Jump to content

Polo 9N - furia neagra

charismaticul

Postare recomandată

Salut,

Va prezinta masina sotiei mele pe care urmeaza sa o modific un pic :D :icon_bounce:

Este vb despre un Vw Polo 9N an 2003, motor 1.4 16V 101CP/74KW.

Model Highline cu dotari de top:

• 4 airbag-uri - sofer, pasager si laterale fata
  • ABS si ESP
  • climatronic
  • geamuri electrice fata
  • oglinzi electrice incalzibile
  • scaune fata incalzite
  • proiectoare ceata
  • faruri reglabile electric
  • scaune fata reglabile pe inaltime si compartimente documente sub ambele scaune

Masina a suferit mici modificari:

• jantele pe 14 au fost schimbate cu jante BBS 15'' cauciucuri 195/50/R15
  • radio casetofonul din fabrica schimbat cu radio Cd cu MP3 de pe modelul Cross Polo, sonorizarea mult mai buna pastrand aceleasi 4 boxe, foarte interesant acest aspect
  • montat inchidere centralizata cu telecomanda tip briceag

Revin cat de curand cu poze si pe parcurs cu modificari survenite la masina, va fi ceva sportiv si elegant :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi si cati mai multi km, fara probleme.

Poze OBLIGATORIU! Oricum are multe dotari destul de utile.

Modificat de Florin99
Link către comentariu

post-58319-0-70802600-1361876036_thumb.jpost-58319-0-92726500-1361876046_thumb.jpost-58319-0-11656800-1361876107_thumb.jpost-58319-0-16201000-1361876143_thumb.j

Si pozele solicitate.

Urmeaza sa imi parvina o parte din elementele de tuning si pe parcurs ce le montez voi pune si poze cu ele.

Urmeaza sa schimb jantele cu anvelopele de iarna cu alte jante si cauciucuri de vara ca se termina sezonul de iarna acum.

Sa auzim numai de bine.

Pareri de bine sau rau sunt mereu bine venite.

Link către comentariu

foarte misto masina , super dotari pt un polo..

p.s.

poate esti interesat de grila cromata de higline .. si de un interior de polo GTI ... ?

Link către comentariu
charismaticul

Da, ma intereseaza, poze si preturi. Tocmai urmeaza sa dau comanda in germania pt grila.

Link către comentariu

uite poze cu grila highline si interiorul sport..

Pt grila as vrea 350 de ron , e noua .. pt interior .. discutam ..as dori interiorul tau si o diferenta de bani, care sa-ti comvina .. 

eu le vand caci am scos masina la vanzare .. si ar fi pacat sa nu le dau si mai ales unui pasionat caci eu am umblat ca bezmeticul dupa ele .. 

post-5830-0-55037000-1362259779_thumb.jp  post-5830-0-70889000-1362259788_thumb.jp  post-5830-0-87616700-1362259799_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu
charismaticul

pai si ce bani vrei pt interior? Grila e frumoasa da cam scumpa, am dat comanda in germania, e fara emblema si la fel negru/crom.

Link către comentariu

Nah ,  nu stiu cat o iei tu din DE .. si a mea e noua si e OEM . interiorul .. ma gandeam la 450 de ron si interiorul tau, scaunele au si ale mele incalzire si sertare sub ele reglase pe inaltime si lombare...

Link către comentariu
charismaticul

Noutati cu privire la modificarile interiorului la masina.

Imbracat folie carbon 3D elemente plastic. Sunt foarte multumit de cum a iesit totul.

Revin cu noutati imediat ce le pun pe masina.

post-58319-0-26927400-1362639277_thumb.j

post-58319-0-20906200-1362639305_thumb.j

post-58319-0-71402600-1362639339_thumb.j

post-58319-0-43709500-1362639349_thumb.j

Link către comentariu
charismaticul

Azi mi-a venit grila sport, urmeaza sa o montez si inele cromate ceasuri bord, revin cu  poze.

De asemenea am schimbat mansonul de la schimbatorul de viteze, vine super.

Stima

Link către comentariu
charismaticul

sapt asta montez totul si revin si cu poze.

Ieri mi-au sosit stopurile de VW POLO 9N3.

Abia astept sa le montez.

Revin cu poze imediat ce le montez.

Link către comentariu

frumoasa masina.eu sunt incantat de oferta care ti-a facut-o Red,si as fi acceptat.

Link către comentariu
charismaticul

Grila era buna dar destul scumpa fata de ce exista pe piata chiar daca era ok, iar scaunele spune ca sunt cu inclazire dar nu vad butoanele de scaune pe plansa de bord.

Link către comentariu
charismaticul

Tocmai am facut noi modificari la masina, am pregatit-o de primavara :D :icon_bounce:

Revin cu poze zilele acestea.

Link către comentariu

grila .. e OEM .. si noua , dar gusuturile nu se comenteaza , nu ti-am ofertat-o sa ti-o var pe gat , mie mi-a parut rau ca am luat-o si nu am mai apucat sa ma bucur de ea caci am scos masina la vanzare

Scaunele .. au incalzire .le-am luat de pe un polo GTI demolat .. nu am mai apucat sa pun butoanele si controlerele caci butoane am gasit pe ebay la 60 de euro si controlerele la 110 ..  nu am mai bagat bani .. si au ramas .. asa ..

oricum imi place ca pui suflet la masinuta si te misti repede :)

Link către comentariu
charismaticul

Imi cer scuze daca te-am deranjat, dar nu a fost cu intentie, doar ca mi s-a parut un pic cam scumpa chiar daca pretul ei este cel corect.

Scaunele nu stiam ca sunt cu inclazire ca am vazut in bord ca lipseau butoanele si pe net vezi tot felul de lucru si nu stii ce cumperi pana nu ai in fata produsul. Pentru scaune inca sunt interesat de ele dar momentan nu mai am disponibilitati de investit, au aparut diverse probleme. In cazul in care nu le dai revin la tine sa vedem cum ne intelegem.

Stima

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!