora pierduta acolo, polemici cu celalalt sef de service, cu mecanicul care s-a ocupat de masina, au fst de acord sa nu platesc.

DUPA MINTEA LOR, EU AM SOLICITAT O ALTA GEOMETRIE!!!!!!!!!!!!

te apuca greata... serios... sunt niste nemernici...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cosminrot Eu cred ca trebuie sa ai noroc la orice model pe care il cumperi in ziua de azi .Poate ai vazut de curand la tv cum a luat foc pe autostrada un audi R8 .Masina care stii foarte bine cat costa .Am aflat zilele astea ca la volan era un prieten de-al meu si am sa-l intreb ce probleme a avut. Dar printr-un prieten comun am aflat ca incerca sa vada viteza maxima cu care pote sa mearga pe autostrada .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cosmin, fa un eform si mergi la alt service VW, de exemplu cauta prin forum cam ce service e mai serios. Am fost si eu la Scorpion sa imi regleze farurile si mi s-a zis ca nu lucreaza service-ul in ziua respectiva (era joi sau vineri.) In ce tara traim, frate!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salul.

Am un Passat cc 2.0tdi 140 dsg de 1 an am 30000km si am avut 2 probleme.

1 sa blocat capacul de la rezervor , am inteles ca sa rupt un cablu sau ceva de genu asta

2 sa ars un senzor de la airbag

un sfat pentru Andrei2000 sa nu iti cumperi 1.8 fsi cu cutie dsg din cate am inteles de la un baiat de la cardinal nu se impaca cutia cu motoru.am un prieten care are p cc 1.8 fsi cu cutie manuala fuge rau dar nici consumul nu e mic .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

yo nu am avut nici cea mai cica problema la chedere. la revizia de 15k parca am dat 11-12 mil

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa va spun ultima patanie cu CC-ul meu.In seara asta cand ma intorceam acasa am trecut peste un pod...si ati vazut fiecare pod are grinzile acelea transversale.Am trecut peste una care era un pic mai lasata..si surpriza usa s-a deschis usa(exact ca atunci cand nu o impingi suficient de tare si inca iti apare pe computerul de bord ca e deschisa usa).Precizez ca am inchis bine usa cand am plecat.Sper sa nu mai patesc asa ceva .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare !

Am si eu un Passat CC de vreun an si ceva, si as vrea sa va pun in garda in legatura cu o patzanie oarecum atipica.

Conducand masina f. rar (acum am 1050 km in bord si rugina pe discuri :icon_thumright: ) am avut neplacerea sa constat ca bateria era descarcata complet (probabil becuri aprinse). Adica a trebuit sa intru in masina cu cheia clasica, de urgenta, ca bateria nu mai avea cu ce sa deblocheze usile. Odata intrat, am zis ca situatia e salvata.......am deschis capota, pus cabluri de la Vectra cu motorul pornit si am asteptat sa se incarce, sa pot porni motoru la passat.

Dar nici dupa 1 ora de alimentat de la alta masita (turata la peste 2500 rpm) nu am reusit sa pornesc Passatu'. Mi-am bagat picioarele, am scos cablurile si am vrut sa inchid masina. Ei aici e buba......geamurile erau ridicate max si nu mai intrau sub cheder !!

Deci.....iar vectra pornita, cabluri......vreo 10min ca sa pot sa inchid masina.

Ideea e ca daca masina asta ramane fara baterie.........nici sa inchizi usa nu poti :icon_thumright:

Spun asta ca sa nu mai ajunga cineva in situatzia mea.

Ca impresie generala (dupa 14 luni si 1ooo km): masina se comporta f bine la drum, cutia e elastica (io am manuala 6 tr), tzinuta buna si la viteza mare.

Portiera fara rama la geam face toti banii, mai ales vara sau cand deschizi portiera cu geamul jos. Mie imi place max.

Minusuri: -eu am decoratiuni din aluminiu in interior - care se reflecta in oglinzile laterale (diminueaza vizibilitatea mai ales in zilele cu soare)

- fiind o masina joasa, urcatul si coborarea is un pic mai anevoiase decat la majoritatea masinilor.

Un ultim sfat: eu am luat CC-ul pe leasing.......costa initial 1,2mld.....la final am dat 1,7 mld (din care 100 mil casco cele 14 luni). adeca am pierdut vreo 10oooE numai la leasing si dif de curs....mi s-a parut mult........deci poate evitati leasingul......

As vrea sa intreb posesorii despre alarma standard.....la mine s-a declansat odata fiind parcata in curte (avariile si semnale sonore) - ce impresii va face alarma standard de la CC ???

Eu as vrea sa montez un GPS tracker dacama poate ajuta cineva cu informatii......

Multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scurt si la obiect!

se potrivesc suporturile de schi ( cele care se prind pe caroserie ) de la un passat b6? ( sunt originale )

anul trecut, am incercat sa le montez singur dar nu m-am priceput. nu stiam exact cum se prinde de caroserie partea inferioara a suportului ( gheara ) ( nu imi erau f necesare, si nu am insistat sa ma duc la reprezentanta )

sugestii?

si inca o problema.

imi tot scartie usa de la sofer. am dus-o la service, si mi-au curat si uns toate portiele ( la balamale ) dar dupa scartaiutul a revenit. si se aude foarte tare... e penibil. parca as deschide usa unei masini de vreo 30 de ani... :beerchug:

cu ce sa le dau? ( wd40 o fi bun? sau sa-mi cumpar vaselina lichida si sa le dau frecvent? )

mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

cosminrot aceeasi problema cu usha de la sofer o am si eu . Vad ca esti din Braila ... de unde ai cumparat masina ? Cumva de la Scorpion Galati ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!