Jump to content

Golf 1.4 16V 75CP Black

denny_the_one

Postare recomandată

VW Golf 4

• Provenienta - Germania
  • KM - 135.000
  • Culoare - Neagru

• Motor - 1.4 16V
  • Tip - AXP
  • Putere 75 CP
  • Fabricatie  2002

• ABS ESP EPC SRS
  • Servo
  • Faruri Electrice cu proiectoare ceata
  • Spalator Faruri
  • Aer Conditionat
  • Computer Bord
  • Scaune Incalzite
  • Volan Bi-Pozitional
  • Scaune Reglabile pe inaltime
  • Inchidere Centralizata pe cheie tip briceag 

Sunt al doilea propietar al masinii dupa o doamna de 40 de ani din germania .. si primul in romania !

Masina functioneaza relativ bine .. e inca prea "proaspata" pentru un verdict final dar sper sa fiu norocos !

Pret de achizitie 2000 Euro

c278367491.jpg

c278367498.jpg

26022013052.jpg

26022013054.jpg

Armata de catei a sotiei mele :))
img0212bz.jpg
26022013053.jpg

Mai multe poze nu am .. dar o sa fac si va tin la curent cu noutatile :)

Modificat de denny_the_one
Link către comentariu

Sa -o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea si fara evenimente neplacute.

Arata bine si pretul este foarte ok.O inmatriculezi pe Ro ?, pune si cateva poze si cu interiorul.

Link către comentariu

chiar ca armata de catei:P

cum adica volan bi-pozitional ? nu are 2 pozitii, se regleaza pe 2 axe ;)

nu te tenteaza geamuri electrice?

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos si bucuros! In poze arata foarte bine si pare ca a fost ingrijita! :icon_thumright:  Daca ii faci service regulat nu vei avea probleme cu ea, la randul meu am si eu un golf cu motor 1.4, 16v AXP care nu mi-a facut nici o problema in cei 70 000 km in care l-am condus (de la 130 000 la 200 000 cat are acum)

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si sa ai cat mai putine probleme cu ea :)

Eu in locul tau, as merge (ma rog, as fi mers inainte sa dau banii pe ea, dar nici acum nu-i tarziu) la un service (vezi ca sunt colegi in Bucuresti, membri aici pe forum care au service) la o verificare amanuntita. Motoarele astea sunt foarte problematice si consuma multa benzina, uita-te cand a fost schimbata distributia, verifica bucsaraia si toate elementele de directie si eventual un schimb complet de filtre.

In plus, eu as vreifica cat de reali is kilometrii aia fiindca o masina cu dotaarile mentionate de tine, cu data de fabricatie identica, costa aici in Germania cu 50% mai mult decat ai dat tu pe eaq. Dac-ai luat-o din targ, de la un samsar, atunci poti fi convins ca kimloetrii nu-s reali, iar chestia cu "o femeie de 40 de ani, unic proprietar" e poveste. O carte de service costa 25 de Euro, completarea si stampilarea inca 50.

Esential e, indiferent cati km are in realitate, sa fie tehnic OK, de aceea eu as duce-o urgent la o verificare cat mai amanuntita.

In rest, drumuri bune si s-o stapaniti sanatosi :)

Link către comentariu

Eu sunt multumit de masina motorul se comporta bine ... inauntru debea daca il auzi ... afara cat e rece e un fel de "diesel" mai mic :) dar e ok .. trage foarte bine consuma cam 9 oras si 6 afara din ce am apucat eu sa vad .. proprietarul este acea femeie de care am precizat nu vad de ce sa fie poveste din moment ce ea a achizitionat masina service si ITP-uri si tot facute de ea ...! am fost la service sa o verifice mecanic si este absolut perfecta nu are indoituri nimic .. ! Are un tester facut acolo inainte sa vina unde sunt mentionati si KM si probleme tot .. dar o sa ii fac si aici ! ce sa zic merg pe premiza ca e ok

Vreau sa ii pun geamuri ca nu prea imi place manivela :) dar sa o inmatriculez mai intai ca implica si aici ceva costuri !

Volanul se regleaza si  SUS-JOS   si    Fata-Spate  .. inaltime / adancime .. daca nu am precizat ok scuzele mele !

Link către comentariu
27022013055.jpg

Am atasat o poza cu cartea service care a fost pana in luna 6 / 2012 la 119.115 si nu e doar un singur service revizia a fost facuta si la alte firme deci treaba cu "stampila" nu stiu dar cred ca e ok !

