Jump to content

Probleme injectoare T4

lie
 Share

Postare recomandată

Buna ziu la toata lumea, am mare nevoie de ajutor:

va rog sa-mi spuneti ce tip de injectoare sunt compatibile pentru un motor de 2.5 TDI 65 kw, cod motor AJT sau daca exista de vanzare diuzele ( second ).

Va multumesc mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

orice  inj de pe motoru de 2,5  de pe t4   vw lt   audi a6   volvo  s 40 s 60 

Link către comentariu

Atunci ai alta problema pompa ,supape ,vreun piston crapat  singurul care conteaza  e cel cu fir  dupa ala se regleaza avansul in rest toate sunt la fel    

Link către comentariu

Am pus injectoarele unui prieten si merge perfect dar de acelas model. Eu am intrebat daca e cineva care se pricepe ca asa pareri sunt multe

Link către comentariu

eu am pus 3 de t4  1 de a6   si cel cu fir original  si merge  perfect  cred ca merge si in ziua de azi masina  

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am pus injectoare intregi de ACV (75kw) functioneaza perfect si mult mai ieftin decat AJT.(am luat second au fost testate la service erau bune) La mine cu un piston + injectoarele a fost problema. ...ca info: numai duze noi pt AJT 5buc=1750ron / injectoare perfect funtionale de ACV second 600ron=5buc.

Eu recomand injectoare ACV, nu consuma mai mult, funtioneaza perfect, nu trebuie modificat nimic, e si mai ieftin.

Modificat de pltamas
Link către comentariu

• 6 months later...
cipriantransporter

in ce pozitie trebuie sa fie cel de comanda?,am inteles ca trebuie sa fie primul de pe partea soferului(stanga)la mine este al doilea....ajt motorul de la semnatura,.multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!