Jump to content

inca un passat 3c b6 pe forum

tiberiuscarpete

Postare recomandată

Fara suparare dar nu crezi ca ai cam exagerat cu nichelul? Si acel bandou la metru ce sta ca valurile pe grila!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Da! Gusturile nu se discuta, mi.am spus pararea(eu unu nu mi.as incarca asa masina si mai ales cu acel bandou ieftin)

Daca tot vrei grila, te sfatuiesc sa treci pe cea de HL!

Link către comentariu
tiberiuscarpete

nu e bandou la metru, grila e cumparat de la in-pro.de (daca esti curios intra si vezi ce au baietii pt passat)

Link către comentariu

Poate din cauza ca stau pe telefon, dar primul bandou din dreapta sus il vad valurit! De asta am zis! Daca nu, greseala mea, si imi cer scuze.

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Tiberiu daca ai pune niste poze de o calitate superioara ar fi mult mai ok. Intre timp fa-i o descrie asa cum merita.Bafta pe viitor cu upgrade-urile!

Link către comentariu
tiberiuscarpete

atasez si o poza cu grila

scuze baieti de poze dar sunt vechi cred 2007 o sa fac unele recente si o sa le pun despre masina vreau sa spun ca super multumit fara probleme am luat-o la 60000 si acum am 181000

post-117967-0-69921300-1361824875_thumb.

Link către comentariu

Si mie mi se pare ca are prea mult crom masina asta.Mastile de la semnalizatoare,aparatoarea si bandoul de pe portbagaj,capacele de la oglinzi,manerele de la usi........exagerat de mult crom.de asemenea ar trebui sa scoti sigla aia de R ca masina nu are nici macar un element de R.

Mai bine ai fi facut o prezentare cum trebuie masinii cu dotari,an fabricatie , km parcursi si planuri de viitor daca ai in vedere ceva schimbari.

Link către comentariu
tiberiuscarpete

este model comfortline (cu dotarile care le a are modelul) motor 2.0tdi 140cp  bmp,2006,181000km, nu am avut probleme( l-am cumparat in 2006 din franta si avea 60000km) si vreau sa-l fac de 170cp si sa-mi pun un rns 510 original nu chinezarie (am avut o chinezarie noua si am avut vreo 2 probleme si am returnat-o inapoi nu isi merita banii) si vreau sa va spun ca gusturile nu se discuta, cui nui place sa fie sanatos, nu am vrut s-o las pieligoasa

Link către comentariu

Pai nu inteleg ce inseamna pentru tine pieligoasa ca masina avea destul crom din fabrica.Un kit de R-line (fie el si copie) si arata mai bine decat mult crom care arata a tuning ieftin.Prea mult crom duce spre kitch.Fiecare cu gusturile lui

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Bun, am ajuns si la birou( stau in fata pc-ului), baieti am eu probleme de vedere sau grila are bandourile valurite cat mama China?

Link către comentariu
tiberiuscarpete

rautacios mai esti silviu, pozele sunt de proasta calitate in special aia din fata(este distorsionata) dar cand am timp o sa fac poze si sa vezi ca nu este bandou la metru

Link către comentariu

mie mi se pare ca da foarte bine combinatia negru-crom..un prieten are bmw 530 si tot asa i-a pus mult crom si da foarte bine..

cum a-ti spus si voi depinde de gusturile fiecaruia..

ai o masina frumoasa si parerea mea e ca aceasta combinatie da foarte bine...likede la mine :icon_thumleft:  si iti doresc sa mearga cum a mers pana acum de cand ai luat-o fara probleme

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

Aici este exact ca-n bucatarie,cand pregatesti o mancare,daca exagerezi cu ingredientele,o strici,si nu-i simti adevaratul gust :D !!daca iti spunea o singura persoana ca ai pre-a incarcat masina de crom,mai ziceai,dar asta este adevarul,mai da jos ,in rest sa o stapanesti sanatos si un 1.000.000 km cu ea!!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!