Jump to content

GOLF V 1.6 MPI

NiCuCaLiN04

Postare recomandată

Am reusit azi sa iau volanu de la posta si sa il montez :D

Ms frumos colegu Cogdao am primit coletu si saunt foarte multumit de volan singurul lucru care ma supara este ornamentu care este cam zgariat :( Am pus si o poza .

post-115834-0-90471800-1361808235_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NiCuCaLiN04

28

• cogdao

11

• Designer

6

• sebip

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa-l invarti cu placere!

Daca te deranjeaza clipsul, mi-l trimiti inapoi, nu e nici o suparare. Eu l-am avut pe masina si dupa o perioada nu l-am mai bagat de seama.

Link către comentariu

nu ma apuc de prostii imi place volanu si compenseaza  :D o sa incerc sa il slefuiesc cu un smirghel fin si dupa sa pun niste folie de carbon :D

Link către comentariu

Hopa...dupa tuningul asta sigur ai castigat 5CP! :D Spor la invartit!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

cred ca 10 :D nu am sa umblu la motor sau la evacuare singurele modificari pe care vreau sa le fac vor fi la aspectul masini in rest nimic . Vreau sa am o masina de zi cu zi nu o sorcova :D

Urmeaza folie galbena pe proiectoare !

Link către comentariu

Pai sorcova o faci cu modificari exterioare... 

Acum fiecare da banii pe ce vrea dar eu i-as da pe niste jante si suspensie ca sa arate bine si cam atat. 

Link către comentariu

jante am sa imi iau imediat ce o sa se incalzeasca si nu o sa mai am nevoie de cauciucuri de iarna. de suspensie nu stiu ce sa zic ma mai gandesc :).

Link către comentariu

am ajuns si eu la concluzia ca jantele de 16" sunt cele mai potrivite dupa ce am vazut la un prieten tot cu golf V care a pus pe masina jante de 18" si e foarte inalta cu suspensie stock. Probabil jantele am sa le iau pe 16' originale de VW.

vreau sa schimb si fusta dupa fata pt ca cea pe care o am pe masina nu se potriveste in totalitate pt ca e de la un model mai vechi si nu are cele 3 gauri care se prind in scut, e mai scurta si nu ajunge pana acolo, am mai si agatat o bordura cu ea :D . pe scurt e cam subreda  vruiam sa o schimb cu una de young daca gasesc

Link către comentariu

Cele de young sunt destul de scumpe, fie ca vorbim de prelungirea fata sau de fusta spate. Mai poti sa te uiti dupa kit votex care este tot oem.

Pentru inceput vopseste manerele, bandourile si capacele oglinzilor. 

Link către comentariu

Fusta cu tipsuri( fara nu prea e misto) Edition 30/ R-line sau Gti, jante gasesti destule modele interesante, recomand numai OEM, eu am avut Magny Cours.

Link către comentariu

intrebare pt colegii mai priceputi!

se potriveste prelungirea de GTI su jetta la bara de fata stock?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am cumparat azi protectile de praf de la amortizoarele spate si o sa le schimb la sfarsitu saptamanii.

post-115834-0-87198100-1363639637_thumb.post-115834-0-09055900-1363639638_thumb.post-115834-0-33154500-1363639638_thumb.

cateva poze cau masina curata :D

Link către comentariu

nu am gasit inca o explicatie de ce lumea isi vopseste emblema de la masina...

drumuri bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mai gandeste-te odata la stopurile acelea...pune o folie mai deschisa si decupeaza cercurile,ca la Editie/R32,nu crezi ca ar fi mai "original" asa?Oricum imi place ca ai miscat cate ceva in scurt timp,multa bafta in continuare:D

post-96831-0-10232100-1364637331_thumb.j

Link către comentariu

Intradevar, prea inchise stopurile. Vezi ca exista un spray de la Duplicolor pentru stopuri, poti incerca cu ala si sa cureti cercurile.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Azi am avut ceva timp liber si am zis sa mai dau si eu cu matura prin topicu masini mele ca nu mai scrisesem de foarte mult timp:d... sa mai adaugam cateva fotografii  si sa ma "mandresc" si eu cu ce am reusit sa mai mesteresc....

Deci sa o luam cu inceputul:

- acum 2 luni a primit un set de jante de aliaj R16 model sportline OEM

-apoi inlocuit placheti de frana fat + un set de bujii NGK Vline(parca asa se numesc)

- am cumparat de la colegu jaf un set de footlight(caruia ii multumesc me aceasta cale )

-curatat clapeta de acceleratie

- achizitionat maneta tempomat de la un caleg de pe forum, modificata, montata, activata cu vag com... totul facut de manautele mele...

:blah_:

Cam asa arata luminitele de la picioare!post-115834-0-55969600-1385053804_thumb.post-115834-0-49330900-1385053812_thumb.post-115834-0-49702100-1385053817_thumb.

Si jantele de care sunt tare mandru..post-115834-0-00967100-1385053828_thumb.

Pregatire de iarna !

Am scos jantele de tabla din garaj si le-am vopsit negre pt ca le cam luase rugina.... au iesit destul de bine :D

post-115834-0-83366500-1385054136_thumb.

Apoi montate pe masinuta am curatat si rugina din fantele de aerisire ale discurilor de frana..post-115834-0-09266500-1385054175_thumb.post-115834-0-71519900-1385054175_thumb.

Modificat de NiCuCaLiN04
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!