Jump to content

vremuri de iarna

IGS
 Share

Postare recomandată

pt perioada de inghet ce tb sa am in vedere ?

ingheata incuietorile la octavia ?

altceva important de stiut ?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna intrebare, ma intereseaza si pe mine acelasi gen de amanunte pentru Fabia, pe care am s-o primesc in decembrie.

Din cate am vazut pe forum, una din probleme este instalatia de spalare luneta, dar masina fiind noua, cred ca vine cu lichid Aral, care nu ar trebui sa inghete.

O a doua ar fi lichidul de racire (antigel). Eu am acum racire cu aer, asa ca sunt "aerian" la problemele cu aceste lichide. Masina vine cu antigel, sper, nu-i asa?

:study:

Link către comentariu

...si ati avut cumva probleme cu portierele pana acum? Ingheata, se lipesc, nu se mai pot deschide? ...sau nu se intampla asa ceva?

Link către comentariu

Masina vine cu antigel, nu trebuie sa-ti faci probleme. De asemenea vine "incaltata" cu cauciucuri all-season care sincer sa fiu iarna nu prea fac fata. Despre lichidul de spalat parbrizul nu mai tin minte daca avea sau nu ceva in rezervor. Cu incuietorile sau usi inghetate nu am avut probleme iarna trecuta.

Link către comentariu

Masina vine cu antigel, nu trebuie sa-ti faci probleme. De asemenea vine "incaltata" cu cauciucuri all-season care sincer sa fiu iarna nu prea fac fata. Despre lichidul de spalat parbrizul nu mai tin minte daca avea sau nu ceva in rezervor. Cu incuietorile sau usi inghetate nu am avut probleme iarna trecuta.

Cu ce marca de cauciucuri a venit la tine? Acum ce lichid de spalare parbriz folosesti? Esti multumit de el? :salut:

Link către comentariu

Eu folosesc de cativa ani un produs pentru spalat parbrizul de care sunt extrem de multumit. Din cate inteleg, masina va veni cu o solutie Aral sau ceva de genul asta, de care as vrea sa scap cat mai repede si sa-l inlocuiesc cu ce am eu.

Aveti idee cum pot sa golesc instalatia de spalare a parbrizului si sa fiu sigur ca nu ramane nimic din solutia anterioara?

Iata ce am eu si cum trebuie folosit:

"Descriere

Detergentul protector pentru parbriz poate fi folosit

Link către comentariu

Pai in primul rand... de ce sa "scapi" de solutia Aral ?! Mai bine zici saru'mana , ca probabil nu o sa mai bagi tu asa ceva dupa cateva luni :salut: Eu folosesc o solutie care se cheama ceva Parbrisol sau cam asa ceva, se gaseste prin Selgros cam 25.000 1L, se face 1:1 ca sa reziste la -18grade, 1:2 pentru -9grade, etc... nu mai stiu exact. Am folosit mereu solutia asta, insa nu am fost niciodata atent la proportia de solutie:apa, probabil din cauza asta mi-a inghetat instalatia pe spate, sau poate nici nu a inghetat.

Gumele cu care mi-a venit mie masina sunt BARUM, sunt multumit de ele. Luni ma duc sa-mi pun de iarna, Sava Eskimo S3.

Link către comentariu

Pai in primul rand... de ce sa "scapi" de solutia Aral ?! Mai bine zici saru'mana , ca probabil nu o sa mai bagi tu asa ceva dupa cateva luni :) Eu folosesc o solutie care se cheama ceva Parbrisol sau cam asa ceva, se gaseste prin Selgros cam 25.000 1L, se face 1:1 ca sa reziste la -18grade, 1:2 pentru -9grade,
Link către comentariu

pt cauciucuri si de iarna si de vara recomand calduros : NOKIAN. o sa pun si niste poze ...

Link către comentariu

mcer de unde cumperi tu solutia asta ?

pare interesant ce spui ca stie sa faca.

Da, si mie mi s-a parut la fel cand am auzit de ea, si am cativa ani de cand o folosesc si sunt f. multumit si mai ales ca se dilueaza si devine destul de economica. Pot sa-ti dau adresa de web sa consulti oferta, dar mai bine ti-o trimit pe mail, sa nu fac reclama p'aici.

Link către comentariu

Si eu vreau! :)

Hai ca ma gandesc sa vedem cum facem, Wabbit, ma-ncurca faptul ca esti la Cluj, daca erai prin Bucuresti era mult mai simplu. Ai vreun drum p'aici in curand? :)

Link către comentariu

.... Pot sa-ti dau adresa de web sa consulti oferta, dar mai bine ti-o trimit pe mail, sa nu fac reclama p'aici.

