Jump to content

Golf 5 1,6 GT Sport


mimih

Postare recomandată

Am reusit sa reduc intensitatea DRL pe faza scurta la 40%. Leaving home functioneaza (10 sec setate) dar Coming home nu, desi am codat totul corect! North America (25%) si Cornering OK!:)

Ca si probleme: am observat ca am un arc rupt pe spate...cine stie de când:)...nu bate nimic dar o sa le schimb ambele mai la vara!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salutare!!

M-am hotarat sa montez pe masina un carlig de remorcare westfalia. Stiu, e Gt sport...etc. In timp, am avut nevoie de remorcuță pentru a duce si aduce diverse chestii. Dar problema cea mai mare e  ca, fiind posesor si de atv-eu, pe ăsta trebuie sa il duc dupa mine in diverse locuri, chiar si ITp se face la 60 km de locatia mea.

Situatie:

Am gasit si comandat un carlig original, demontabil de pe un hatchback, cu tot cr trebuie inclusiv modul. Faza e ca nu am gasit langa stopul spate stanga nicio mufă. Este vreo schema electrica sau ceva care sa ma ajute sa cablez de la modulul de carlig pana in can ?

Posibil, pt ca masina e din fabrica GT sa nu fie dorata cu astea pe cablajul mare?

sau poate o fi pe acolo ascunsa?:)

Mai am o problema legata de fusta spate. Cea de pe masina nu o decupez, no way!

dar ma gandesc sa cumpar una cu decupaj si capac oem. Am vazut ca la golf plus e așa. Stie careva daca se potriveste fusta de G plus pe G hatchback?

 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am primit fusta spate ( carligul l-am cumparat de 2 saptamani) si inainte sa o duc la vopsit m-am gandit sa o montez sa vad cum arata si daca se potriveste. Se potriveste aproape perfect doar ca raman cam 2 mm inlateral spre roata....cred ca pot sa trec peste asta:)

Fusta e pt Gti asa ca are decupajul pentru teava de evacuare. Acum trebuie sa caut o solutie sa montez ceva adaos sa prelumgesc teava spre exterior ( un fel de pipā ornament din inox sau ceva de genul). Evacuarea la masina e cumva in jos iar decupajul ala e inutil daca nu chiar urât. In rest, e ce trebuie. Am tras si cablajul pana in portbagaj spre modul. Urmeaza vopsita fusta in culoarea caroseriei si apoi vad ce trebuie sa activez si electric mufa pt remorca. 

0CAF4EB0-4144-472D-9CAC-7B99F6811F5F.jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!