Jump to content

Golf 6 HL 1.6TDI

luminiauto

Postare recomandată

Ma poate ajuta cineva?

Sunt putin panicat, nu stiu daca e cazul. 

Multumesc

Link către comentariu

Am cautat pe ross tech, dar nu am gasit eroarea asta...incerca sa vorbesti cu Florin sau Al Bundy, poate te rezolva ei.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cred ca am rezolvat problema! De 3-4 zile am schimbat senzorul diferential de presiune - G450. Nu s-a mai aprins nimic in bord. Sper sa ramana asa. Multumesc pt ajutor !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai postat nimic de ceva vreme..atasez 2 poze cu masina la exterior cu rotile de vara..  :icon_bounce:

img1410vs.jpg

img1414kejp.jpg

Link către comentariu
micuzzu_marius

Foarte frumos golful, curios ca e HL si nu are volan cu comenzi si tempomat, dar astea se rezolva fara probleme, daca esti dispus sa investesti cateva sute de euro, parerea mea e ca merita aceste upgrade uri :icon_thumleft:

Multumit de cum trage motorasul de 105 cp?

Link către comentariu

Frumosi adidasi.

De curiozitate ..bara fata a fost revopsita?

Bine ca ai schimbat numarul ca era cam de..

Modificat de TDR
Link către comentariu
  • 3 months later...

Frumosi adidasi.

De curiozitate ..bara fata a fost revopsita?

Bine ca ai schimbat numarul ca era cam de..

Da, bara fata a fost revopsita, si trebuie revopsita iar, fiindca nu imi place mie, insa asta la primavara :)

Pana atunci, vroiam sa va rog sa imi dati o mana de ajutor. Mi-am luat faruri cu bixenon, modelul fara leduri. Am schimbat si calculatorul, am si calculatorul de xenon..si senzorul de pe bascula..imi trebuie doar cablajul adaptor de la farurile cu halogen la farurile cu xenon si cablajul care face legatura cu calculatorul de xenon, pentru ca nu am putut sa il iau de pe masina de pe care am luat farurile.

Practic imi trebuie ce este in link-ul acesta, fara calculatorul de xenon. 

http://www.carsystems.pl/vw-auto-leveling-retrofit-kit-vw-golf-vi-6-xenon,id336.html

Stie cineva cum pot sa iau separat doar cablajul?  pentru ca mufele adaptoare la faruri am gasit sa le iau separat, insa cablajul nu, doar in acest format cu cablurile si calculatorul de xenon.

Daca este cineva interesat de acel calculator de xenon, sau stiu de unde pot lua cablajul separat .. sau mai are nevoie de ceva de pe site de la carsystems, contact me. :)

Link către comentariu

Merci frumos Rave. 

Totusi prefer sa iau kitul complet la 200E.

dar nu stiu exact care din ele este..

http://www.carsystems.pl/vw-golf-mk-6-headlights-auto-leveling-kit-for-cars-with-dcc,id570.html sau http://www.carsystems.pl/vw-auto-leveling-retrofit-kit-vw-golf-vi-6-xenon,id336.html  ? 

Nu stiu despre ce e vorba cu DCC .. 

Link către comentariu

Dcc este suspensia adaptiva.

Oricum daca ai deja senzorul de autoleveling, merg ambele kit-uri.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Tu ai intrebatdoar de cablu... :)

Daca ai suspensie adaptiva( sport/confort) il iei pe cel din primul link. Daca nu il iei pe cel din al doilea...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Neavand suspensie adaptiva. am sa dau comanda de cel fara. 

Multumesc frumos. Sper sa ma descurc sa-l si pun ..

Link către comentariu

Salut din nou. Stie cineva de unde pot sa fac rost de mufe pt sistemul de AFS ? Am vazut acel DIY si ma gandeam sa fac singur cablajul, doar ca am nevoie de mufe.

Any links that may help ?

Link către comentariu

Log-CT33RWAS-WVWZZZ1KZAW249723.txtSalut. Am pus in seara asta farurile cu lupa, iar dupa ce am pus farurile, bara si tot la loc mi-a ramas in bord aprins becul de la esp si imi palpaie becul de la bujie (arcul acela). am mers cu masina mai bine de 10 km in speranta ca poate se va stinge, gandindu-ma sa nu fie vorba de tensiune scazuta sau ceva. poate sa imi dea cineva un sfat care sa ma linisteasca ? atasez mai jos log-ul de dupa scan. merci anticipat 

Va rog sa verificati atasamentul.

pe langa acesta, cateodata mai imi da pe tester si urmatoarea eroare pe motor: 

1 Fault Found:

7332 - Mass Air Flow Sensor (G70) 
          P0103 00 [167] - Signal too High
          MIL ON - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00000001
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 2
                    Mileage: 132382 km
                    Date: 2043.14.28
                    Time: 20:33:23

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!