Chiar este indicat sa "dai" adresa de net, pentru ca scopul acestui forum este exact distribuirea informatiei, asa ca te rog posteaz-o, sa ajunga si alti membrii sa foloseasca solutia si sa fie evaluata din mai multe puncte de vedere.

Link către comentariu

Chiar este indicat sa "dai" adresa de net, pentru ca scopul acestui forum este exact distribuirea informatiei, asa ca te rog posteaz-o, sa ajunga si alti membrii sa foloseasca solutia si sa fie evaluata din mai multe puncte de vedere.

OK, iata detaliile necesare pentru a putea accesa pagina (este un magazin cu acces restrans, numai pentru membri). Daca aveti probleme, va ajut cu placere. :ok:

PS. Observ ca pozele au iesit in ordinea inversa, uitati-va de jos in sus, ca nu le mai corectez (login-first selection-second selection) :)

PS 2. Nu lasati sotiile sa se apropie, s-ar putea sa va coste... :)

Link către comentariu

Pentru verificarea de iarna, exista o promotie la toate reprezentantele Skoda din tara:

300,000 lei + TVA (Eventualele piese si materiale necesare pentru remedieri se factureaza separat)

in care sunt incluse urmatoarele verificari:

- functionarea si starea sistemului de iluminare;

- reglaj faruri

- instalatie de spalare parbriz si faruri

- stergatoare parbriz

- sistem racire

- acumulator

- alternator

- nivel ulei motor

- incuietori usi

- chedere

- anvelope (stare, profil, presiune)

- instalatie preincalzire (suplimentar si gratuit doar la motoarele Diesel)

De asemenea oferta speciala, 20% reducere la:

- amortizoare

- placute de frana

- saboti

- discuri frana

- set stergatoare

Oferta valabila in perioada 15 Octombrie - 01 Decembrie 2003

Link către comentariu

In legatura cu reducerea de 20 % la amortizoare Skoda

Da-mi un pm cu un nr de tel. plz.

10x

Link către comentariu

Oferta cica e valabila pentru toti dealerii Skoda din tara. Contacteaza-l pe cel mai apropiat de tine.

Link către comentariu

Cumva asta e un magazin virtual care vinde produse Amway ? Produse americane, supertari, superconcentrate ... blablabla?

Ca vad multe produse de la ei pe acolo. Am avut si eu odata niste chestii de la ei si se cumpara numai pe baza de abonament de la ei; si intr-adevar la tot ce am cumparat dozajul era de genul cateva picaturi la 500ml si spalau destul de bine (cel putin eu numai pt curatat/spalat am luat).

Acum nu stiu cat de buna e solutie de parbiz dar ce am avut eu pt scos pete de pe haine era foarte buna (dar destul de scumpa totusi).

Link către comentariu

Toni, suntem cam off topic, dar ca sa-ti raspund, sunt acolo mii de produse, unele din ele fiind si marca pe care ai amintit-o tu, pe langa calculatoare, carti, articole sportive, haleala, haine (de alte marci), etc...si articole pentru ingrijirea MASINII.

Se pot comanda folosind metoda pe care am descris-o, fara nici o alta taxa (ce spuneai tu despre membri este alta mancare de peste, dar este chiar off topic).

:salut:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Revin cu alta intrebare:

intrucat au inceput temperaturile de inghet, am urmatoarea dilema: daca ma duc si spal masina si afara e sub zero grade cand ies cu siguranta mai ramane ceva apa pe la diverse imbinari.

Si acum intrebarea: exista riscul ca apa ramasa sa imi intepeneasca geamurile iar eu tot apasand butoanele sa ard ceva pe acolo ?

multumesc anticipat.

Link către comentariu

Modulul de control al geamurilor electrice are limitator de curent, in cazul in care geamurile sunt "intepenite" de gheata, alimentarea motorului este deconectata, (sistemul se mai numeste "limitator de efort" si functioneaza si in cazul in care in timpul cursei geamului apare un obstacol)

Link către comentariu

In schimb limitatorul de efort nu exista la stergatorul de barbriz. Daca stergatoarele sunt intepenite/inghetate o sa-ti sara siguranta 50k lei bucata :D -am patit-o eu iarna trecuta.

Misti si tu putin stergatoarele inainte sa te sui in masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!