Se vede in poza si factura de pe 10 / 1 / 2013 cand a schimbat discuri / placute cu 135.010 km ! plus ca mai am diverse facturi de la "testere" si diverse piese cumparate / schimbate !

Maine am RAR .. sper sa fie ok ! :>
Link către comentariu

Arata bine gulfuletu, interesant e ca nu are geamuri electrice la ce optiuni are...sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

da si mie mi-sa parut cam ciudat .. totusi as vrea sa verific asta poate le-a demufat si le-a pus pe masina ..

A trecut RAR-ul fara probleme astazi sunt mandru de ea :>

Link către comentariu

ce sa demufeze/puna pe masina?

incalzirea in scaune o verifici...cu fundul :)

ESP? posibil sa fie manarit dar trebuie legat la curent, martor in bord.

poti verifica pe baza VIN lista de dotari.

Link către comentariu

nu ai inteles nu e manarit nimic .. daca citeai putin mai sus colegu nostru se mira ca la dotarile masinii cam ciudat ca nu are geamuri si oglinzi electrice .. si eu la fel ma mir putin dar ma gandesc ca poate a mai "manarit-o" putin vanzatorul si vroiam sa vad daca vine cu alte optiuni din fabrica fata de ce am eu acum .. macar mufele sa mi-le fi lasat si sa imi cumpar eu restu :)

improvizatie daca nu am reusit sa fac rost de sticker 

28022013058.jpg
Link către comentariu
  • 3 months later...

ai cumparat masina direct din germania sau printr-un intermediar?

Link către comentariu

acolo stai? cunosc zona :)

detalii despre geamuri,arata ok, desi sunt adeptul aspectului original in mare parte (in cazul tau era investitia mai mare in fete de usi macar, apoi si partea electrica)

Link către comentariu
  • 2 months later...
denny_the_one

Da zona Campia Libertatii ..  ! Montarea geamurilor este foarte foarte simpla dar daca vrei sa poti astupa la nivel gaurile acelea cu un dop (din pachet) trebuie sa muncesti ceva pentru ca pe acele gauri ies cele 2 axe canelate .. alimentarea se face foarte usor de sub volan unde avem un + de la contact asa ca functionale doar cu contactul pus .. ! Da vreau sa ii cumpar si fetele de usi impreuna cu butoanele originale.. adaptarea este usoara !

Link către comentariu
  • 6 months later...
denny_the_one

Masina sa "upgradat" cu urmatoarele :

* Instalatie Geamuri Electrice OEM

* Instalatie Oglinzi Electrice / Incalzite OEM

* Casetofon Gamma + Magazie 6 CD-uri

* Statie + Subwoofer

* Suport Pahar Fata

* Cotiera OEM

* Xenon + Pozitii albe

* Iluminare Pedalier + LED-uri consola centrala si spate ALB

* Iluminare portbagaj LED ALB (Super)

* Iluminare manere interior LED ROSU (Super)

* Functii active : Roll up / Down Window / Range / Iluminare ace / Avertizare Sonora Armare Dezarmare etc

* Jante 17" 7J  (225/45/17)

* Folie Geamuri Spate

* Nuca schimbator cu rama cromata

IMG_0559.jpgIMG_0569.jpgIMG_0568.jpgIMG_0571.jpgIMG_0577.jpgIMG_0562.jpgIMG_0572.jpg

Link către comentariu

Cu ce nu sunt de acord: xenon pe far fara lupa si lumini la picioare non-stop? leaga-le la plafoniera sau le becurile din usi. In rest felicitari, arata bine.

Link către comentariu
denny_the_one

Multumesc .. sunt legate la plafoniera .. doar nu as merge non-stop cu ele :) .. xenon-ul ce sa zic pana acum nu am deranjat pe nimeni ..

Link către comentariu

Asa da. Cum ai legat la plafoniera? Pe unde ai tras firele? Si legat de xenon.. nu ai deranjat pe nimeni in sensul ca nu ti-a atras nimeni atentia, dar crede-ma, deranjezi.

Link către comentariu
denny_the_one

M-am legat de becul din stanga si am tras firul pe sus prin plafon pana la stalp dupaia in jos pe stalp pana la sigurante acolo unde am intrat cu firul sub bord etc .. e bine ca daca aprind becul din stanga se aprind si ele bineinteles daca am nevoie :) .. ma bate gandul sa imi iau faruri cu lupa 

NEXT - > Follow me home and cornering lights :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!