Jump to content

probleme la plecatul de pe loc

tomitza
 Share

Postare recomandată

salut ! am si euo problema la masina. e vorba de o astra g cu motor Y20DTH.

la plecarea de pe loc, cat am abreiajul apasat, masina vibreaza. daca dau cu spatele nu mai e nici o vibratie. am tins sa cred ca-i de la ambreieaj. dar daca e el de vina, de ce nu face la fel si cand dau cu spatele...? multumesc anticipat.

am mai incercat pe cateva forumuri sa aflu un raspuns dar fara rezultat. poate reusesc aici...:(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea e ca este o problema la grupul disc ambreiaj - placa de presiune.

- posibila uzura neuniforma ("ovalizare") a placii de presiune sau a discului de ambreiaj

- posibila contaminare cu ulei pe disc-placa din zona simeringului arborelui cotit

Face diferit viteza 1 - marsarier deoarece rapoartele acestor 2 viteze sunt diferite si deci si transmiterea cuplului motor este diferita. Incearca si plecarea de pe loc in viteza a doua si vezi daca face la fel sau mai mult/putin.

Link către comentariu

o sa incerc si cu a 2-a . ce pot sa mai spun acum : se simte aceasta vibratie cu precadere cand sunt incarcat tare. si doar atat timp cat sunt semidebraiet

Link către comentariu

Aceasi problema o am si eu . Si eu am schimbat ambreiajul cu placa de presiune si la fel face!

Dar asta e nu e BMW sau Mercedes care sa coste 60000 Euro. E doar o Skoda ! :icon_redface:

Link către comentariu

mi-a runcat cineva o vorba de genul: exista in cutie nu stiu ce sistem de atenuare a vibratiilor si ala e bulit. exista asa ceva?

Link către comentariu

nu stiu la DTI dar la TDI exista volant cu masa dubla care atenueaza vibratiile de diesel si spikeurile de turbo. fiind destul de complicata se intampla relativ des sa pice... si sa vezi cat costa!

eu o astept la cotitura, daca pica asta e, daca mai mere am rabdare cu ea :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!