Jump to content

Golf 5 1,9 TDI

srg024

Postare recomandată

Va salut! Sunt user aici de ceva timp, dar nu am scris mai deloc. Asa ca m-am gandit sa va prezint masina mea:

Golf 5 1,9 TDI, achizitionat in octombrie, 100 000 km, albastru.

Are oglinzi electrice incalzite, geamuri fata/spate electrice, isofix, climatic, RCD 300.

Urmeaza sa postez poze facute ziua. Am sters numarul deoarece este al fostului proprietar.

post-114459-0-52889700-1362050066_thumb.

post-114459-0-72816600-1362050072_thumb.

Link către comentariu

nu vreau sa fiu offtopic ,dar florinzk spune-mi tu cum iti poti da cu parerea dupa ce te uiti la doua faruri noaptea si sa mai si afirmi ca arata bine masina !? :)) 

mi se pare comic ,pentru ca poate pe portiere e zgariata cu cheia spre de ex sau are haionul indoit , ori are matuita vopseaua ... acum laudam fiecare pereche de faruri ?! :)  o zic in spirit de gluma evident !

Link către comentariu

Si chiar ar matuita vopseaua! :lol: Fostul proprietar o spala la OMW la perii saptamanal, urmeaza polish.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Urmeaza sa pun poze de o calitate mai buna maine. Pana atunci am o intrebare: ma gandesc sa vopsesc sigla fata si jantele intr-o culoare care sa fie in contrast cu albastrul shadow de pe masina. As vrea sa stiu daca imi poate da cineva o idee de culoare, ma gandeam la portocaliu/verde/galben. Oricare din acestea 3, stridente si eventual mate.

P.S: Stie cineva daca e legal sa vopsesti jantele in alta culoare?

Link către comentariu

Despre ce jante e vorba? Ce dimensiune, din aliaj sau tabla?

Nu vei avea nicio problema dpdv legal daca vopsesti jantele.

Poti sa incerci un verde, dar sa faci si capacele oglinzilor la fel.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Jante aliaj, 15", cele originale VW.

La capacele oglinzilor ma gandeam si eu, plus 2-3 ornamente interioare.

Modificat de srg024
Link către comentariu

Atunci mai bine nu le vopsesti strident. De obicei se fac in culori tipatoare cele pe 18, 19 cu masina mult coborata tocmai pentru a le scoate in evidenta.

Nu mi se pare o idee buna sa scoti in evidenta jante de 15" oem probabil si cu suspensia stock.

Link către comentariu

Am suspensie stock. Ma gandeam la jante mai mari, dar in cartea masinii am maxim 16...

Link către comentariu

Nu conteaza cat ai in carte pt ca pe Golf 5 sunt omologate pana la 18" cu conditia sa aiba anvelope 225/40R18.

Te poti duce dupa ce le pui si costa 100ron sa ti le treaca in carte.

Link către comentariu

Pana cand vin pozele de clare, am niste poze facute astazi, la 2 zile dupa ce am spalat masina. Reteta? Locuiesti pe o strada neasfaltata si parchezi sub un copac! :tuktuk:

La interior are cateva defecte, de exemplu sigla de pe volan zgariata. Masina este fix cum a ajuns la mine, nu am modificat inca nimic. Urmeaza remedierea defectelor interioare/exterioare,dupa care bara fata/spate GT sau GTI, momentan sunt indecis, suspensii si restul pe parcurs, in functie de cum arata masina dupa modificarile astea.

post-114459-0-02572900-1363621455_thumb.

post-114459-0-22518300-1363621460_thumb.

post-114459-0-07497000-1363621464_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!