Jump to content

SCIROCCO 2 GT

ADI SCIROCCO

Postare recomandată

:001: AM REVOPSITO ,I-AM FACUT TINICHIGERIA,DIN PACATE MAI trebuie UMBLAT LA CARBURATOR SI LA INTERIOR.IN REST O MASINA FRUMOASA AVAND IN VEDERE EPOCA DIN CARE SE TRAGE

post-116825-0-19227100-1361280693_thumb.

post-116825-0-13891300-1361280705_thumb.

post-116825-0-53122400-1361280714_thumb.

post-116825-0-52308900-1361280731_thumb.

Link către comentariu

SCUZE CELOR CARE NU LE PLACE PREZENTAREA MEA ...MASINA ESTE DIN 1984,ARE MOTOR DE 1781 cm cubi  ,ESTE PE CARBURATOR PE BENZINA,PUTERE 66 KW .IN PREZENT ARE JANTE BBS,VOLAN OBA,INCHIDERE CENTRALIZATA,ALARMA VIPER,TRAPA

Modificat de ADI SCIROCCO
Link către comentariu

La asa masina, trebuie si o prezentare pe masura + mai multe poze.

Da-ne si tu mai multe detalii...de cat timp o ai, in ce stare era la inceput, ce ai "reparat" la ea, planuri de viitor etc. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Administrator

Obiectiv 

- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa. Aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul repetarii cu warning

subiectiv:

tie chiar iti place prezentarea asta? Si intr-un anunt de vanzare ai fi scris mai mult, d-apai pe un forum de pasionati unde-ti prezinti masina

Link către comentariu

aveti dreptate !in urmatoarele zile o sa caut poze cu acest proect al meu pe care din pacate nu l-am putut duce la bun sfarsit din cauze materiale

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!