Jump to content

Polo 9N - furia neagra

charismaticul

Postare recomandată

charismaticul

Revin si cu pozele promise pentru a vedea schimbarile survenite si opiniile voastre daca va place sau nu.

Orice parere este bine venita.

Schimbat manson piele schimbator viteze, montat grila sport negru/crom FK si accesoriu capota, montat stopuri facelift 9N3 - un pic de munca aici cu mutarea pinilor pentru functionare corecta, montat jante AUTEC cauciucuri 195/50/R15 vara.

Mai am de schimbat antena care urmeaza sa imi parvina, cu una shark fin, praguri sport, folie geamuri, si sa vad ce imi mai trece prin minte sau ce am vazut si mi-a placut.

Sa ne auzim de bine, si revin cu noi modificari cand mai apar.

post-58319-0-13760000-1363777282_thumb.j

post-58319-0-14349000-1363777544_thumb.j

post-58319-0-46913900-1363777573_thumb.j

post-58319-0-03979500-1363777600_thumb.j

post-58319-0-45469200-1363777624_thumb.j

post-58319-0-58175900-1363777980_thumb.j

Modificat de charismaticul
Link către comentariu

Imi plac jantele si stopurile ;)

Grila as fi luat-o fara crom daca eram in locul tau.

Bafta!

Link către comentariu

Relax, nu m-ai deranjat deloc , doar eu te-am abordat si in final gusturile nu se comenteaza ..eu am tinut sa evidentiez acele precizari caci sunt sigur ca nu ai urmarit topicul masinii mele ..

Mie nu imi place ca ai colantat interiorul in carbon iar rama de la climatronic nu ai facut-o ..

Pune crom si pe dungile de la grilele din bara ;)

Spor la modificari

Link către comentariu
charismaticul

Nu vreau sa o transform in pom de craciun, vreau sa fie eleganta si placuta estetic.

mersi oricum de recomandari.

Link către comentariu

Nu vreau sa o transform in pom de craciun, vreau sa fie eleganta si placuta estetic.

mersi oricum de recomandari.

Si imbraci bordul in ,,carbon'' ?! :tuktuk:

Stima!

Link către comentariu
charismaticul

Si ce e asa grav, sunt multe masini cu bordul ca al meu, asta nu inseamna kitch. In afara mai ales germania si anglia sunt multe masini care cu acest tip de bord, alte masini sunt cu adevar urate estetic, cu totii ne inspiram de undeva si speram sa luam cele mai bune decizii.

Dar respect parerea fiecaruia, oricum la mine era un pic zgariat bordul si mai picase si niste substanta parfumata care a afectat bordul pe alocuri.

Stima,

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Arata ok jantele. Dar sincer nici mie nu-mi prea place grila pentru ca e singura zona cromata de pe masina. Acum gusturile nu se discuta.

Ai putea sa-i pui si un stergator aero pe spate de pe modelul dupa 2003/golf 5 etc..arata f bine si ar arata mult mai tanar "fundul" :D

Bafta la modificari

Link către comentariu
charismaticul

multumesc pentru aprecieri,

am gasit si pentru portbagaj ornament cromat, dar nu stiu sigur daca se potriveste, pe site scrie ca pentru modelele dupa 2005 si ar mai fi ceva pentru lucas dar nu sunt convins ca merita.

Mai vedem pe viitor ce idei imi mai vin.

Link către comentariu
charismaticul

Da, sunt 130 lei :D

curios, eu am dat mut mai putin pe ele, sa inteleg ca se cauta acum.

Sunt pe site baieti care aduc elemente de tuning cauta acolo, inelele mele sunt de pe site ww.jom.de, sau de e ebay.

Stima

Link către comentariu
charismaticul

Modificari survenite intre timp:

Montat becuri cu halogen OSRAM: H1 si H7 - cool blue intense, pozitii de la NARVA LED W2,1x9,5D 6000k (alb) 0,5W.

Lumina este mult mai buna acum, se vede foarte bine noaptea si pe faza lunga plaja de lumina este mult mai mare si distanta de focalizare.

Am luat si pozitii de la OSRAM  dar le-am montat in plafoniera ca nu eram multumit de culoarea lor galbuie.

Montat lumini numar NARVA LED SV8,5-36 0,35W, se vad foarte bine.

Montat antena shark fin, de care nu sunt multumit, cele de pe forum sunt panarame curate, voi pune poze sa vedeti cum arata electronica la ea.

Am schimbat electronica noua cu electronica vechei antene dar nu si mufa de la cea veche si era prea larga gaura de mufare la masina si cand prindea semnal cand nu, nus tiamce se intampla. mai astept sa vad cum se prind posturile, daca nu schimb cu mufa originala a masinii,

Vanzatorii spun ca e la fel ca nu trebuie schimbat nimic la ele dar teapa, macar unul din ei a recunoscut ca nu are amplficiator de semnal si de aici ii dai seama ce fel de antene sunt.

Cica sunt facute in Japonia, mai degraba pe vaporul din Japonia spre Romania, pe electronica avea un fir de 5cm care statea in sus sub coada de rechin, ce surpriza, daca punea o lita mai grosa aveam mai mult semnal. :D. un prieten aduce din Polonia cu tot cu amplificator de semnal dar am zis ca sa astept atat ca sunt toate la fel si la 1/3 din pretul lor.

Mai bine vindeau doar carcasa de shark fin si era mult mai bine. La montaj pe masura ce strangeam piulita de plafoniera se ridica antena de bot si a trebuit sa pun silicon de etansare sa nu ma trezesc cu apa in masina.

Link către comentariu

pune poza, sunt curios. si eu am comandat antena de la "vapor"

stiu ca electronica difera si ca se poate schimba cu cea  originala.

amplificatorul nu este pe cablu la antena originala, cu un fir de 12v sa alimenteze?

Modificat de Muale
Link către comentariu
charismaticul

La mine asa a venit antena cu electronica asta post-58319-0-28419200-1364562181_thumb.j.

Daca la tine Muale nu a venit asa, poate am luat eu teapa cu antena, stiu ca si u ai montat una parca daca nu ma insel.

La tine s-a potrivit perfect pe masina, nu ai avut nic un fel de probleme cu ea la montaj?

Stiai ca nu are amplificator de semnal si ca e posibil ca mufa de conectare nu se potriveste cu cea originala a masinii, gaura fiind un pic mai larga si nu face contact cum trebuie?

merita sa dai bani pe o antena la care de fapt folosesti doar carcasa, in rest totul iei de pe antena veche? Eu am optat pentru una ca asta ca mi se rupsese garnitura ce vine pe plafonul masinii si im rupsese si batul de antena.

Amplificatorul este pe antena originala dar este lipit cumva direct pe placa antenei originale si nu am avut cum sa scot cablul decat prin taierea acestuia pentru al folosi la noua antena shark fin, era mascat sub garnitura care vine pe placa si care nu putea fi scoasa.

Oricum si partea electronica foarte greu a iesit fiind prinsa pe placa.

Eu prezint ce s-a intamplat la mine si nu denigrez cumpararea de astfel de antene.

Aveam pe cineva care mi-a promis ca imi aduce unele cu amplificator si am zis ca nu mai astept 3 sapt pana vine.

Acum SOBRU spune ca aduce si astfel de antene cu amplificare, macar el a fost corect si la telefon sau pm mi-a spus ca nu are ampificare plus alt detalii. M-am documentat si eu pe alte forumuri mai ales cele din Germania si UK si alfel sta problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!