Jump to content

Resoftare cu soft original

ronin666
 Share

Postare recomandată

buna ziua.

Am cumparat si eu un PASSAT 2006 brek motor 1.9 BLS 105 cai. Cel de la care l-am cumparat spune ca avut ceva probleme cu turbina si cu filtrul de particule (pe cartea masinii spune ca are filtru particule) . Mai spune ca avut problema asta cand se afla prin Bucuresti si s-a dus la reprezentanta.. Intradevar la reprezentanta apare ca a fost pe acolo. Spune ca un mecanic de acolo i-a zis ca are el un service si ii face mai ieftin.. Cica a schimbat filtru de particule si turbina si mecanicul i-a propus ca daca tot a schimbat turbina sa-i resofteze masina sa o duca la 140 cai. Intradevar se cunoaste diferenta de putere fata de 105 si 110 masini pe care le-am mai probat.. Problema e ca a crescut consumul. As vrea sa o pun inapoi pe 105 cai.. dar aici apare problema. El spune ca a inlocuit filtrul de particule. dar m-am uitat pe sub masina nu am vazut filtrul de particule. Din cate am inteles trebuiau sa se vada ceva fire. Cand pun contactul si face ceckul la motor nu imi apare nici un martor ca ar fi prezent filtrul de particule. Banuiala mea este ca filtrl de particule a fost scos si anulata cumva eroare pentru filtru de particule.. Acu mi-e frica ca daca pun softul original o sa detecteze probleme la filtrul de particule si de aici sa inceapa o gramada de batai de cap. Pareri va rog?

Modificat de ronin666
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. te duci la reprezentanta, faci update de soft - contra cost cel mai probabil - treci la softul original, apoi te duci la o firma de tuning si faci DPF OFF

2. inveti sa mergi mai incet cu masina... Orice upgrade de putere duce si la o scadere a consumului la mers incet, la mers tare consumul creste, logic...

3. te duci la o firma de tuning si faci un soft Eco, crestere minora de putere, axata pe un consum redus, si ar trebui sa vina la pachet cu tot cu DPF OFF...

Link către comentariu

merci mult pentru rapsunsul rapid.. Am vorbit la un service specializat doar pe VW si a zis ca are soft original de BLS si imi ia 50 de euro .. Dar softul care il am deja pe masina pot sa-i fack beckup in caz ca nu ma multumeste 105 cai sa-l pun inapoi pe cel ezistent deja? :D

Link către comentariu

Vorbeste mai degraba cu Voinea sau cu reprezentantul TCM Turbo pe zona ta si ai sa gasesti solutii pt toate variantele..

Link către comentariu

• 4 months later...

Abia acum am observat că la schimbarea injectoarelor mi-au recomandat și actualizarea soft motor. E important? Ce îmbunătățiri aduce noul soft?

Link către comentariu

Orice update de soft recomandat de fabricant e bine de facut pt ca prin aceste update-uri ei remediaza unele probleme de la versiunea precedenta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!