Jump to content

Golf 6/Jetta - Sertare sub scaune

micuzzu_marius
 Share

Postare recomandată

Buna seara, am ceva nelamuriri legate de sertarele sub scaune pentru jetta mk6, daca se potrivesc sertarele de la golf 6, codurile se pare ca nu sunt la fel, f mici diferente parca sunt si din pozele atasate.  A montat cineva sertare de golf 6 pe jetta 6? Scheletul scaunului pe interior are o multime de gauri pregatite pentru montaj, posibil sa se potriveasca , dar nu am certitudine

post-97030-0-25946500-1361310234_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius vezi ca si cum arata e diferit. ti'as consilia sa nu incerci :)) oricum te ajunge 400 roni 2 bucati .. deci ce sa zic.. merita ? :))

Link către comentariu

dap coltul sertarului nu se potriveste cu plasticul scaunului care e curbat, la golf am impresia ca e drept iar curbura e din capacul sertarului

post-97030-0-69862000-1361310965_thumb.j

Link către comentariu

• 8 months later...

La mine a mers doar sertarul de sub scaunul soferului.

Ca sa mearga si celalalt trebuie sa fie reglabil pe inaltime

Link către comentariu

• 4 months later...

ce pret are un sertar pentru un golf 6?????? unde gasesc si eu sa cumpar?

Link către comentariu

In jur de 200 lei. Gasesti la reprezentanta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut..a verificat cineva la reprezentanta daca este 200 ron pretu pt un sertar sub scaun pt un golf 6???? ca eu am gasit pe un site si era 120 euro...

are cineva de vanzare???

Link către comentariu

Pretul unui singur sertar...fig22 este 230 ron, insa investitia este mai mare.

Mai trebuie achizitionat si cutia in care culiseaza sertarul fig.18, 1x105 ron si suportul care sustine cutia respectiva fig 23 1x24 ron, mai ai cleme 2x1 ron fig4, mai ai suruburi 4x 1.50 ron fig21, mai ai Tampon 1x 6 ron fig19(care mu stiu ce rol are)

si popnituri 2x 2 ron fig24

….si toate astea doar ptr. un singur scaun.

post-12281-0-62424800-1397281916_thumb.j

Link către comentariu

• 10 months later...
micuzzu_marius

Eu le am gasit in dezmembrari (exact culoarea de care am nevoie)la 250 ron ambele sertare+suporturile lor, ar mai ramane suruburi, cleme, etc pentru ca astea nu le mai avea....

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

• 3 months later...

Daca montezi aceste sertare sub scaune mai poti sa ajungi cu scaunul in pozitia cea mai de jos la reglarea pe verticala? Incurca cu ceva?

Link către comentariu

am gasit pana la urma singur raspunsul, dupa mai multe cautari pe net: sertarele nu influenteaza reglarea scaunelor pe verticala!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!